13 "גיבורים" - המשחק

bobotheclown

New member
13 "גיבורים" - המשחק

הנה משחק חדש שראיתי בפורום של סרטים אבל שמתאים גם כאן. הנה החוקים 1)לכל משחק יש נושא , הנושא במקרה הזה הוא "גיבורים". המשחק מתחיל בנושא כלשהו לדוגמא: " 13 כוחות של אנשים מגיבורים" ואז כל אחד בתורו כותב על כח שיש למישהו בתוכנית עד שמגיעים ל13 הודעות ואז מי שכתב אחרון צריך לכתוב נושא חדש. 2)השאלות חייבות להיות קשורות לנושא , לא חייב דווקא לסדרה. 3)אל תכתבו רק על נושאים סטנדרטים אלא נסו דברים מצחיקים ומקורים ככל האפשר. 4)בכל נושא יש לשמור את ההודעות , עד שמגיעים לנושא חדש. לדוגמא: מי שכתב את ההודעה השניה חייב לשמור את ההודעה הראשונה וכך האלה. 5)נא לא להשתלט על כל ההודעות בנושא אחד , ולהשתדל לתת גם לאחרים לכתוב. 6)בשום אופן לא להשתמש בספויילרים!!! 7)כל שאלה שיש לכם תפנו אלי. אני יתחיל , במשחק הנושא הוא - 13 אנשים אמיתים שאתה חושב שיש להם כוחות (מי שרוצה יכול לציין את הכח) 1) שמעון פרס - הכח להפסיד (למרות שנראה שהוא איבד אותו)

נעה666

New member
3

אני. הכח לעצבן. (אני לא סתם מעצבנת, אני מממעעעעצצצבבבנננתתתת!!!! וגאה בזה!)

...5..

הכוח שאחותי חושבת שיש לה- כיבוי אש- תנו לי להסביר יום אחד שהדלקנו נרות לשבת אחותי הביטה על הגפרור והום האש כבתה מה שהיא החזיקה את הגפרור ישר שככה ברור שהוא ייכבה!! אבל היא מאמינה בעצמה חח (זה סתם בצחוק כן?! אחותי לא.. משוגעת..!!)

ברודי

New member
6..!!

אני- הכוח לגרום למחשב של אחי להפסיק בפתאומיות רק מעצם התקרבותי אליו. כוח דפוק ומיותר אבל אי אפשר לדעת באיזה יום יצטרכו להציל את העולם והכוח שלי יהפך לשימושי...!../images/Emo11.gif

Slow Cheetah

New member
7. הכוח שלי להבין דברים ושיכנוע אנשים.

כן, זה נישמע הזוי, אבל זה נכון. אני ממש מבינה איך כל מיני דברים צריכים להעשות וכל מיני כאלו [לא ממש כמו סיילר, אבל משהו דיי דומה], ואני מצליחה להביא אנשים לספר לי דברים ממש אישיים=כוח שיכנוע.

RoXaS

New member
8

הכוח של גיורא חמיצר להמציא סדרות דפוקות ולגרום לכולם להדבק עליהן...

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifסדרות?

בינתיים רק סידרה אחת שהוא יצר שודרה... ולמה דפוקות?

bobotheclown

New member
11

לדעתי לרונלדיניאו יש כח , ראיתם מה הבן אדם עושה עם הכדור , זה לא הגיוני!!!.

13. הכוח של ערוץ 2

לשים בתכנית של כוכב נולד שעורכת מקסימום שעתיים, 20 הפסקות לפרסומות.. ../images/Emo199.gif

למעלה