...

אהבתי !

משעמם, ראית אחד ראית את כולם

אפס מודעות עצמית למיניות שלהם, לכן הם רק גופות נעים ומתהפכים. הישראלים חו"ח ילבשו בגד ים קצר, אולי יראו שאין להם חבילה. משעמם.

Superboi

New member
למה הם צריכים

"מודעות למיניות שלהם"? הם באו לעשות ספורט, לא למצוא זיון.

Superboi

New member
או ליתר דיוק

הם באו לעשות ספורט, לא לגרום לבחורים אחרים להזיל ריר עליהם.

אבל ההקשר של העלת הסרטון לכאן

בפורום אחר, ולכן התיחסתי להקשר ולא לפעילות עצמה, שהיא משעממת רצח את מי שלא משתתף. וחוץ מזה, כשאני רואה מתחרים בריצה עם החבילה הנעה מצד לצד, דרכי סידורה אצל שחיינים וכו' - סוטה הייתי ואשאר

אתה משהו נדיר

העלתי לכאן את הסרטון קודם כל כי זה מקום חברתי. וזה מיועד לחברים כאן. "פורום אחר"? כאן זה מקום של הומואים, אז..? WTF מה קשורה מודעות מינית? רק בראש שלך.. אחת האמירות הפחות קשורות שלך. ובלי קשר, אני חולה על בגד ים כזה
הרבה יותר יפה (וגברי) מהקצרצר

בוודאי שאני נדיר, מה חשבת?

נשמה, למה אתה מתעצבן? מעניין אם בפורום חברתי אחר היית מעלה סרטון ארוך ומייגע של גברים צעירים חשופי חזה, חלקם מרוטים מתעמלים במתקנים על החוף. אז בראש ובראשונה ישנה כמובן התנייה הומואית שבגללה העלית דווקא כאן. מכיוון שעלה בפורום של הומואים, הרי פתוחה בפניי הרשות להתייחס אליהם מבחינה הומואית, אך לא רק. יש משהו פאתטי, לטעמי, בגברים מתעמלים, ששומרים על גופם ולא מבינים בכלל את ההקשר המיני בו הם נמצאים [עזוב הומואים/לא הומואים]. מעט מאוד כדורגלנים אדישים למיניות ולטטוסטרון שלהם. אשר על כן, אפילו רק בראש שלי, אני יכול לומר לך, תינוקות מגודלים, שמשחקים עם 'הגוף' על החוף בבורות איומה, ולא מעלים בדעתם שעדת "אוחצ'ות" "הומואים" מתבוננת בהם לא רק בגלל שהם מתעמלים. והדברים הם כאלה, שלמשל ב- WWE ההתאבקות הבידורית המודעות העצומה להיותם מושא תשוקה של הומואים ולא רק של נשים בולטת אפילו מצבע הטייצים שלהם. אבל היי זה רק בראש של החרמן הזקן

Superboi

New member
כי אדם שמשקיע בתחום הזה

מטפח את עצמו ולובש בגדים מסויימים, בכוונה תחילה למשוך גברים/נשים, לא עושה את זה בשביל עצמו, אלא בשביל שאנשים אחרים יימשכו אליו. ובגלל שהוא בן אדם, הוא יקיים יחסי מין עם אותם אנשים שנמשכים אליו. מחשוף והגדלת חזה אצל נשים, הסרת שיער ושרירים אצל גברים – נכון שיש הרבה אנשים שעושים את זה בשביל עצמם, אבל הרבה אנשים אחרים עושים את זה בשביל שיחשבו שהם מושכים. ובמקרה הזה: נראה שלבחורים בסרטון נוח ללבוש מכנסי גלישה, ולא בגד ים צמוד. אם הם יילבשו בגד ים כזה, הם לא יעשו את זה בשביל עצמם, אלא בשביל שאנשים יחשבו שהם מושכים.

זאת אומרת, שכפי שגם אתה ציינת

מודעות למיניות ולהיות הגוף אובייקט מיני אינו בהכרח שווה ערך לחיפוש זיון, נכון?

ItsikH

Member
מיניות - להיות מושך, להרגיש מושך, לא שקול ל"לחפש זיון". יש נטיה בחברה הישראלית להוזיל את המיניות כמשהו מכוער ולא רצוי, להתבייש בה ולהסתיר אותה.

Superboi

New member
האם אמרתי ש"לחפש זיון"

זה משהו מכוער ולא רצוי, שצריך להתבייש או להסתיר אותו?

Superboi

New member
יותר מזה, מה שכתבת זה בדיוק מה שאמרתי

כשאנשים נמשכים אלייך אתה מרגיש מושך. וזה לאו דווקא מה שהבחורים בסרטון מחפשים.

ItsikH

Member
1. רק מקטר על הנושא שהועלה 2. ובכל זאת: זה הפוך, כשאתה מפגין את המיניות שלך אנשים נמשכים אליך. הפגנת מיניות היא לא ענין ל"מטרה", זו תכונה - אנשים שמבטאים את המיניות שלהם לא עושים זאת "בכדי" להרגיש מושכים, הם פשוט עושים את זה, ואחרים לא. והחברה הישראלית מעודדת החבאה של המיניות, התביישות בה, בפרט אצל גברים.

Superboi

New member
פשוט מאוד

אין סיבה להגיד דברים כמו "הישראלים חו"ח ילבשו בגד ים קצר, אולי יראו שאין להם חבילה" על סרטון תמים בו גברים עושים ספורט. בכל אופן אין לי כוח לחפור בנושא שוב, שהעליתי רק בגלל הציטוט הזה. ורק בשביל הפרוטוקול – אני מאוד בעד פתיחות ומיניות. זה יצר טבעי של כל אדם ובעל חיים, ואין סיבה להתבייש או להסתיר את זה.

אז למה לא אמרת ישר?

שמת לב שלאירופאים אין בעיה בבגדי ים קצרים? בטח שמת לב לגברים עם הכרס ותחתיה תחתון ביקיני שמחזיק חבילה כזו או אחרת?
חופי רחצה, לא להאמין הם מקומות בהם הורמונים גועשים, בטח בגיל מסוים.
האמריקאים והישראלים- מוטרפים לגמרי כשזה מגיע ל"בגד ים ביקיני" לגברים.

למעלה