13 משחקים בשישי

Krit123

Well-known member
פליקנס - סאן אנטוניו
ללא פולטל הספרס נכתשו בצבע, זאיון ויונאס קלעו 51 משותפות ביעילות חריגה (17-25 מהשדה), קלדון ג'ונסון ממשיך התרסקות מפוארת ואולי חסרת תקדים, כך שאין להם המון מה להציע בשני צדי המגרש. הרוקי דייסון דניאלס משתפשף בחמישייה בזמן שאינגרם בחוץ, לא מנע מאלברדו לתת בראש מהספסל (+27 בדקות שלו).
אם אחד החורים של הפליקנס הוא עמדת הרכז, השניים צפויים למלאות אותו בשנים הקרובות. מאזן 8-2 בעשרת האחרונים מקרב אותם מרחק משחק אחד מהפסגה.

שארלוט - וושינגטון
מסוג ההפסדים שמתחרטים עליהם בהמשך. ההורנטס בהרכב חסר, דני עלה לדקות בודדות אותן הקבוצה הפסידה ב-17. ההורנטס ניצחו את שלושת הרבעים הראשונים וההפרש כבר קפץ ל-19, מאמץ כביר של הוויזארדס עצר אותם על 10 נקודות באחרון, אך בראד ביל פספס הזדמנות להשלים מהפך היסטרי. רק שתדעו שאוהדי וושיגנטון מסתלבטים חופשי על התפקוד שלו בקלאץ'. ירדו למאזן שלילי ולמקום ה-10 בקונפרנס.

מילווקי - לייקרס: instant classic?
הלייקרס הופיעו כיאה למשחק מרכזי שמשודר מחוף לחוף, המפגש התנהל בקצב מסחרר, למעשה כל הכוכבים הופיעו למעמד, אפילו קריס מידלטון חזר לכבוד המאורע.
במחצית הראשונה הפיקאנדרול בין לברון (כחוסם או כמוביל כדור) לאיידי ולאחר מכן עם ראס היה אחראי למרבית הנזק, ולמרות שיאניס הופקד על הנגר התורן וחנה בעמדת עזרה, הם לא הועילו לצופף כמו שצריך. ראס ואיידי במוד של הצהרת כוונות, הראשון עם תפוקה מיידית ונרחבת בשנייה שעלה לפרקט, השני הפגין את מלוא הרפרטואר בדרך להופעה מפלצתית נוספת. ווינן גבריא ל במשחק חייו תרם ערימות של האסל וסייע להם לרדת בפלוס 8 לחדרי ההלבשה.
ביציאה מההפסקה הבאקס הידקו את ההגנה, ומנגד פיקאנדרול משולש שיבש קצת את הכיסוי של הלייקרס. באותן דקות יאניס החל להתחמם, שלשות נפלו לחבר'ה מסביב, אך 14 נקודות של לוני ווקר ברבע השלישי (סך הנקודות שלו במשחק) עצרו את הדימום.
המשיך להיות צמוד, עוד לפני הכניסה לרבע המכריע קואץ' באד עלה בהרכב נמוך עם יאניס ב-5, אותו הרכב כיסה מרחק בהצלחה, תחילה ברוטציות מהירות וכפועל יוצא במעבר/ירידה להגנה. השינוי קיבל ביטוי ברגע השיא של המשחק - יאניס החזיר ללברון בשם כל הקורבנות הקודמים שלו

היווני שיחק המון ברצף, ודקת מנוחה מתוכננת באמצע הרבע התארכה לה ואולי עלתה להם ב-W. בשובו הוא ודיוויס המשיכו להפציץ, רק שבסופו של דבר ג'יימס התעלה על עצמו וגבר על הולידיי בתור סיידקיק, בעיקר באמצעות שלשות מתוזמנות ומסירות יפות לאיידי. מידלטון תרם 17 משלו אך ניכר שההשפעה לא גלשה מעבר למספרים לאור החלודה, הססנות מסוימת גם ראתה אותו מאחר לקפוץ אחר כדור אבוד בצומת מכריע. ראס התאבד עליו מבלי לחשוב פעמיים.
לבאקס הייתה הזדמנות כפולה להשוות את התוצאה, תחילה מבט נקי לאלן ביציאה מפסק זמן, ולאחר מכן טעות של לברון במסירה מיותרת לראס שהפכה לempty trip מקו העונשין, אך הוליידי החטיא שלשה לא פשוטה.
וואו, צריך לתפוס קצת אוויר. אל תתנו לסקור לבלבל אתכם (133-129), שני הצצדים ניסו לשמור. ההתעקשות של הלייקרס ללכת פנימה גמלה ב-6 נק' אקסטרה מהקו, ושמירה מופתית על הכדור הסתכמה בseason low של איבודים (4 בלבד) למרות קצב מטורף. דיוויס סיים עם 44-10-4 + 3 חס', ביעילות פסיכית. לברון לא עשה לעצמו הנחות, שמר על יאניס כמתנת יומולדת מוקדמת (38) בעונתו ה-20. אולי פאלינקה יסדר לו מתנה אמיתית בדמות טרייד? הרי ידוע שעם האוכל בא התאבון, ניצחון במפגש high profile יחזיר את הזרקור לל"א.

נערך לאחרונה ב:

Rapgamer

Well-known member
ושום מילה על הנאגטס שלך? אטלנטה עלתה בלי 3 שחקני חמישייה וניצחה אתכם מממלכת המיד ריינג'. דז'ונטה גבר על ג'מאל במצ'אפ המורי.
ראיתי חלקים אבל עושה רושם של ניצחון די fluky. אפרופו הצעת הטרייד שתביא את סאדיק ביי לאטלנטה , יש להוקס המון סקוררים מהפרימטר, אני לא בטוח שזה מה שהם צריכים. AJ גריפין רוקי מצוין ובוגדנוביץ' חזר למי ששכח ממנו.

מילווקי- לייקרס באמת משחק אש, נגעת בכל הנקודות המרכזיות אז אוסיף ממש בקטנה.
אי אפשר להפריז בחשיבות שני נתונים אצל הלייקרס-
1. 32 אסיסטים על 4 איבודים- מדובר ביחס מדהים, בפרט כששני הפליימייקרים שלך (שאחראים לרוב על live turnovers) לברון וראס עם יחס של 22-0.
2. קלעו 70 נקודות בצבע מול הקבוצה הכי טובה בליגה לטעמי בpaint defense.

באמת סוג של התעלות קולקטיבית אצל הלייקרס, ניצחו גרסה טובה של מילווקי. דיוויס באחד המשחקים הכי טובים שראיתי ממנו אי פעם. לקראת הסיום הבאקס הצליחו קצת יותר להרחיק אותו מהסל אבל הוא כבר היה חם ותפר גם מבחוץ. לופז שמר עליו די טוב וזה מה שמדהים ב44 נקודות שלו, אני תוהה האם היה מקום לתת את המצ'אפ הזה ליאניס, השאלה האם נשאר לו אוויר בכלל.
הפריק גם קלע 40 עם התפלגות של 10 במחצית הראשונה ו30 בשנייה, זה קורה לו לא מעט העונה שהוא באמת לוחץ על הדוושה רק בחצי השני. התעלל בלברון ודיוויס, משחק עונשין טוב, כאמור מילווקי בגרסה הטובה שלה.

דיברת על טרייד שנחוץ אצל הלייקרס אבל מה נגיד על הספסל של הבאקס? 39 דקות הלכו לג'בון קרטר, ווסלי מת'יוז וג'ורג' היל. 0 נקודות משותפות שלהם.
קרטר זה עוד בסדר, הוא אחלה שחקן תשיעי ברוטציה (הבעיה שכרגע גבוה יותר).
ג'ורג' היל שחקן גמור, באמת אחד הגרועים בליגה שמשחקים 20 דקות למשחק.
ווסלי מת'יוז זרק שני איירבולים בשלשות פנויות לגמרי, לו כן יש ערך בהגנה מה שגורם לי לתהות האם מילווקי תסתפק בו ולא תנסה לחזק את העמדה (טעות שעלולה לעלות להם ביוקר בפלייאוף).
הפרונט אופיס חייב להשיג שחקן ספסל מהפרימטר ששווה דקות גם בפלייאוף. לדחוק את היל ואולי גם את מת'יוז החוצה מהרוטציה, להזיז את קרטר קצת יותר לשוליים ולוודא שהעונה שלהם לא תסתיים כי קונתון ינקע את הקרסול או משהו ואין להם עם מי לשחק במקומו.

