13.11

danzk

New member
13.11

יום טוב

jenngirl

New member
וווהוו../images/Emo82.gif

קיבלתי משכורת! מחר מתחילה לעבוד מ-7 וחצי. אחזור בסביבות 4 הביתה ואהיה עם אחותי עד שההורים באים. בתכנון לישון או לסדר כמה דברים בחדר. בערב אני יוצאת עם חברה מהעבודה[[: יום טוב לכם ותאחלו לי בהצלחה מחר שהבוסית לא תתעצבן כי האחמשית שמה צוות לא חזק לבוקר מחר];

Gal isr

New member
היום יום שני, היום יום שני

מחר שלישי מחר שלישי שלישי משמרת בוקר שוב?
אני אצא לעבודה עוד מעט... ואני אמור למצוא שלושה ימים לחדר כושר בשבוע...אין מצב שאני מצליח להשחיל את זה.

עכשיו הוא עושה לי בעיות לעבור לעברי

ת..
נו ראיתם איזה מחשב מפגר?! לומשנה! חוצפה שכזו.. ירדו עליי בטלפון!!!
אז מה אם אני עונה "הלוווו" כזה מעודן ולא "הלו" קצר ומעוצבן?! זה אומר שצריך לחקות אותי לאורך כל השיחה?! שאני לא ארד על איך שהוא מדבר...
חכו אולי אני עוד אפתיע בהמשך היום עם עוד סיפורים

../images/Emo6.gif אגב,

האדוואר פה מסמן את תפוז כ "סוס טרויאני"
ז"א, שאני לוחצת על למחוק זה סוגר את החלון

omfg

חזרתי משיעור נהיגה שהיה ברדיו במהלכו את THE ROSE של ווסט omgomgomg הרי זה נדיר שמשמיעים אותם ברדיו שלנו
חח איזה עצוב.. למרות שכבר קרה ששמעתי בשיעורים אותם..
אבל היה כזה את דה רוז בלי קשר אההה ב-90FM כבר זה ברדיו?? אני בשוק שהשמיעו אז אני כזה למורה "היי זה השיר שלי.." בלונדינית
חחח ואח"כ נסעתי בנתיב הלא נכון
כמו סתומה...ואז המורה "זה השיר שלך?"*מגביר* חח איזה חמוד איזה בא בטוב היה לשמוע אותם ככה ...
ועוד לשמוע אותם ברדיו בין כל השירים רק מדגיש את זה עוד יותר, בין כל הזבל שיש, את מה שהם ..אף אחד לא מגיע לקרסוליים שלהם
|חשה|

יפה? המממ.........

יפה....אממממ
עדיין לא מצאתי מושגים שיתארו את השירים של ווסטלייף
יפה בהחלט לא מספיק
אני מאוהבת מה לעשות חח

חברה שלי התגייסה היום

נסעתי איתה ללשכה, היה עצוב :[ עוד חודש בדיוק גם אני אהיה שם. ועכשיו, מארגנת תיק ונוסעת לת"א אהובתי.

חולים..ואז מתים או משהו =\

חטפתי את זה חזק. הפעם האחרונה שזה קרה לי הייתה במרץ בערך. זה יותר מידיי קרוב. כנראה שאני ממש חלשה. לא זכור לי שאי פעם הייתי חולה ככה לפניי י"א-י"ב נגיד. מה התיכון עשה לי =\. שיהיה יומטוב? שיהיה.

Marble Arch

New member
עשיתי בדיקת פוליגרף!!

בואנה, זה אחד המלחיצים! חיברו אותי באלף חיבורים, ואז המתחקר אמר לי שאסור לי לזוז, הזזתי אצבע מרוב לחץ והוא אמר לי שזה פוגע בבדיקה.. |הצילו| ניראה לי שאני אצא אשמה, מועלת בכספים גדולים, רק בגלל שרעדתי מהפחד שאני אצא שקרנית.. התחלתי להתוודות לו שבכיתה ח' גנבתי סוכריות מקיוסק (אדם, זוכר? זה היה איתך!
) רק כדי שהגוף שלי לא יראה שאני מסצירה משהו..

yanivtr

New member
הפוליגרף- בשביל הצבא, נכון?

בחיים לא שמעתי שהם אשכרה עשו למישהו בדיקה כזאת. עד כמה התפקיד שלך מגניב מ1-10?

../images/Emo6.gif אם לא גנבת.. ברור שיצא בסדר..

בקשר לרעידות.. אני חושבת שהמכשיר "יודע" לזהות בין רעידות של התרגשות/חשש ומה שהיה לך לבין רעידות של שקר..

למעלה