123212

123212

מהו שמך המלא? תאריך לידה: מקום מגורים: ניקים אחרים באתרים אחרים: כמה אחים/אחיות? צבע עיניים? צבע שיער? משקל: גובה: אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? השחטה עצמית יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? התנסת בעבר בסמים? איזה? אתה מסטול ברגע זה? יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? פרטים אינטימיים העדפה מינית: סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"? כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? איזה מגמה היית בביה"ס? מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מה הספקת כבר לעשות היום? מה עוד תספיק לעשות היום? ישנת טוב אתמול? תישן טוב הלילה? למה? האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אכלת? התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חשבת עליו? התקשרת אליו? התקשר אלייך? פגע בך? שימח אותך? רגע שהיית רוצה שיחזור: מה היה השיר הראשון ששמעת? איזה כיתה את: את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית? את/ה אוהב/ת את עצמך? יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? איפה את רוצה פירסינג? 2007:
הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? במי התאהבתי השנה? ממי נפרדתי השנה? מי פגע בי השנה? במי פגעתי השנה? לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? מתי צחקתי הכי הרבה השנה? מתי בכיתי הכי הרבה השנה? מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? איך חגגו לי יומולדת השנה? על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? איזה סרט הכי אהבתי השנה? כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? איך תסכם את השנה במילה אחת? האם חל בך שינוי השנה? איך חחגת את תחילת השנה? ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה: ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: איזה סילבסטר הכי זכור לך? איזה אדם `גילת מחדש` השנה? איזה אירוע היית מוחק מהשנה? איזה אירוע עשה לך טוב השנה? מקום בו הכי נהנת? אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך? האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אם כן, כמה זמן? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? צרפו תמונה.:)

