..........

הצופה.

New member
..........

נשימה,צמא,רעב,בטחון,חברה,כבוד,אהבה========>לאהוב,לכבד,להיות חבר,להגן,להאכיל,להשקות,להנשים........לרפא...<המשכיות> מחזור חיים ,סיבה..לא תוכל לתת אם לא תדע כיצד לקחת,זה סדר החיים וסוד החיים זה הסדר...קפיצה משלב לשלב ללא סדר גוררת הפרעה הפרעה פיסית ומטאפיסית.. אתה נמצא בחוסר מנוחה? באי שקט? בדוק את השלבים בדוק את הסדר..החסרת משהו. הרצון לקבל נטוע בנו מיומנו הראשון צריך לדעת לקחת לא מחלקים בחינם במגילת זכויות החיים כתוב..מגיע לך הטוב ביותר..הושט את היד וקח.. לא תקח..תלקח..תעלם..אל תאשים אחר במה שאינך יודע לקחת..אל תעצור.. רק זכור כל מה שאתה לוקח הוא לא שלך הוא רק כדי לאפשר לך לתת בעשרת הדיברות לא כתוב לא תרצה..רק כתוב איך לקחת ואיך לרצות כדי שלא יובן לא נכון לבגוד, לגנוב וכו זה לקחת על מנת לקחת אלו הן לקיחות ללא המשכיות ..המשכיות טיבעית זה לקחת כדי לתת. כי אם תאסוף מן מעבר למה שאתה זקוק הוא יהפוך לרימה.. הצופה ברגע של..

צופצופ יקירי לקחת../images/Emo13.gif

כל כך נגעת, אבל מתוקי לקחת זה קל לתת זה לא פשוט, נסה לפשט את המילה לתת. תגיד אמרתי לך שאני אובבת אותך מאוד, יש בך ציניות כזו מתוקה
לקרוא אותך יקירי ברגעיך הרצינים זו ממש ממש
עכשיו ברצינות יקירי בשבילי תוכל לקחת את המילה לתת ולפתוח אותה כמו שעשית עם המילה לקחת, אני בטוחה שאנשים ישכילו פה המון ממך. בוטן חמוד שלי
יום נפלא

הצופה.

New member
לקחת נכון זה לדעת את המחסור

כאשר אתה מכיר את המחסור במידה הנכונה..רק אז אתה יודע לתת דוגמא להכרת המחסור במידה הנכונה==>לאכול כדי לחיות ,ולא לאכול כדי לאכול אדם שמן זה אדם שלוקח (אוכל)על מנת לקחת ולא על מנת לחיות ובכך הוא משבש את הסדר של הלקיחה ואת האיזון ברגע שהסדר הוא נכון המידה נכונה==אז מגיעה האהבה אהבה מזן אחר אהבת החיים שהיא היא האהבה(אהבה שאינה תלויה) ועם האהבה מגיעה הרצון לתת ואז גם תדע איך לתת..כאשר ידעת את המחסור במידה הנכונה..תדע לתת גם במידה הנכונה אחרת הנתינה תהפוך לשירות דוב

בוטן שלי חמוד../images/Emo13.gif

אין עליך!!!!! בוטן יקר שלי כמו עוגת שוקולד אתה חם מתוק וטעים(יאמיייייי) לא ניתן לריסון לעולם(וכייף שכך
) לטעום אותך זה עונג מכל צד וכיוון ומעליך תמיד הקצפת שאני עליו תמיד מרחפת נצמדת נדבקת ומתענגת וכמו שבמסעדה תמיד אזמין עוד מנה תמיד מחכה לפרוסת השוקולד שלך הבאה. אוהבת אותך בוטן שלי מתוק

צופה........../images/Emo141.gif

"כל מה שאתה לוקח הוא לא שלך הוא רק כדי לאפשר לך לתת..." חכם...מאוד
צהריים טובים

למעלה