13 מסרים נכון לכרגע. יש איזו כוונה לטפל בזה?
מ מלכת הלבבות 8 New member 30/1/14 #3 משהו מוזר קורה בקריאת הודעה בשורה של ההודעה הראשית וגם בקריאת הדברים יש סימן כחול שולחת תמונת מסך גולשת בפיירפוקס וכן מחקתי קאש וקוקיס
משהו מוזר קורה בקריאת הודעה בשורה של ההודעה הראשית וגם בקריאת הדברים יש סימן כחול שולחת תמונת מסך גולשת בפיירפוקס וכן מחקתי קאש וקוקיס
מ מלכת הלבבות 8 New member 30/1/14 #7 נראה לי שלא קראתם כתבתי שעשיתי ניקוי קאש וקוקיס והבעיה עדיין קיימת
ה הנהלת הפורומים Administrator 5/2/14 #10 אנחנו לא מאתרים תקלה מהסוג שאת מתארת האם זה קורה בכל הפורומים? בכל שורה? גם בדפדפנים אחרים?
P prizman New member 30/1/14 #4 זה לא ממש ברור שאם הבעיה היא במערכת המסרים אני לא ממש יכול לקרוא מה אתם שולחים לי בה? זה מה שאני כותב. לא מצליח לקרוא מסרים. במייל עניתי לכם כבר פעמיים. אם זה לא התקבל הבעייה היא אצלכם ולא אצלי. כל המיילים שלי מגיעים ליעדם.
זה לא ממש ברור שאם הבעיה היא במערכת המסרים אני לא ממש יכול לקרוא מה אתם שולחים לי בה? זה מה שאני כותב. לא מצליח לקרוא מסרים. במייל עניתי לכם כבר פעמיים. אם זה לא התקבל הבעייה היא אצלכם ולא אצלי. כל המיילים שלי מגיעים ליעדם.
ה הנהלת הפורומים Administrator 30/1/14 #5 מערכת המסרים שלחנו לך מייל ביום ג' האחרון ועותק נוסף ממנו ברגע זה. טרם התקבלה תשובתך.
P prizman New member 30/1/14 #8 עכשיו ראיתי את התגובה וגם הצלחתי להיכנס. תודה. קודם לא יכולתי לקרוא אותה.