..

Blackdust

New member
..

תשכב אני אפקוד לא בעצם תשב.. אני אתיישב עלייך. קרוב קרוב עמוק עמוק אכניס את כולך לתוכי בנעיצה אחת חדה ולא אזוז יותר לשום מקום אנעל את פרקי ידייך למזרון חזק חזק ואלחש לך חלש חלש שמותר לך לזיין את מי שאתה רוצה כמה שאתה רוצה, מותר לך הכל.. אבל או לא אבל.. אך.. כן אך אתה שלי אתה שומע אותי לוחשת? נאנחת? אנעץ עוד יותר אתפתל עלייך שוב ושוב.. הזין שלך שייך לכוס שלי השפתיים שלך שייכות ללשון שלי לשיניים גם הפיטמה הזאת.. אני אנשך להדגים כמה היא שלי כל פעם שתזיין אותן יהיה לך את הריח שלי על האצבעות שלך כל פעם שתחדור אליהן תדמיין את הכוס שלי נעוץ בך כשהן יצעקו אתה תשמע אותי צועקת מתוכך כשהן ייאנחו תדמיין את האנחות שלי בוקעות עמוק בתוכך עכשיו שאני עמוק בתוכך תספר לי.. תספר לי מה הן עשו לך? איפה הן נישקו אותך? איך הן ליטפו? תספר לי כמה עמוק חדרת אני אחקה כל תנועה, אני אמחוק אותן נגיעה נגיעה פיסה פיסה אז תזיין חופשי.. שוב ושוב ושוב.. כי אתה שלי.

Maja the Naked

New member
חזק!
איזה יופי,

פשוט מקסים. הסתירה הנצחית הזאת - איך "להחזיק ולשחרר" בעת ובעונה אחת? גם זו דרך... למרות שאת יודעת - לא תמיד אפשר "למחוק אותן", השאלה היא (ובאמת שאין לי תשובה) האם צריך?

Blackdust

New member
דווקא לי יש..

תשובה הנכונה <לפחות לגבי..>.. היא שלילית. לא צריכה למחוק כלום.. רק צריכה לחרוט את עצמי עליו

ferdinand

New member
וואי! חזק!

הצורך, התשוקה הזאתי - לסמן, לנכס, היא אחד הדברים הכי חזקים שיש. ויפה תיארת את זה.

למעלה