:(((

ענבים2

New member
:(((

היום קיבלתי הודעה רשמית שלא התקבלתי לתפקיד שהגשתי אליו מועמדות. וזאת באסה גדולה מאוד. והגעתי לשלב מתקדם בתהליכי המיון. זה אומנם לא שוק גדול. אבל זה באסה. אוףףף

מקווה שעוד דלתות יפתחו עבורך בקרוב

klavtulit

New member
קודם כל טוב שזה לא שוק גדול

ועדיין מבינה את הבאסה וכל ההרגשה הרעה הנלווית. מניסיון שלי, כשלא מתקבלים למקום מסוים, קורה שלאחר מכן מוצאים מקום אחר טוב יותר או מתאים יותר. תחזיקי את עצמך לא לשקוע לתחושות שמורידות את הבטחון, אלא המשיכי לשלוח קו"ח וליידע אנשים סביבך שאת מחפשת עבודה, אני מאמינה בנטוורקינג. תשמרי על אופטימיות, יהיה טוב !

JJ2004

New member
-חיבוק- הייתי במצב דומה לפני שנתיים בדיוק

והיום אני במקום טוב יותר ממה שייחלתי לו אז. בטוחה שגם את תחשבי כך עוד שנתיים, ואפילו פחות.

ענבים2

New member
תודה לכולן :)

אנימתעודדת מכך, שלהורס היה וירוס עד היום. ואחרי שיודעתי שלא התקבלתי- באורח פלא הוא פשוט החלים לו. אני יודעתשבסהכ יש ליעבודה טובה.משכורתלא רעה. ותנאי עבודה ממש נוחים לשלב זה שלחיינו. אבלממש בא לי להתקדם. באמת. ואנימסוגלת. אבללכיוון שאני רוצה להגיע אליו פשוט קשה בלי קשרים.

ענבים2

New member
וגם כדי לעודד אותי

גבר הבטיח לי, שמחר נצא למסע שופינג מגניב. ונקנה כל מה שבא לי :) בא לי הרבה דברים. ....

efratcn

New member
חיבוק ועידוד גם ממני

לפני כארבע שנים, נאלצתי לעזוב עבודה מדהימה, נוחה, שכר הולם, מקום נעים בשל אילוצי קיצוצים. תוך זמן קצר מצאתי את העבודה הנוכחית והיא שינתה את חיי. מתארת לעצמי שעכשיו זה די מבאס אבל כמו JJ, מאמינה שבעוד שנתיים דברים יראו אחרת. מקווה שיסתדר על הצד הטוב ביותר.

באמת מבאס

נסי להפיק לקחים לפעם הבאה כדי להשתפר, תמיד יש מה ללמוד (גם אם זה באיך לשווק את עצמך, למשל). שיהיה המון בהצלחה בהמשך הדרך, אני בטוחה שיהיו עוד הזדמנויות שוות.

למעלה