13.8

jenngirl

New member
אוי נכון../images/Emo6.gif../images/Emo82.gif

ד"א קניתי כרטיסים![בעצם,דודה שלי.וזה לא 15,זה 30 ש"ח]. אללה עוד 6 ימים! קולולולו
[והיה עכשיו עורי עור ברשת ב'/ג'[: ].

Gal isr

New member
Money Money Money

It's so funny
שש משמרות השבוע, שישי חופשי וערב אחד בחמישי. זה סיכום השבוע שעוד לא התחיל אצלי. ותודה שאכלתם בורגר קינג

s h u g i t

New member
אחח ההתרגשות../images/Emo15.gif

הייתה לי אתמול מסיבת גיוס ולמרות שלא ישנתי הרבה קמתי ב7. אני קופצנית מדי כדי לישון יותר. עכשיו אני אתחיל לארוז עד שכולם יתעוררו, אח"כ הולכת עם אמא ואחים שלי לאכול ארוחת בוקר אי שם בת"א, ואז להסתובב בת"א. מתי שאני אחזור להפגש עם כמה חברות שצריכות להביא לי משהו ובערב אוכלת במסעדה עם המשפחה. כמה אוכללל.... אני אתחיל להשמין עוד לפני השירות

שרון, שיהיה לך בהצלחה!../images/Emo13.gif

מחר את מתגייסת ובטח את כבר מתרגשת. מי היה מאמין שלפני חודשיים פשטנו את התלבושת האחידה וממחר תלבשי את מדי הזית בגאווה. שיהיה לך שירות קל, מהנה ומאתגר. מי יתן ותכירי הרבה אנשים נחמדים ושתפיקי מכל התקופה הזו רק דברים טובים ומהנים! בהצלחה! תעדכני אותנו...
אורי.

../images/Emo176.gifקבלו ממני חופשה ל4 ימים ../images/Emo3.gif

תכף אני יוצאת לשיעור נהיגה כפולי כולי
ואח"כ חופשה... בכפ"ס
שיהיה לכולנו שבוע טובי!

../images/Emo176.gifהייתי בכביש מהיר! ../images/Emo152.gif

אבל באמת מהיר, יצאנו מחוץ לעיר

EcstaZ

New member
למה את מודיעה א=ח=ר=י שהיית?!

היית מזהירה אותנו לפני

../images/Emo176.gifכי לא ידעתי שניסע בביש כזה..

|איחור אופנתי בהודעות| [ב-2 ההודעות
]

EcstaZ

New member
היום

לנסוע לבורסה לקחת משכורת [אל תקפצו ישר למסקנות. עבדתי בחברת סקרים ליד הבורסה. לא ממליץ עבודה כזאת לאף אחד.] אחר כך אולי לעצור בעזריאלי לקנות ארנק חדש, הקודם נראה כמו משהו שבני השתמש בו
אחר כך בטח לנוח יום טוב

לומינגו

New member
שבוע טוב אנשימים ../images/Emo13.gif

טוב, האמת השבוע לא הכי טוב, מישהו שאני מכירה נפצע די קשה בלבנון. זה קצת מכניס לפרופורציות. בכל אופן, אחרי שלא ישנתי כל הלילה (והפעם באמת!), לקחתי את האוטו והורדתי את אחשלי החייל ברכבת מרכז, ונסעתי לאורטודנט שלי שהוא הכי מלך שבעולם. עכשיו אני בעבודה. תוכניות לשבוע: לעבוד, להתנדב בארגון "לתת", ערב סלסה, אולי בחמישי הופעה של "הדג נחש", וזהו. שיהיה לכולנו שבוע קצת יותר טוב, וקצת יותר שקט.

לומינגו

New member
תודה מותק :)

הבעיה- ערב סלסה מתנגש עם ההתנדבות. בוף! טוב, אולי נדחה את זה לשבוע הבא.

שיהיה טוב.

אני כרגע בעבודה, יום אחרון - היפהיפ הוריי. נחזור בערך בחמש, וכבר ב6 נעלה על אוטובוס חזרה לפה למקס ברנר
עם חברה. בטח נחזור באיזה 12. מחר יום עמוס אף יותר. כיף. יומטוב ושקט.

C u b e

New member
אמא ../images/Emo9.gif../images/Emo12.gif

בקרוב יוצאת לשדה התעופה... בולגריה- היר איי קאם! נתראה עוד 5 ימים

shir el

New member
היום.. ../images/Emo13.gif

בערב מסיבת-גיוס של חברה טובה.. וזהו בעיקרון ..
יום טוב|!!
=]

למעלה