123menase

סנדי32

New member
123 ניסיון , שומעים אותי ?../images/Emo124.gif

היי דילן ברוך הבא
עושה לך קצת פרוטקציה בגלל הדרדסית קיבלת את חדר האורחים הכי יפה במשפחת נשואים ונשואות אתה מוזמן להישאר כמה שתרצה

Dillen30

New member
HI

אם היתי יודע שהאנשים פה כל כך נחמדים היתי בא יותר מהר נעים מאוד סנדי, איזה שם מיוחד דרדסית קשה לי עם השם הזה, אבל דרדסית לא לקנות חחחח

דילן,,,????

ואני חשבתי שמדובר בבוורלי הילס,, ממממממ,,, אוקיי,, הבנתי שלא,, ברוך הבא,,,,,

סנדי32

New member
בנות בנות לא לקפוץ עליו ....

שולי תביאי שתיה קרה לאדון ......
סיצי תקראי לחבר´ה שנחגוג את בואו של דילן ....... חבר´ה תגידי היי

טאKילה

New member
הלו דילן..../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

מה שלומך מותק? מזמן לא היתי שם איתכם, אני אכנס בשבוע הבא נחגוג קצת עם מוזיקה. יום ניפלא חומד, ריקי בטח שמחה שאתה כאן.

Dillen30

New member
לאן הלכת?

טוב שחזרת כבר כמעט ישנתי על המקלדת בכל מקרה חייב לחזור לחנות נדבר בערב תעלי אל תשכחי אני יהיה שם. וטאקילה תכנסי באמת לא באת לשם הרבה זמן מחכה לך שם. ותודה לכל הבנות שקיבלו אותי כאן, דרדסית לא לקנות חחחחח אני מכיר את הפנים שלך יודע מה עובר בראש שלך עכשיו
טוב אני זז לחנות נדבר כבר.

אוףףףף זהו כל כך מהר...

לא הייתי לכמה דקות נתתי לילדים צהרים לאכול טוב שחנוש המתוקה הקפיצה אותי מהמטבח למחשב בסערה..
שיהיה לך אחלה של יום נשמההההההההה ואני מבטיחה עולה בערב!!!!! כבר מחכה לערב סופרת את הדקות

נשמהההההה את בוגדת

העלתי אותך וברחת מהררררר תבואי גם לשם את יודעת שאנחנו שם משפחה גדולה ואיזה כבוד יש שם האחד לשני ויש שם חתיכים חבל"זזזזז סתם סתםםם צוחקת למי איכפת חתיכים חחחח טאקי נכון תגידי לחן איך הדילן שלי נראה הוא יהרוג אותי טוב שהלך ..YYYYYYY חבל"ז בבל"ז חחחחח

דרדוססססססססססס

אני מבטיחה להוריד את התוכנה ואז אבוא לשם בסערה יעשה קצת רעש ויעלם לעוד שנה חחחחחחחחחח

למעלה