DianaLoveJustin

New member

אוקיי אני מרגישה כ"כ מבולבלת באמת .. פעם אחת אני חושבת על זה שאני בי ופעם אחרת אני מגיעה למסקנה שאולי זה סתם בראש שלי ואולי כל הדיבורים האלה על לסביות והומואים והכל משפיעה על צורת החשיבה שלי .. אוקיי אז ככה אני בת 16 עוד מעט .. לפני בערך חצי שנה חברה מאוד טובה שלי יצאה מהארון וכבר הרבה יודעים על זה שהיא לסבית , המחנך שלי השנה היה הומו והוא היה כ"כ מדהים .. ובכללי השנה התחלתי ממש ממש לאהוב הומואים . אחרי שהייתי במצעד הגאווה שבעצם באתי עם חברות שלי בגלל אותה חברה שיצאה מהארון וגם כי זה היה נשמע לי ממש כיף והומואים חתיכים האמ האמ חחחבקיצור אחרי המצעד התחלתי להרגיש גם חלק איכושהו .. ראיתי איך לא צריך להתבייש בכלל במי שאתה ואיך שאתה מרגיש וחושב .. כבר בערך שנה אני שמתי לב שבטעות יוצא לי לחשוב על בנות כמה שהן יפות ומושכות ועל הרגליים שלהן .. בהתחלה הדחקתי את זה וניסיתי לא לחשוב על זה ושמתי לב שאני פשוט הייתי מסתכלת על בנות ובוחנת אותן ואז מהר הזזתי את העיניים שלי .. גם נגיד כשהייתי עם חברים בים לא מזמן וכמה ידידים שלי אמרו "יואו תקלוט אותה איזה שווה" וישר הסתכלתי מהר .. אני לא יודעת זה מוזר לי כזה אבל זה יוצא לי בלי שאני רוצה בכלל .. לא מזמן מצאתי מישהי בפייסבוק שלי מקליפורנייה באמת מצאתי את הנערה הכי יפה בעולם ! הייתי מסתכלת בתמונות שלה מלא .. והיא גם בי אז זה כ"כ שימח אותי .. באמת שהיא מדהימה ושמתי לב שלאט לאט התחלתי לדבר עלייה הרבה ולחשוב עלייה .. וחברה שלי העירה לי על זה גם אני מנסה להוציא אותה מהראש כי היא מקליפורנייה וזה לא ילך. קורה לי בנוסף גם משהו עם מישהו .. ידיד שלי שפעם ממש רציתי והרגשתי שהוא רוצה אותי גם היה חבר של חברה טובה שלי .. ובעצם הוא נפרד ממנה בשבילי .. כי הוא טען שהוא אהב אותי . אבל לא יכולתי לעשת כלום כי זה היה פוגע בה .. עכשיו כבר עברה איזה חצי שנה מאז הפרידה שלהם ולאתה חברה יש חבר והיא התגברה עליו.. אותו ידיד שאהבתי אני עדיין מרגישה אליו משהו .. גם לא ראיתי אותו הרבה זמן ואני הולכת לראות אותו מחרותיים ואני רוצה לספר לו את כל האמת , וגם הוא שולח הרבה רמזים לזה שהוא עדיין רוצה אותי אני חושבת .. אז למקרה שנהייה ביחד אני מפחדת מלספר לו שאני בי .. זה יבהיל אותו ואולי הוא הומופוב.. אבל מצד שני אני לא רוצה להסתיר ממנו אני לא יודעת מה יהיה וזה מלחיץ .. יש למישהו כאן דרך לדעת בוודאות שאני בי ? בבקשה תעזרו לי .. אני לא מבינה את עצמי בכלל..

CameronLine

New member
אוי יקירתי...