עופריקי

New member
אבל 2007 עוד לא פה../images/Emo2.gif

נו מילא מהו שמך המלא? עופרי ב.ר
תאריך לידה: 19.5 מקום מגורים: אשקלון ניקים אחרים באתרים אחרים: עופרי ב.ר=] כמה אחים/אחיות? אח אחד, אחות אחת צבע עיניים? חום כהה צבע שיער? כנ"ל משקל: 43 גובה: 1.53 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? פסנתר, ומפוחית ואני יודעת יונתן הקטן בחלילD: השחטה עצמית יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? היה בלשון התנסת בעבר בסמים? איזה? ברווורררר נרגילהD: חח אתה מסטול ברגע זה? לא יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לא שזכור לי
ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? כן, 10 בערך. חצי חפיסהD: פרטים אינטימיים העדפה מינית: דו סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"? אמי-לי
כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה=( עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? אף לא אחד\ת האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? סוג של איזה מגמה היית בביה"ס? היית?
חח אממ.. פסיכולוגיה ותקשורת מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? קיצוני אין, פסיכולוגית בעקרון ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? פסיכולוגית קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? ממ לא יודעת אם זה מקצוע אבל הייתי רוצה לנגן על גיטרה וכל מיני כלים שונים...=\ אבל ממש=( (לא, מפוחית ופסנתר לא מספיק
) נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? יוני בלוך- למה את משחקת בי מה אני מונפול? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 1
איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? ווינאמפ, מסנג'ר וזהו מה הספקת כבר לעשות היום? לעשות מבחן בהיסטוריה, לדבר עם רע איזה 8 שעות בטלפון ולאכול לו את האגוזי חח מה עוד תספיק לעשות היום? ללכת למסיבה ולהשתכר עד שיפציע הבוקר ישנת טוב אתמול? כן תישן טוב הלילה? לא, אבל בטח אשן טוב ביום למה? כובע
האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא יודעת חח מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום ב7:56 בבוקר
אכלת? עכשיו אני אוכלת;[ התנשקת? שישי התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? היום בכית? אתמול עישנת? היום שתית משקה אלכוהולי? עתידי להיות הלילהD: השתכרת? כנ"ל שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? חנוכה אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? ליפני 4 חודשים? לאידעת מה. אה בעצם אני אומרת לרע כל הזמן מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אחי חשבת עליו? רע כי הוא כתוב כמה שורות למעלהD: התקשרת אליו? סיווני התקשר אלייך? דימה=] פגע בך? הוא שימח אותך? רע כמובןD: רגע שהיית רוצה שיחזור: יש כמה רבים כאלה מה היה השיר הראשון ששמעת? ממתי? ובטח לא אזכור איזה כיתה את: י"א את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? לא כל כך (רע שתוק) את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? כשצריך [כמו כולנו יקירי..] את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? כן. אני מזל שור את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית? לא את/ה אוהב/ת את עצמך? לא תמיד יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא יודעת, בטח רע סיווני ותימי איזה צלצול יש לך? הדורבנים- עוד לילה הקול הכי יפה ששמעת? של נינט טייב. לא סתם, של אמי לי כמובן איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של הפרח הצהוב שלי ושומר מסך? שחור אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? כן
ואז הייתי סלב איפה את רוצה פירסינג? בלשון 2007: הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? אבל עוד לא התחיל אז לאידעת הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? כנל במי התאהבתי השנה? מה ממי נפרדתי השנה? מה מי פגע בי השנה? מה במי פגעתי השנה? מה לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? מה מתי צחקתי הכי הרבה השנה? מה מתי בכיתי הכי הרבה השנה? מה מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? מה מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? מה איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? טוב דיי;[ איך חגגו לי יומולדת השנה? על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? איזה סרט הכי אהבתי השנה? כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? איך תסכם את השנה במילה אחת? האם חל בך שינוי השנה? איך חחגת את תחילת השנה? ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה: ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: איזה סילבסטר הכי זכור לך? איזה אדם `גילת מחדש` השנה? איזה אירוע היית מוחק מהשנה? איזה אירוע עשה לך טוב השנה? מקום בו הכי נהנת? מקס ברנר! אירוע שהכי השפיע עליך? לא יודעת היו כמה אירוע שאיכזב אותך? כנל האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? נראה לי שכן אם כן, כמה זמן? לא יודעת הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא יודעת התנשקתם איתו? לא יודעת אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? "טוב אז מה שרציתי להגיד זהההה....... ביי" זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם? מי סופר
האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? כן האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? כן (זה כילו נמשך עד עכיו כזה.. מלא זמן) האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה?כן מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? כן מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? הכל האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? כן, מאוד האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? כן וכן יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? כן האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כן צרפו תמונה.:)

The Damned

New member
איזה מציק;[

מהו שמך המלא? יותר מדי
תאריך לידה: 1.9.89 מקום מגורים: הבית שלי, בקדימה. ;[ ניקים אחרים באתרים אחרים: לחבק ולעזוב, AutuMoon כמה אחים/אחיות? אח ואחות צבע עיניים? חום צבע שיער? חום משקל: [חוטפת] חוֹם [כשאני רואה אותו] גובה: 1.66 בערך אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? מיתרי הקול שלי נחשבים?
השחטה עצמית יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? עשו לי חור אחד בתנוך של כל אוזן כשהייתי בת 5 ;[ התנסת בעבר בסמים? איזה? רק אם תרופות פסיכיאטריות נחשבות אתה מסטול ברגע זה? ^ יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לא ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא, פויה פרטים אינטימיים העדפה מינית: סטרייטית סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"? לא הייתי משלמת על אף אחד
אבל אני מאוהבת בשושו בירמי קפלן (אבל הוא זקן נו מה) כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? נראהלי שיציבה. אם אני אצליח לנהל אחת כזאת זה משהו אחר עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 2 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? הייתי קולנוע, הייתי אמנות, הייתי מד"ח, כמעט הייתי ספרות. היום אני קולנוע, בבי"ס אחר מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? להיות רוקסטאר! ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? להיות העורכת המוזיקלית של הרוקסטארים :( קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? אין כזה, אני נוטה לברר על דברים שמעניינים אותי נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? כלום עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אחד, בלחץ איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? אייסיקיו ומסנג'ר מה הספקת כבר לעשות היום? כלום
מה עוד תספיק לעשות היום? להתקלח ישנת טוב אתמול? לא זוכרת תישן טוב הלילה? לא יודעת למה? כי עוד לא הלכתי לישון האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול אכלת? בבוקר התנשקת? חודשיים וחצי בערך התאהבת? לא יודעת, זה לא קורה ברגע אחד נשבר לך הלב? לא חושבת שנשבר ממש צחקת? היום בכית? לפני חודש נראה לי עישנת? מעולם לא שתית משקה אלכוהולי? לפני איזה שבועיים או שלושה, כשיצאנו לסנוקר, ניסיתי לטעום את המשקה של ריילי כי חשבתי שזה ברד (זה היה סגול!) ואז כמעט מתתי כי היה בזה אלכוהול (אני רגישה נורא לאלכוהול) השתכרת? פיייי. לפני שנתיים בערך. שכבת עם מישהו/י? חודשיים וחצי בערך היית במועדון? נראה לי שבחיים שלי לא הייתי P: אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? כל פעם שאני אומרת. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? נראה לי שאמא שלי חשבת עליו? גיא, כי אני מדברת איתו עכשיו (אבל יותר נכון להגיד שאני חושבת על התוכי של גיא!) התקשרת אליו? אבא התקשר אלייך? לירן
פגע בך? נו באמת. איתמר. שימח אותך? נראה לי שעדי. רגע שהיית רוצה שיחזור: נמאס לי לחזור לרגעים. מה היה השיר הראשון ששמעת? אי פעם? מאיפה אני זוכרת איזה כיתה את: י"ב את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? יש לי ימים את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? ממש לא את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? מאוד את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית? מאוד את/ה אוהב/ת את עצמך? משתדלת :) יש לך פלאפון? בוודאי למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא יודעת>: בטח אמאבא איזה צלצול יש לך? אמ, כרגע Catch של קושין הקול הכי יפה ששמעת? כריסטינה אגילרה. אלוהים. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? http://www.deviantart.com/deviation/39636730/ ושומר מסך? אין לי, זה מעצבן P: אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי על מה, אבל 95% שלא איפה את רוצה פירסינג? בלשון, אני אני לא אעשה P: 2007: הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? לידה מחדש. הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? הלוויה של סבתא וסוגיית איתמר-יוליה. במי התאהבתי השנה? נו. ממי נפרדתי השנה? איתמר ודי. מי פגע בי השנה? בעיקר ליאור ואיתמר. במי פגעתי השנה? לא יודעת, מקווה שבאף אחד >: לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? מתי צחקתי הכי הרבה השנה? המפגש הענקי ההוא בסוף אוגוסט! :) מתי בכיתי הכי הרבה השנה? לפני חודש וחצי. מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? ^ מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? רגע אחרי שהתעוררתי ויצאתי מזה, עד עכשיו. איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? בובות כלבי-ים! איך חגגו לי יומולדת השנה? לאורך שלושה ימיםD: מפגש, מקס ברנר, עוגה, מתנות, ברכות, בורקס פיצה! על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? וויתרתי על קוקהקולהLIVE כי נכשלתי טסט ראשון באותו היום. איזה סרט הכי אהבתי השנה? שיא השנה? נראהלי ש"באטמן מתחיל". כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? וואי, מלא. מלאמלא. עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? רובם המוחלט :) איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? מה שסיפרתי לספיר במפגש. מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? פשוט קבלה. איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? "השארתי מאחור פנים של עיר מתכת" :) איך תסכם את השנה במילה אחת? התעוררות. האם חל בך שינוי השנה? לחלוטין. איך חחגת את תחילת השנה? ראיתי את הפרק הראשון בעונה הרביעית של הש"ש;[ ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה: לסיים מתמטיקה! עוד פחות מחודש, חה ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: רק אחד?! עוד בגידה באמון, אני מניחה איזה סילבסטר הכי זכור לך? מלפני שנתיים. ;[ איזה אדם `גילת מחדש` השנה? עדי. איזה אירוע היית מוחק מהשנה? הגילוי עליהם, בצורה שזה נעשה. איזה אירוע עשה לך טוב השנה? המפגש בסוף אוגוסט D: מקום בו הכי נהנת? עזריאלי? אירוע שהכי השפיע עליך? הלוויה של סבתא. אירוע שאיכזב אותך? אני אצטרך לציין אותם עוד הרבה פעמים פה? האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? ברור אם כן, כמה זמן? 7-8 חודשים בערך הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? אמ, לא, הוא היה חבר מאוד טוב פשוט התנשקתם איתו? כן אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? תסכול נוראי. בטח הייתי מתחקרת את כל מי שידע ושתק
זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? ;[ והוא, אוהב אתכם? נו מה. כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם? 2 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא תודה האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? ברור. האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? שניהם [ועכשיו כבר לא.] מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? תלוי באנשים. וגם צריך לתת לזה זמן לעבור מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? מהראשון נשארו לי זכרונות, השני מעגל לא סגור. האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? כבר עשיתי את זה. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? כן, וכן. :) יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא. האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? אני רוצה להגיד שכן, אבל זה לא חכם.

