=]

יורי424

New member
=]

רק עכשיו נופל לי האסימון שבאמת אין מקום לשינוי.. כל מה שהרבנים שלי הבטיחו שאני אצא מי הברוך הזה ויהיה בסדר. אגיד ת'אמת אין לי כוח להתמודד,אבל כול יום,אני קם בבוקר עם כוחות מחודשים שאין לי מושג מאיפה הם מגיעים ומאיפה היכולת להמשיך לצחוק לחייך ולשמוח..? למישהו יש תשובה מאיפה זה מגיע?

ספר ריק

New member
אולי מהידיעה שחיים כהומוסקסואל דתי

אפשריים, ואף יותר מזה, יכולים להיות חיים מלאי אושר וסיפוק.

Nחמן

New member
א. תחזקנה ידיך!

ב. מאמץ גם תגובתו של ספר ריק. ג. מדוע אין שינוי? האם לא אמרת "מודה אני" בבוקר? ד. "ועל ניסיך, שבכל יום עמנו..." היכן הניסים, אם אין שינוי? אז תחילה - ברכת "ברוך הבא". אגלה את אוזנך: ממרום שנותי (לפני פחות מחודש "חגגתי" 60 רק אף אחד לא הביא לי מתנה...) אני יכו להעיד, שאני רואה שינוים בכל יום. לפעמים יש גם נפילות אבל בסופו של דבר אני חש, שמהנפילות הללו אני דווקא מתחשל. שווה בנפשך: הנך נמצא במכון כושר. התרגילים קשים ומפרכים ולאחריהם אתה חוזר הבייתה מותש, אך בקושי נכנס למקלחת נוספת (על זו שבמכון) להתרעננות ו... יאללה למיטה. מה זה? התרגילים אמורים היו לחזק אותך אבל אתה מרגיש מותש. אז למען האמת אתה יודע, שהעייפות הזאת היא מדומה. למחרת תקום רענן לאחר שינה ערבה ותחזור על אותם תרגילים. הפעם זה ילך הרבה יותר קל. עכשיו לענייננו. אינני מאמין בפתרון קסם לבעייה ההומוסקסואלית. רבים ניסו ונפלו, משום שהבטיחו להם מקסמי שווא. אנ י בדעה, שלא צריך לחפש לזה פתרון אלא לנסות להתעלם. לפעמים ההומוסקסואליות איננה הבעייה אלא רק ניסיון. אנו עומדים בנסיונות לאורך כל מהלך חיינו ועלינו ללמוד, כיצד להתמודד איתם, ובמיוחד עם הקשים שבהם. עכשיו אתה יודע, מאין היכולת להמשיך לצחוק, לחייך ולשמוח? כיוון שאנו נמצאים בחודש אדר, אני מבקש להקדיש לך שיר מיוחד: כובע של קש כובע של קש עוזי מאירי מילים ולחן: מתתיהו אריאלי על דבר עתיד אל תחשוב תמיד זה מנהג גרוע, גרוע שתה ואכול, צפצף על הכל צחק בקול פרוע הא הא אמת ואמונה הא הא... עצה זו הגונה הא הא... זרוק הכל לעזאזל ומרוב שמחה צחק בקול פרוע הא הא... אכול בשר וביצים תריסר יום יום בשבוע, שבוע הקצב בנדיט לא נותן קרדיט צחק בקול פרוע הא הא... אמת ואמונה הא הא... כובע של קש וחולצה ממש על הגב קרוע, קרוע זה לא נורא, כלום לא קרה צחק בקול פרוע הא הא... אמת ואמונה הא הא... מתי יוטב כבר המצב רק לשד ידוע, ידוע בוא נא חבר אל תתמרמר צחק בקול פרוע הא הא...

leopold5

New member
"ובחרת בחיים"

לפני כל דבר אחר, יש בך מקור של שמחה, של אהבה, של נתינה. ועוד לא סיימת את מה שיש לך לתת לעולם הזה. עוד לא כנראה...

למעלה