MAsterpieCE RastA
New member
123212
מהו שמך המלא? תאריך לידה: מקום מגורים: ניקים אחרים באתרים אחרים: כמה אחים/אחיות? צבע עיניים? צבע שיער? משקל: גובה: אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? השחטה עצמית יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? התנסת בעבר בסמים? איזה? אתה מסטול ברגע זה? יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? פרטים אינטימיים העדפה מינית: סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"? כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? איזה מגמה היית בביה"ס? מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מה הספקת כבר לעשות היום? מה עוד תספיק לעשות היום? ישנת טוב אתמול? תישן טוב הלילה? למה? האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אכלת? התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חשבת עליו? התקשרת אליו? התקשר אלייך? פגע בך? שימח אותך? רגע שהיית רוצה שיחזור: מה היה השיר הראשון ששמעת? איזה כיתה את: את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית? את/ה אוהב/ת את עצמך? יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? איפה את רוצה פירסינג? 2007:
הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? במי התאהבתי השנה? ממי נפרדתי השנה? מי פגע בי השנה? במי פגעתי השנה? לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? מתי צחקתי הכי הרבה השנה? מתי בכיתי הכי הרבה השנה? מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? איך חגגו לי יומולדת השנה? על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? איזה סרט הכי אהבתי השנה? כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? איך תסכם את השנה במילה אחת? האם חל בך שינוי השנה? איך חחגת את תחילת השנה? ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה: ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: איזה סילבסטר הכי זכור לך? איזה אדם `גילת מחדש` השנה? איזה אירוע היית מוחק מהשנה? איזה אירוע עשה לך טוב השנה? מקום בו הכי נהנת? אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך? האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אם כן, כמה זמן? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? צרפו תמונה.
מהו שמך המלא? תאריך לידה: מקום מגורים: ניקים אחרים באתרים אחרים: כמה אחים/אחיות? צבע עיניים? צבע שיער? משקל: גובה: אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? השחטה עצמית יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? התנסת בעבר בסמים? איזה? אתה מסטול ברגע זה? יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? פרטים אינטימיים העדפה מינית: סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"? כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? איזה מגמה היית בביה"ס? מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מה הספקת כבר לעשות היום? מה עוד תספיק לעשות היום? ישנת טוב אתמול? תישן טוב הלילה? למה? האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אכלת? התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חשבת עליו? התקשרת אליו? התקשר אלייך? פגע בך? שימח אותך? רגע שהיית רוצה שיחזור: מה היה השיר הראשון ששמעת? איזה כיתה את: את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית? את/ה אוהב/ת את עצמך? יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? איפה את רוצה פירסינג? 2007: