../images/Emo177.gif
(אין אייקון של זריקה, אז קבל עקיצת עידוד) שום דבר לא השתנה ממה שכתבתי לפני יומיים. הפיצ'ינג של היאנקיז עדיין לא טוב, ההתקפה שלהם סוחבת אותם. ההתקפה לא הולכת להמשיך לשים בממוצע 9 ראנס במשחק כמובן שהיא עושה כבר חודש. הפיצ'ינג שלהם בתקופה הזאת הוא רק משהו כמו 4.75, וזה נגד קבוצות כמו קנזס, שיקגו וטמפה. כמו שאמרתי, גם אם הם יגיעו לפלייאוף, הפיצ'ינג שלהם לא מספיק טוב לנצח את הכל. אנחנו עדיין הקבוצה הכי טובה בבייסבול השנה. יש לנו את היתרון (תאמין או לא) הכי גדול בMLB בדיווז'ן (תחריות צמודות השנה). יש עוד 11 משחקים נגד טמפה(
). יש לנו את הפיצ'ינג הכי טוב במייג'ורס. יש לנו את קומבינציית הפיצ'ינג/התקפה הכי טובה בליגה. אנחנו 4 בMLB בOPS או ראנס אם אתה מעוניין לשפוט ככה. אנחנו 2 במייג'ורס בERA, מס' 1 בERA+ (שמחשיב גם ליגה ופארק, מה שחייבים לעשות עם הפיצ'ינג של סן דייגו שזורקים בNL + בפארק פיצ'רים גדול לעומת פנוואי). היאנקיז מס' 1 בההתקפה, אבל רק 13 בERA ו17 בERA+. יש להם פיצ'ינג ממוצע. דטרויט 3 בOPS אבל 21 בERA. קליבלנד 9 בOPS (ו7 בראנס) ו14 בERA. האיינג'לס מדאיגים אותי הרבה יותר מהיאנקיז, הם 11 בOPS (ו6 בראנס) ו8 בERA (ו13 בERA+). ורק בגלל שכנראה יש להם עוד סיכוי סיאטל 13 בOPS (ו9 בראנס), 20 בERA (אחרונים בAL בERA+) כולל ERA של למעלה מ5 מהרוטציה. תן לי את המצב שבוסטון נמצאת בו לפני כל קבוצה אחרת במייג'ורס. זה לא שהם משחקים רע לאחרונה, הם משחקים טוב מאוד מאז האולסטאר, פשוט היאנקיז משחקים בקצב לא אנושי, וגם רק בגלל ההתקפה שלהם ששמה 9 ראנס במשחק. זה ייגמר מתישהו. כמו שאמרתי, אני גם מאמין שבוסטון בנויה לפלייאוף, למרות שאי אפשר לדעת מה יקרה שם. בפלייאוף נפטרים מהסטארטר החמישי, בסדרה של חמש משחקים אפשר ללכת אפילו עם בקט X2, דייסקיי X2 ושילינג או יותר סביר עם בקט X2, דייסקיי, שילינג ווויקפילד. בסדרה של 7 אפשר לשים ב4 או 5 מתוכם את בקט ודייסקיי, ובאחרים אפשר את שילינג (שיש לו היסטוריה לא רעה בפלייאוף הייתי אומר) ווויקפילד. הבולפן עם פפלבון (שנראה חולני פשוט לאחרונה), אוקג'ימה, גנייה ודלקרמן. על השאר לא ממש צריך לדאוג, הם לא יראו אינינג חשוב (אלא אם כן נהיה במשחק חוץ באקסטרה אינינגס שהמנג'ר מחליט להיות אידיוט ולהכניס את הרילבר ה5 הכי טוב שלך במקום הכי טוב [פפלבון] "למקרה" שניקח את היתרון שיהיה מי שיסגור...