14 שלי: נבואהP: כן כן לפעמים אני יודע ואני מרגיש מה יהיה וזה תמיד חוזר כמה פעמים
R roni93 New member 27/6/07 #20 14 שלי: נבואהP: כן כן לפעמים אני יודע ואני מרגיש מה יהיה וזה תמיד חוזר כמה פעמים
B bobotheclown New member 28/6/07 #23 חברה שימו לב להוראות שמגיעים ל13 צריך לעבור לנושא חדש , שהאחרון שכתב צריך להביא.
B bobotheclown New member 28/6/07 #24 נושא חדש (בתוך ההודעה) הנושא הוא 13 דברים שהייתה עושה עם הייתה יכול לקרוא מחשבות כמו פרקמן. אני יתחיל 1)אני הייתי יוצא למסע במזרח התיכון , "בשביל לקדם את השלום" ובדרך הייתי אוסף מידע על האוייבות שלנו.
נושא חדש (בתוך ההודעה) הנושא הוא 13 דברים שהייתה עושה עם הייתה יכול לקרוא מחשבות כמו פרקמן. אני יתחיל 1)אני הייתי יוצא למסע במזרח התיכון , "בשביל לקדם את השלום" ובדרך הייתי אוסף מידע על האוייבות שלנו.
נ נעה666 New member 28/6/07 #25 2 הייתי הולכת לנצח בהישרדות! או אורי גלר. אבל אורי גלר זה דפוק אז אני אלך להישרדות...
Y YHPA New member 29/6/07 #27 4 הייתי קורא את המחשבות של פרץ (לצורך בידור קמובן אין שום דבר בטוח המוח שלו) או לעשות ביד (ציפיתים את זה מימישהו)
4 הייתי קורא את המחשבות של פרץ (לצורך בידור קמובן אין שום דבר בטוח המוח שלו) או לעשות ביד (ציפיתים את זה מימישהו)
L lidor203 New member 1/7/07 #28 5 הייתי מגלה את הסודות הכי כמוסים של אח שלי ואז סוחט אותו בעזרתיהם אני רשע!!!