עופריקי

New member
למה בתמונה את ניראת עצובה?../images/Emo2.gif

כן יש לי שאלותD: (אני גם מאלה שכשעושים מבחנים אז שואלים מלאן שאלות עד שהמורה משתגעת
) את באמת לקחת תרופות פסיכיאטריות? וירמי קפלן זקן. אבל שווה. (סטייל בון ג'ובי, לא?
) איזה מצחיק זה השאלות האלה ששואלים "מי האחרון ש.." כאילו זה על חברים שלך ואף אחד פה לא באמת מכיר את חברים שלך =( ולמה שלא תעשי בלשון? אני רוצה לעשות שוב כשיהיה כסף. זה מה יפה איזה אדם `גילת מחדש` השנה? עדי. אני מתעבת את השם הזה>_< (לא שזה אמור לענין אותך אומשו) וזהוD:

The Damned

New member
יש לי תשובות!

כן, כבר שלוש שנים ;[ ירמי
על ג'ון בון ג'ובי אני לא מסוגלת לחשוב ככה כי הוא כמו אבא בשבילי:$ מגיל 5 אני מכירה את השירים שלהם בע"פ תכלס, גם אני תמיד חושבת על זה
כי כי זה כואב ואמאלה ולא בריא וזה גם לא נראה לי הכי נוח לאכול עם זה וכאלה
עדי זה לא אחד השמות השיא אבל הילדה מותק P: תודה שקראת והשקעת וזה! D:

עופריקי

New member
מממ... לעשות עגיל בלשון.. זה כואב

רק באותו שבוע בערך מאותו יום כן קצת קשה לאכול ואפילו מעצבן... גם לדבר לא בא לך חח אבל זה רק שבוע זה עובר בטיייייייייל ואחכ זה כלכך שווה את זה
ועזבי אותך... עדי זה לא שם הכי יפה אבל לאמשנה אבל... אני מכיה 4 עדי, וכולן ממש כונפות מעצבנות שבא להרוג. וגם את קראת והשקעת וזה, אז גם אניD:

The Damned

New member
אז למה הורדת אותו?../images/Emo2.gif

אצלי התופעה הזו עונה לשם נועה
כמה חבל שרק אני ואת השקענו בשאלון-באורך-הגלות הזה
אפילו נופר שפרסמה אותו לא ענתה! :mad:

עופריקי

New member
כי אחרי כמה זמן החור גדל ואממ

כזה הוא הגיע למצב שהוא עוד שניה חותך לי את הלשון ל2 חח אז הורדתי אותו ואמרתי אחרי כמה זמן אני יעשה שוב ולא עשיתי עד היום חח וכן נו תענו מה.. (רע תענה!!11111)

kola99

New member
זה גם לא כזה יפה

אני לא יודע למה אנשים עושים את זה זה לא ניראה אף פעם יפה

למעלה