נערך לאחרונה ב:

Krit123

Well-known member
דיברת על טרייד שנחוץ אצל הלייקרס אבל מה נגיד על הספסל של הבאקס? 39 דקות הלכו לג'בון קרטר, ווסלי מת'יוז וג'ורג' היל. 0 נקודות משותפות שלהם.
קרטר זה עוד בסדר, הוא אחלה שחקן תשיעי ברוטציה (הבעיה שכרגע גבוה יותר).
ג'ורג' היל שחקן גמור, באמת אחד הגרועים בליגה שמשחקים 20 דקות למשחק.
ווסלי מת'יוז זרק שני איירבולים בשלשות פנויות לגמרי, לו כן יש ערך בהגנה מה שגורם לי לתהות האם מילווקי תסתפק בו ולא תנסה לחזק את העמדה (טעות שעלולה לעלות להם ביוקר בפלייאוף).
הפרונט אופיס חייב להשיג שחקן ספסל מהפרימטר ששווה דקות גם בפלייאוף. לדחוק את היל ואולי גם את מת'יוז החוצה מהרוטציה, להזיז את קרטר קצת יותר לשוליים ולוודא שהעונה שלהם לא תסתיים כי קונתון ינקע את הקרסול או משהו ואין להם עם מי לשחק במקומו.
לא יזיק להם טרייד, לא יודע מה יש להם לתת. אני חושב שטרייד על היל אשכרה ישפר אותם, פשוט צריך לקחת מבאד את האופציה לשתף אותו, he cant help himself. ווסלי באמת לא נעשה צעיר יותר אז לדעתי הם צריכים לשחרר עוד חבל לאחרים בסגל - הרוקי שתפקד יפה ובעיקר נווארה שמשום מה באד לא סובל. יש לו חסרונות אבל הוא שחקן רוטציה בליגה.

לגבי טרייד של ביי-קולינס, ביי מסוגל לעלות חצי לבל בהגנה ולשמש כסוג של 3&D ווינג, הם צריכים כמה שיותר ליד יאנג. הוא בטח מתאים יותר מקולינס לכדורסל שלהם. השאלה המרכזית היא כמה הם מוכנים לשלם לו אם וכאשר, הוא לקראת הארכת חוזה.

Rapgamer

Well-known member
לא יזיק להם טרייד, לא יודע מה יש להם לתת. אני חושב שטרייד על היל אשכרה ישפר אותם, פשוט צריך לקחת מבאד את האופציה לשתף אותו, he cant help himself. ווסלי באמת לא נעשה צעיר יותר אז לדעתי הם צריכים לשחרר עוד חבל לאחרים בסגל - הרוקי שתפקד יפה ובעיקר נווארה שמשום מה באד לא סובל. יש לו חסרונות אבל הוא שחקן רוטציה בליגה.

לגבי טרייד של ביי-קולינס, ביי מסוגל לעלות חצי לבל בהגנה ולשמש כסוג של 3&D ווינג, הם צריכים כמה שיותר ליד יאנג. הוא בטח מתאים יותר מקולינס לכדורסל שלהם. השאלה המרכזית היא כמה הם מוכנים לשלם לו אם וכאשר, הוא לקראת הארכת חוזה.
מסכים שנווארה יכול לתת דקות בעונה הרגילה. אני יותר מדבר על לגבש רוטציית פלייאוף שאפשר לסמוך עליה.
למילווקי נותרו פחות בחירות דראפט ממה שחשבתי (שילמו יקר על הולידיי). בכל מקרה להביא שחקן 7-8 ברוטציה תמיד אפשר.

