125 בינעירוני?

borogon

New member
125 בינעירוני?

הי. יש קטנוע, לא משנה באיזה מחיר, אבל 125, שיכול לעשות חיפה נתניה חיפה פעם-פעמיים בשבוע מבלי לשבור כל חוליה בגב בנפרד ולשאוף מלוא הריאות עשן מהמנוע שנשרף? תודה.

uhbuhb

New member
גט פורס 125?

זאת האופציה היחידה, וגם הגיוני מאוד שלא תעמוד בזה. אבל אני חדש בדברים האלה אז אולי למישו אחר יש הצאה יותר טובה

For Martha

New member
לא קיים.

רד מהרעיון, הקטנוע לא ישרוד זמן רב בנסיעות שכאלו. אל תשכח שאלו קטנועים עירוניים וליציאה לפריפריה הקרובה, למרות שהאמינות של המנועים היום הם לא ישרדו נסיעות כאלו. המנוע יגיע לקצה גבול היכולת שלו בנסיעות שכאלו... תוסיף לזה ארגז שיהיה כנראה מלא (רוב רובם של האנשים נוסעים עם ארגז מלא),ומשקל שלך. ונסיעה ארוכה (כ-70 ק'מ אם אני לא טועה,אולי קצת פחות קצת יותר. בחישוב מהיר 140 ק'מ ביום). לא ישרוד, חבל לנסות.

תמיד אני שואל את עצמי

איך קטנועיי 125 סמ"ק של עובדי שליחיות עושים 200- 300 ק"מ ביום ? במה שונה נסיעה רצופה של שעה + מחוץ לעיר , בנסיעה של שליח בתוך העיר? הרי יש יותר בלאי מנוע כאשר המנוע נדלק וכבה לסירוגין .. מאשר שהוא פועל למשך זמן מסויים ...

בועז בר

New member
סלח לי For Martha, אבל מאיפה הנחרצות הזו?

" הקטנוע לא ישרוד זמן רב בנסיעות שכאלו." " המנוע יגיע לקצה גבול היכולת שלו בנסיעות שכאלו..." " לא ישרוד, חבל לנסות." יש לך ניסיון עם 125 4 פ' ששבק עקב נסיעות בינעירוניות רבות? זה לא הכי נוח. נכון. יש גם סכנה בהיותך איטי משאר הרכבים. אבל למה שייכשל מכנית?

For Martha

New member
אוקיי,

נסיעה של 70 ק'מ במהירות של 80 קמ'ש בערך, על בסיס יומיומי. קרוב מאוד לקו האדום... אני עדיין בטוח בועז שהוא לא יחזיק, בקשר לכשל? האמת שנתקלתי בבחור , בערך בגילי - שחשב ש125 סמ'ק משתווה למונית. ונסע וחרש אותו עשה ביום 120 ק'מ הלוך חזור ולאחר כשלושה חודשים המנוע הלך לעולמו. מקרי? אני לא חושב.

אהוד א1

New member
80 קמ"ש קרוב לקוו האדום? ממש לא.

קטנועי 125 פשוטים נוסעים 90-95 קמ"ש אמיתיים מבלי שהמנוע יצרח.כל עוד תשמור על המנוע אני לא רואה סיבה שהוא ימות מהר.הגב של הרוכב? זאת כבר שאלה אחרת.

deri2005

New member
אני הייתי נוסע עם ה 125 לתחנת רכבת

הקרובה וממשיך עם הרכבת. אני גר בהרצליה והרבה כאן עושים את הקומבינה הזאת.

liadka

New member
הוא שאל על פעם-פעמיים בשבוע

אז כן אתה יכול לסוע פעם פעמיים בשבוע. עדיף על אחד מאלה שבמבחן פולגז מסוגלים להגיע למהירות סבירה ניו דינק , HD , ג'וירייד מהירות שייוט של כ-90 קמ"ש עם אפשרות לעבור את ה-100-110 במקרה חרום

rossi46

New member
על ה HD אתה לא תשרוד צריך קטנוע מנהלים

מה שמשאיר אותה עם הג'וי או הדינק

חשבת על X8 ?

כל עוד לא תתעלל בו, 125 יכול להחזיק בנסיעות ארוכות כמו שלך. הבעיה נוחות הישיבה ויציבות הנסיעה. X8125 מאוד נוח...

למעלה