"דרך לדעת בוודאות"? זה לא משהו שעושים בדיקת דם, ועוד שבועיים יהיו לך תוצאות. זה החיים שלך, הרגשות שלך, ההגדרה שלך. השאלה היא - האם את מגדירה את עצמך כביסקסואלית? כן? אז את כן. זהו. זה הכל תלוי אך ורק בך. בקשר למר בחור שלך, לדעתי, אם הוא אוהב אותך כמו שהוא טוען, הוא יקבל את זה :} ואם לא, תשלחי אותו לחפש תחברים שלו D: את תשנאי אותי על זה, אבל זה נכון. את בגיל שבו לא מבינים את עצמך בכלל. ההורמונים דופקים לך תאמא של הראש. ויכול להיות שהגיל הזה ימשך עד גיל 20. [סילחי לי אם אני לא מנחם אותך] אז תתפסי את עצמך, ותחליטי מה את מרגישה, מה מרגיש לך טוב, נכון. ותחיי את הכאן ועכשיו, יכול להיות שזה ישתנה, מה אכפת לך? את כאן ועכשיו, לא עוד שנתיים :} בהצלחה
ואם את צריכה משהו, אנוכי כאן :} קמרון

אוהדאדם

New member
את לא בי, את בת 16

למה את צריכה להיסגר על זהות מינית כבר מעכשיו? בחורה מוצאת חן בעינייך? לכי על זה. כאשר אנחנו נמשכים למישהו, זה מגניב. בחור מוצא חן בעינייך? לכי על זה. לצאת עם בחורים זה מגניב. מניסיון. אל תתביישי ברגשות ותחושות שיש לך, אל "תכריחי את עצמך" להפסיק לחשוב על בחורות או להפסיק להסתכל או להפסיק לרצות; אין שום דבר רע בלהסתכל ולרצות ולחשוב, אף פעם. אין אף מחשבה שתעבור לך בראש שתהיה מחשבה רעה או שתהפוך אותך לבן אדם רע. כשהייתי בן 16 היו לי כל מיני מחשבות ורציתי כל מיני דברים והלכתי ובדקתי אותם והייתי עם אנשים (האינטרנט זה מקום נהדר לפגוש אנשים, אחרי הכול), וכן, הדאיגו אותי כל מיני מחשבות: האם אני הומו? האם אני סתם חרמן? אני חושב שרק כשהייתי בן 20 באמת הרגשתי בנוח עם התווית הזאת "ביסקסואל", ונדמה לי שזה בסדר. לא קרה שום דבר מזה שלקחתי לעצמי 4 שנים להחליט על זהות שתרגיש לי בנוח. לא היה קורה כלום אם הייתי מחכה עוד 4.

Kutaly

New member
ואם כן אז...?

נניח שכולנו בפורום היינו מגיעים למסקנה ברורה וחד משמעית שאת בי, היית משנה משהו בחיים שלך לפי המסקנה הזאת? אני מאמין שהיית פשוט ממשיכה להסתכל על בנות בין אם נגיד ככה ובין אם אחרת. בשביל לדעת בוודאות, לפי האינדקס יש בדיקה פשוטה: תחשבי על כל מי שאת נמשכת אליהם או שנמשכת אליהם בעבר, הם כולם מאותו מין? אם התשובה היא לא,
את מוזמנת לקרוא לעצמך ביסקסואלית. לגבי הבחור: אני חושב שמיותר לפחד מלספר לו. זתומרת, אם הוא הומופוב אז טוב לדעת שאת לא צריכה אחד כזה בחיים שלך... מצד שני, אולי יסתבר שגם הוא ביסקסואל וסופסוף יהיה לו עם מי לחלוק את זה "שמתי לב שבטעות יוצא לי לחשוב על בנות כמה שהן יפות ומושכות..." כן, גם לי זה קורה הרבה

DianaLoveJustin

New member
תודה רבה לכם :)

אני באמת בזמן האחרון מתלבטת המון , הורמונים מפגרים נו חחח :S בקשר לבחור הזה אז ... אנחנו ביחדדדדדד ! אני כ"כ מאושרת .. באמת שטוב לי איתו כ"כ , זה קשה מעכשיו אסור להסתכל על חתיכים וחתיכות חחח למי אכפת יש לי חתיך משל עצמי שלי שלי שלי ! :) אני באמת לא צריכה להגדיר את עצמי אני יהיה מה שטוב לי מה שזורם מה שאני חושבת שזה לנכון .. אם אני ימשך גם לבנות אז למה לא ? תודה שוב עזרתם לי מאוד

למעלה