אני לא התרשמתי שביי שחקן הגנה טוב או שהוא מעוניין למלא רול כזה של אופציה 4-5 בהתקפה. אטלנטה צריכה באמת עוד שחקנים באוריינטציה הגנתית.

Krit123

Well-known member
מסכים שנווארה יכול לתת דקות בעונה הרגילה. אני יותר מדבר על לגבש רוטציית פלייאוף שאפשר לסמוך עליה.
למילווקי נותרו פחות בחירות דראפט ממה שחשבתי (שילמו יקר על הולידיי). בכל מקרה להביא שחקן 7-8 ברוטציה תמיד אפשר.

אני לא התרשמתי שביי שחקן הגנה טוב או שהוא מעוניין למלא רול כזה של אופציה 4-5 בהתקפה. אטלנטה צריכה באמת עוד שחקנים באוריינטציה הגנתית.
אם הם יכולים למצוא אחד במחיר סביר אז הייתי ממליץ מה שנקרא. אולי אינגלס...?

אני חושב שהקושי עם ביי באמת נוגע לרול והנכונות שלו למלא אחד בשני צדי המגרש. לכן הזכרתי את חשיבות החוזה, שכן הוא בדרך כלל משקף מעמד של שחקן, בטח אם לוקחים בחשבון את התפתחות הצעירים שזולגים לאותה עמדה. תכלס, לא חסר להם שחקנים עם אורנטציה הגנתית, חסר להם two-ways איכותיים. בוא נגיד שאם ביי פותח והוא הרביעי בטיבו אצלם בהגנה, המצב שלהם סביר. אפשר להגיד דבר דומה על קולינס אבל הוא פשוט לא מסתדר להם בנוף.

Rapgamer

Well-known member
אם הם יכולים למצוא אחד במחיר סביר אז הייתי ממליץ מה שנקרא. אולי אינגלס...?
אתה יודע שאינגלס חתום אצלם, כן? הבעיה שלא שיחק כדורסל טוב מאז הפנדמיק כך שקשה לבנות עליו.
לדעתי הם יכולים ללכת בשני כיוונים- או שחקן עם אוריינטציה התקפית שהוא טוב מהספסל (ביזלי שהצעתי, מליק מונק) או איזה כנף אחר יותר הגנתי סטייל קראודר.
הדגש בכל מקרה על שחקן ששווה 20+ דקות בשלבי פלייאוף מאוחרים, מה שאי אפשר לומר כרגע על היל/מתיוז/אינגלס/נווארה.

Krit123

Well-known member
אתה יודע שאינגלס חתום אצלם, כן? הבעיה שלא שיחק כדורסל טוב מאז הפנדמיק כך שקשה לבנות עליו.
לדעתי הם יכולים ללכת בשני כיוונים- או שחקן עם אוריינטציה התקפית שהוא טוב מהספסל (ביזלי שהצעתי, מליק מונק) או איזה כנף אחר יותר הגנתי סטייל קראודר.
הדגש בכל מקרה על שחקן ששווה 20+ דקות בשלבי פלייאוף מאוחרים, מה שאי אפשר לומר כרגע על היל/מתיוז/אינגלס/נווארה.
כן, לכן הסימן שאלה. אני חושב שעדיף להם ווינג דפנדר כמו קרואדר. לביזלי יש כפילות מסוימת עם אלן, ולדעתי לא חסר להם כוח אש כמו שהם צריכים גוף שישמור טייטום, דוראנט, שחקנים עם מנבה שעשוי להקשות על הולידיי וגם לשאריות של מתיוז הם פחות מתאימים.

Rapgamer

Well-known member
כן, לכן הסימן שאלה. אני חושב שעדיף להם ווינג דפנדר כמו קרואדר. לביזלי יש כפילות מסוימת עם אלן, ולדעתי לא חסר להם כוח אש כמו שהם צריכים גוף שישמור טייטום, דוראנט, שחקנים עם מנבה שעשוי להקשות על הולידיי וגם לשאריות של מתיוז הם פחות מתאימים.
חולק עליך לגבי מה שהם צריכים. הגרעין של מילווקי כולל את הביג ת'רי, שלושתם שחקני הגנה טובים עד מעולים. לופז שישחק בחלק המצ'אפים גם הוא יותר מוכוון הגנה. קונתון סולידי בהגנה, ג'בון קרטר מוכוון הגנה, פורטיס וגרייסון אלן לא חורים. אכן ההגנה של מילווקי תפקדה נהדר בפלייאוף שעבר ובתחילת העונה, מה שהכשיל אותם זה ההתקפה (כמובן בחסרונו של מידלטון).
מבחינת כוח אש מסביב לביג 3 וואלה אין להם הרבה. גרייסון אלן מסוג הקלעים שיכולים להתפוגג כפי שקרה מול בוסטון. סדרה חלשה שלו והם מוצאים את עצמם בבעיה רצינית של ריווח, כי מידלטון נהיה הקלעי היחיד שמפחיד את היריבה. קבוצות יתפשרו בשמחה על 12 שלשות של ברוק לופז, או רוטציות הגנתיות לקונתון ופורטיס שיגרמו להם להוריד כדור לרצפה ולקבל החלטות תוך כדי תנועה.

כמובו שגם ווינג דפנדר יעזור להם פשוט כי היל ומת'יוז לא מתאימים לרמות האלה.

Krit123

Well-known member
חולק עליך לגבי מה שהם צריכים. הגרעין של מילווקי כולל את הביג ת'רי, שלושתם שחקני הגנה טובים עד מעולים. לופז שישחק בחלק המצ'אפים גם הוא יותר מוכוון הגנה. קונתון סולידי בהגנה, ג'בון קרטר מוכוון הגנה, פורטיס וגרייסון אלן לא חורים. אכן ההגנה של מילווקי תפקדה נהדר בפלייאוף שעבר ובתחילת העונה, מה שהכשיל אותם זה ההתקפה (כמובן בחסרונו של מידלטון).
מבחינת כוח אש מסביב לביג 3 וואלה אין להם הרבה. גרייסון אלן מסוג הקלעים שיכולים להתפוגג כפי שקרה מול בוסטון. סדרה חלשה שלו והם מוצאים את עצמם בבעיה רצינית של ריווח, כי מידלטון נהיה הקלעי היחיד שמפחיד את היריבה. קבוצות יתפשרו בשמחה על 12 שלשות של ברוק לופז, או רוטציות הגנתיות לקונתון ופורטיס שיגרמו להם להוריד כדור לרצפה ולקבל החלטות תוך כדי תנועה.

כמובו שגם ווינג דפנדר יעזור להם פשוט כי היל ומת'יוז לא מתאימים לרמות האלה.
תראה אין כאן באמת מחלוקת, שתי האופציות טובות. הייתי מעדיף את קרואדר כי למרות שיש להולידיי ריאות מנירוסטה, לא יזיק לו לנוח קצת בהגנה, ואז באמת יש לך ביג ת'רי מפלתי בהתקפה. שאר החבר'ה מספקים ריווח סבבה לגמרי, צריך התקררות די רצינית מכמה כיוונים, בעיקר כי לשלשייה יש את היכולת לכפות את התנאים שלהם - הולידיי מאוד פיזי, מידלטון מיד ריינג' מאסטר, ויאניס אתלט כמעט ברמה של וייזמן.
ולגבי לופז, תשמע ביכולת הנוכחית תהיה לו בעיה רק מול בוסטון, וגם שם רק בחלק מהזמן (הורפורד ב5). הוא היה נייח לאללה בעקבות הפציעה, בסדרה מול פיניקס למשל הוא לא רק עמד בפינה והרים שלשות אלא ידע מתי לחתוך לסל ולסיים ביעלות באופן כללי, פשוט היה מעורב בהתקפה.

