?

?

טוב, ניסיתי כבר שלוש פעמים אני לא יודעת מה עם הפעם הזאת... רציתי לדעת מה זה דוליז הסבר נמק ופרט! תודה!!!

L oo Li

New member
!

אז ככה: אני לא בטוחה שזה ההסבר הנכון או ההסבר שאת רוצה אבל... דוליז הן בובות שאנשים ואנשות בכל העולם מציירים במחשב. את יכולה לצייר דולי על בסיס מוכן(שמישהו הכין) או להכין בסיס בעצמך. את הדולי מציירים בתוכנות כמו הצייר (הפשוט של windwos). אני מקווה שזה ההסבר שרצית אם לא הבנות(והבנים אם יש כאן) האחרות(והאחרים אם יש כאן) יוכלו להסביר לך.

HoRsEs

New member
טוב אני לא ממש יודעת כמו המקצועניות

אבל הנה הבייסים הבסיסיים (איזה משפט...) ופלטה את אמורה לצייר בעזרת הפלטה על הדולי עם הצבעים האלה...תסתכלי עם זכוכית המגדלת על הבייסים ותראי שיש עליהם 4 צבעי גוף שונים וככה את אמורה לצבוע על הדולי: הצבע הכי כהה על החלק הכי כהה של העור וככה על כל הצבעים האחרים עד לצבע הבהיר ביותר על החלק הבהיר ביותר של הגוף...הנה הבייסים ועוד רגע הפלטה

עוד שאלה... ../images/Emo12.gif

אני שומרת את הדברים האלה במחשב, ואיך משתמשים בזה?... דרך אגב יש לי צייר, זה מספיק כדי ליצור דולי (ביחיד זה דולי, נכון?...)

swirrrly

New member
אני אענה על השורה השנייה:

כן וכן... כל שאר הפירוטים בקישור שנתתי לך בתחילת הקישור...

נראה לי שהצלחתי...

אני גאה להציג את היצור הראשון שיצרתי ש... אני מקווה שיוכל להיקרא דוליז... סתם, אני צוחקת. דווקא יצא נחמד לא?!...

swirrrly

New member
וואו על ההתחלה המסורת תקפה אותך!

את ללא ספק בעלת עתיד זוהר בעולם הדוליז הקשוח והנוקשה!

מויישית

New member
שאלה שאלתית.....

למישהי מכן יש פלטה לבד שקוף כמו שיש באתר של ענת כי אני לא הצלחתי להוריד משם.......

למעלה