בוא נחשוב על זה אחרי זה!), טימלין, מי שלא יהיה ולופז ישרפו את שאר האינינגים... ההתקפה תסתדר ובספסל, אני לא אופתע לראות את אלסבורי, אחרי הכל הם חייבים מישהו שיודע לרוץ. הפלייאוף אחרי הכל בעיקר עם משחקים צמודים והפיצ'ינג בעיקר שולט בו. (**המספרים הבאים קצת ישנים) כשהם עושים 0-3 ראנס לבוסטון יש מאזן של 29-9 (9 ניצחונות כמובן), ליאנקיז יש 27-3. בוסטון אומנם שיחקה 8 משחקים כאלה יותר, אבל זה עלה לה רק ב2 הפסדים יותר. הם יודעים לנצח משחקים 1-0, 2-1, 3-2, כמו שראינו לא מעט השנה. היאנקיז ניצחו רק 10% מהמשחקים שלהם של 3 ראנס ומטה, הם בקושי יכולים לנצח כשהם עושים כל כך מעט ראנס (פעם ב10 פעמים ייצא להם איזה ניצחון...) בוסטון ניצחה 24% מהם, שזה פעם ב4 פעמים ולא רע בכלל. כשהם עושים 4-6 ראנס לבוסטון יש מאזן 12-21 (21 ניצחונות) בעוד שליאנקיז יש מאזן של 19-15 (15 W). כשהם עושים 7+ ראנס בוסטון הפסידה משחק אחד בלבד מתוך 36 העונה בעוד היאנקיז הפסידו 4 מ44. אפילו כשהם עושים 7+ ראנס הם לא יכולים לסמוך בטוח על הפיצ'ינג שישמור על זה. אם ננתח את זה עוד קצת, בוסטון ניצחו 42 מ43 משחקים כשהם עושים 6 ראנס ומעלה, בעוד היאנקיז ניצחו 47 מ56. ליאנקיז זה קרה 13 פעמים יותר, והם הרוויחו רק 5 ניצחונות יותר. שניהם שיחקו את אותו מספר משחקים של 5 ראנס, כשליאנקיז יש ניצחון אחד יותר (בוסטון 5-4 כש4 הפסדים הם משחקי ראן אחד). כשהם עושים 4 ראנס, בוסטון סולידיים עם מאזן 7-10 בעוד היאנקיז נוראיים עם 10-3. אז בעצם: כשהם עושים יותר מ5 ראנס: בוסטון 1-42, יאנקיז 9-47. כשהם עושים פחות מ5 ראנס: בוסטון 36-19, יאנקיז 37-6. בתכלס, היאנקיז צריכים לעשות יותר מ5 ראנס כדי לנצח משחק. כמעט אי אפשר לצפות מהם לנצח משחק כשהם עושים פחות מ5 ראנס. בוסטון שיחקו 12 משחקים יותר כשהם עושים פחות מ5 ראנס, ועדיין יש להם פחות הפסדים מהיאנקיז. בנוסף, ההתקפה שלהם לא כזאת מדהימה שפיצ'ינג מעולה לא יכול לשתק אותה. סביר להניח שעם כמה שהם חמים בשבועות האחרונים אז גם פיצ'ר טוב היה חוטף רוב הזמן, אבל הם פגשו פיצ'ינג ממש חלש לאחרונה, כשהם מפספסים את סאבת'יה ב2 סדרות נגד קליבלנד העונה, את הפיצ'ר הכי טוב של KC פעמיים (כולל סדרה של 4 משחקים!) - שזה בנינסטר ולא מש אם אנשים לא עוקבים - הם עם 4 ניצחונות ו15 הפסדים העונה נגד חלק מהפיצ'רים הטובים בAL העונה כמו הארן, סנטנה, בדארד, אסקיובר, לאקי, בקט, גת'רי, דייסקיי, קאזמיר והאלדיי. בקיצור, אולי בבוסטון נכנסים לפאניקה, אבל כמו שכתבתי, היאנקיז לא מזיזים לי את קצה ה...מהאיינג'לס הייתי יותר מוטרד.