Rapgamer

Well-known member
תראה אין כאן באמת מחלוקת, שתי האופציות טובות. הייתי מעדיף את קרואדר כי למרות שיש להולידיי ריאות מנירוסטה, לא יזיק לו לנוח קצת בהגנה, ואז באמת יש לך ביג ת'רי מפלתי בהתקפה. שאר החבר'ה מספקים ריווח סבבה לגמרי, צריך התקררות די רצינית מכמה כיוונים, בעיקר כי לשלשייה יש את היכולת לכפות את התנאים שלהם - הולידיי מאוד פיזי, מידלטון מיד ריינג' מאסטר, ויאניס אתלט כמעט ברמה של וייזמן.
ולגבי לופז, תשמע ביכולת הנוכחית תהיה לו בעיה רק מול בוסטון, וגם שם רק בחלק מהזמן (הורפורד ב5). הוא היה נייח לאללה בעקבות הפציעה, בסדרה מול פיניקס למשל הוא לא רק עמד בפינה והרים שלשות אלא ידע מתי לחתוך לסל ולסיים ביעלות באופן כללי, פשוט היה מעורב בהתקפה.
לדעתי מספיקה התקררות (או סגירה חזקה) של גרייסון אלן כדי שמילווקי תהפוך לצפופה מדי. זה בדיוק העניין, ההגנה תוכל להכיל יותר את הפיזיות של יאניס והולידיי אם לא יהיו איומים מספיק מסוכנים מחוץ לקשת. חבר'ה שקולעים שלשות stand still באחוזים ממוצעים (לופז, פורטיס, קונתון)- זה לא מספיק טוב. מספיק שהם מחטיאים 2-3 ברצף וכבר מהססים במבט הבא.

Krit123

Well-known member
לדעתי מספיקה התקררות (או סגירה חזקה) של גרייסון אלן כדי שמילווקי תהפוך לצפופה מדי. זה בדיוק העניין, ההגנה תוכל להכיל יותר את הפיזיות של יאניס והולידיי אם לא יהיו איומים מספיק מסוכנים מחוץ לקשת. חבר'ה שקולעים שלשות stand still באחוזים ממוצעים (לופז, פורטיס, קונתון)- זה לא מספיק טוב. מספיק שהם מחטיאים 2-3 ברצף וכבר מהססים במבט הבא.
לא חושב שהמצב חמור כמו שאתה מתאר, בעיקר אם אתה מסדר להולידיי מנוחה. תוסיף את קרואדר ויש לך.. 8? אולי יותר שחקני רוטציה עם יכולת לרווח בצורה סבירה. יש סיכוי שהאפקטיביות בהתקפה תרד אבל יהיה give and take דומה אם תביא מאליק מונק כלשהו

Rapgamer

Well-known member
לא חושב שהמצב חמור כמו שאתה מתאר, בעיקר אם אתה מסדר להולידיי מנוחה. תוסיף את קרואדר ויש לך.. 8? אולי יותר שחקני רוטציה עם יכולת לרווח בצורה סבירה. יש סיכוי שהאפקטיביות בהתקפה תרד אבל יהיה give and take דומה אם תביא מאליק מונק כלשהו
המצב לא בהכרח חמור אבל יש לו פוטנציאל להפוך לכזה, בהינתן סדרה לא טובה של גרייסון אלן. ריבוי קלעים בינוניים לא מהווה תחליף לקלעים ברמה גבוהה לפי דעתי.

Krit123

Well-known member
המצב לא בהכרח חמור אבל יש לו פוטנציאל להפוך לכזה, בהינתן סדרה לא טובה של גרייסון אלן. ריבוי קלעים בינוניים לא מהווה תחליף לקלעים ברמה גבוהה לפי דעתי.
נחזור לדיון בהמשך העונה. מילות סיכום שלי- לטעמי הבאקס אחת הקבוצות היחידות שמסוגלת להתגבר על הקושי שאתה מתאר. והייתי מוסיף שגם מידלטון קלעי ברמה גבוהה.
יש לי כמה שאלות פתוחות/תהיות לגביהם. למשל, זכור לי שברין פורבס הדבע שרף את השאריות של מיאמי בסיבוב הראשון בזמנו, ובקושי ראה פרקט בהמשך. לתחושתי הם מסוגלים ליפול למעין טפשת אסטרטגית לפעמים, היית מצפה מקבוצה עם קאדר הגנתי כמו שלהם לדעת להכיל חורים למינהם, אבל הם מתקשים יתר על המידה כשאין אחידות. אולי קשור לקיבעון שמאפיין את באד, בעיקר בכל הנוגע לכיסוי הגנתי וכו'. לא יודע, חושב בקול רם פה..

Rapgamer

Well-known member
בוסטון- מיאמי: עוד משחק נהדר! מיאמי תמיד עושה חיים קשים לסלטיקס, הפעם באטלר חזר כך ששתי הקבוצות בהרכבים יחסית מלאים.
נתחיל מהסוף- זה הישג אמיתי שמיאמי הצליחה לעצור את בוסטון על 110 ברגוליישן, ופחות מ120 כולל הארכה. איך הם עשו את זה? קודם כל 0 הגנה איזורית. אולי זה קשור בהרכב המלא, אולי תלוי מצ'אפ, אבל ספולסטרה ידע שלשמור איזורית מול הסלטיקס זה אבוד.
דבר שני- מיאמי הצליחה לפגוע בפלואו ההתקפי של בוסטון. הם החזירו אותם להרגלים ישנים של בידודים, ככל שהמשחק התקדם בוסטון נגררה לשם יותר ויותר ואכן הסקור שלה ירד משמעותית במחצית השנייה (48 נקודות) ובהארכה (6).
דבר שלישי- טייטום שהגיע למשחק אחרי שנבחר לplayer of the month הגיב עם משחקו החלש ביותר העונה. היה מאוד אנמי במשך 3 רבעים, בסיום ניסה קצת יותר ובעיקר נכשל.
ג'יילן בראון הוביל את הסלטיקס למחצית ראשונה טובה וקלע 37 נקודות במשחק. אבל אפרופו הרגלים ישנים, המון איבודים באקשן שלו עזר למיאמי לרוץ 10-0 ברבע הרביעי. אם נחזור אחורה, ריצת 17-2 של בוסטון ברבע השלישי היא שפתחה את ההפרש הזה מלכתחילה, זמן קצר אחרי שלאורי ירד לספסל עם עבירה רביעית.
אם ניקח את הלייקרס כמקרה בוחן, שההיעדרות של לברון הכריחה את דיוויס to step up ועכשיו הם הרוויחו את שניהם, במיאמי קרה תהליך דומה. אדבאיו שנעלם בפלייאוף שעבר לעיתים קרובות, מצא את עצמו אופציה ראשונה בהתקפה בחסרונו של ג'ימי וקלע 20+ בעקביות. במשחק הזה הוא היה המצטיין כאשר סיפק להם אופציה טובה לבידודים בסוף שעון (מצב שההיט נקלעו אליו לעיתים קרובות) וקלע 28.
גם לאורי שפתח את העונה כשהוא לא מסוגל לשים סל השתפר תוך כדי תנועה והפעם הבריק עם 20 נקודות באחוזים טובים.
בקלאץ' והארכה היה לגמרי mano o mano של בידודים. באטלר קלע כמה מיד ריינג' בדרגת קושי מטורפת כולל הסל שהיה נראה כמו גיים ווינר, עד שג'יילן בראון השיב-
האמת שזה לא המבט הכי טוב עם 5 שניות על השעון. בהארכה המזל כבר פחות שיחק להם.
עוד כמה דברים קטנים-
* גרנט וויליאמס במשחק הגנתי מרשים מאוד, בנוסף ל18 נקודות שלו.
* יודוניס האסלם קיבל דקות אמיתיות! קודם כל- סחתין, הוא נראה בכושר. חוץ מזה חלוד והחטיא לייאפ קל אבל היה נראה שייך פחות או יותר.
* 20 נקודות של מיאמי מהזדמנות שנייה, בפרט באטלר עם 6 ריב' התקפה. איזו דרך לחזור מפציעה.

