..

רווית04

New member
..

נצפו באחותי שני ציסטות ענקיות בארבע שנים האחרונות,ציסטה אחת נעלמה,ציסטה השנייה גדלה לה. הבאתי אותה לד''ר רון שיינמן בתל השומר היה חשד גם אצלה לאנדומטריוזיס,היא כעת מאושפזת לאחר לפרוסקופיה בת שלוש חורים,הזעיקו את ד''ר סוריאנו לניתוח כי היה בעיה עם הציסטה היא עכורה ועוד מעט באה להוציא שלפוחיות.שלחו זאת לביופסיה לחכות שבועיים לדעת במה מדובר..רק שלא יהיה כלום! ובדיקות ה CA-125 שלה תמיד מגיעות בערכים גבוהים מאוד. המזל הגדול בסופו של דבר כי לא נצפו מוקדי אנדומטריוזיס אצלה. אז בסופו של דבר יש לי רק אתכן שתבינו אותי.

../images/Emo24.gif

החלמה מהירה לאחותך
יש נשים רק עם ציסטות עכורות וללא עוד מוקדים או מוקדים מזעריים שלא נצפים בכלל גם בלפה', כמו שאת יודעת ערכי CA בהחלט גבוהים עם אנדו' וקרוב לוודאי שתשובת הביופסיה תעיד על כך (לא להילחץ אצלי היו שני מוקדים קטנטנים יחסית ואנדומטריומות שחלפו מעצמן פעמיים, בניתוח הרופאים התווכחו מעל הבטן שלי אם יש לי אנדו' בכלל והביופסיה חזרה חיובית לאנדו'...) מקווה שיהיו לכם בשורות טובות

רווית04

New member
..

אוח את מדהימה. תודה רבה לך. כן, אבל ד''ר סוריאנו אמר בדאגה לאמא שלי שבאמת צריך להמתין לתשובת הביופסיה מכיוון שיש לי במשפחה גם סיפור של סרקומה ברחם ,סבתא שלי נפטרה ממנו. ולאמא שלי היו בעיות גינקולוגית גם כן מגיל 14 עד שהיא עברה כריתת רחם בסופו של דבר. אבל בהחלט לא מדובר אצלה באנדו' כמו שחשדו וזה ללא ספק הבשורה הכי טובה שיכולנו להתקל בה בנתיים - רק שימשך כך. נבקש עוד המשך נסים של בריאות.

ממתינה איתכן לבשורות טובות ../images/Emo249.gif

לא ידעתי שיש סיפור משפחתי, מקווה שבאמת יהיו רק בשורות טובות
שולחת לכן ים של
י דב

פיצ 50

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

ראשית החלמה מהירה לאחותך..... ושנית, אם יש לך רק אותנו אז...אנחנו כאן....את כבר יודעת

רווית04

New member
אין עלייך!

את גדולה מהחיים , תמיד כאן :) תודה רבה. שנית, לצערי האישה שהייתה מנותחת ושותפתה לחדר דווקא עם אנדו כל כך קשה ויצא לי לשוחח עמה ולא יכולתי שלא להתחיל לבכות היום.

פיצ 50

New member
יקירתי

זה טוב,וזה בסדר לבכות.....זה משחרר. אני מבינה שקשה לשמוע סבל של אחר וקשה לחשוב שאת אותו סבל את בעצמך עוברת.....אבל יש בכל חושך גם קצת אור...וזה מה שמחזיק אותנו, וזה מה שמחזק אותנו.... מקווה שאת יותר טוב מכל הבחינות.....

רווית04

New member
..

את צודקת שהוא משחרר. אומנם מעט הרגשתי טוב יותר, והלילה היה יותר קשה מבחינת כאבים. אני מטיילת עם מורפיום ועוד כדורי משככים אני חושבת שהגיע הזמן לטפל בזה ביותר אגרסיבי וגם הפחדים שלא עוזבים אותי גורמים לי לחשוב יותר מדי. תודה לך נשמה טובה.

galim29

New member
מצטערת לשמוע../images/Emo10.gif

מקווה איתך לבשורות טובות. החלמה מהירה לאחותך.

למעלה