Krit123

Well-known member
אטלנטה - דנבר
לא שכחתי מהמפלה, פשוט הדחקתי. איזה הפסד מתסכל יא אללה. מסוג המשחקים בהם הקבוצה שוקדת דקות ארוכות בשביל לצמצם את הפער ולהשיג יתרון ראשון, רק בשביל לחזות בריצה אקראית דוחקת אותו חזרה לדו ספרתי תוך דקה, and repeat. השתגעתי מעצבים. שידור חוזר של אותו סטרץ' לאורך 47 דקות, נקלענו לפיגור סמוך לפתיחה.
ללא טריי, האנטר וקולינס, הרוקי איי ג'יי גריפין שיחק בבגרות מפליאה ולא אופיינית, ג'יילן ג'ונסון תרם את חלקו, והם קיבלו ג'אמפר בהזמנה לעצירת מומנטום בכל הזדמנות. מילא תרומה רוחבית, אבל הפסדנו לפאקינג ג'רט קולבר... אשכרה פתח בחמישייה, כמה ניצחונות יש לו בקריירה כולה בתור סטרטר? לפני שבוע ומשהו הפסדנו למשחק שיא של קווין נוקס...
יוקיץ' פתח לאט ושמר על הפנים, רק ברבע השלישי הוא התחיל לשמש כקוורטרבק עם מסירות אאוטלט לשתיים קלות, לא עשה הרבה מעבר לכך. באופן כללי הם רמסו אותנו בריבאונד אז נלקחה מאיתנו האופציה לרוץ. צ'נצ'ר ממשיך לקבע את מעמדו ברוטציה אבל לא הבנתי למה זיק נאג'י וכריסטיאן בראון לא שותפו.

אצל הההוקס דז'ונטה מורי מאוד מונוטוני ויעיל. הולך שמאלה = ג'אמפר. ימינה? אולי מסירה, חדירה, או פשוט snake dribble שמאלה בשביל לעלות לג'אמפר.
בוגדנוביץ' היה איתנו, עדיין מתאושש כמובן. לא בטוח שישאר איתם להמון זמן tho.

בוסטון - מיאמי
באמת היה טוב. יובל סיכם אז רק נרחיב - מעניין אותי האם האגרסיביות של אדביו הובילה את הסלטס לכיסוי דרופ מחשש למיסמאצ'. אפשר להירו ובעיקר לאורי לעבוד מהפיקאנדרול.
לספו אין סנטימנטים, מרטין וסטרוס סופסלו בערב קליעה חלש לטובת ניסמית' כלשהו. בדקתי, ומסתבר שהוא היה בקבוצה בעונה שעברה. השם הפרטי שלו הוא highway, כנראה מחווה לדבר ההוא שהיטלר המציא. רק מיאמי מסוגלת לחלץ משהו משחקן אלמוני לחלוטין במשחק חוץ צמוד מול הקבוצה החמה בליגה. עד כה קיילב מרטין משמש כתחליף מושלם לאולדיפו, ואני תוהה איך החזרה שלו תשפיע על המניות שלהם כקבוצה. לתחושתי לספו קשה לספוג את הטרגוט החוזר ונשנה של הירו בקלאץ', יעדיף שתהיה לו אופציה נוספת בקו האחורי, לפחות לחילופי הגנה-התקפה.

הדרך בה באטלר מפלס את דרכו לאזור מועדף ושוהה באוויר לזריקה היא פואטית. כיף לצפות בו נע על המגרש, גובל בגאונות.

FrecCo

Active member
וואו, מה ראיתי עכשיו?
עם כמה שהיה כיף לצחוק על הלייקרס בתחילת העונה, הרבה יותר כיף לראות אותם משחקים כמו הלילה
אם הם היו בפריים (דייויס של הלילה הוא כנראה הפריים) הם חופשי SHOWTIME LAKERS
ראס הולך בעקבות לברון במובן של: "אני לא יכול לעשות מה שעשיתי פעם מבחינת אתלטיות אבל זה נותן לי עוד חצי שניה למצוא את המסירה המושלמת ואי אפשר לקחת ממני הכישרון למסור". נראה כמה זמן המיץ מוטיבציה שלהם יחזיק

למעלה