..

אששש

New member
..

אני שוקלת מאוד לבוא אליכם ביום חמישי... אממ..יש איזה אבן שהיא חזקה במיוחד, ומרגיעה במיוחד? כזאת שניתן ממש להרגיש מיד את פעולתה? או נניח אחת שמתלהטת כמו שסיפרו כאן, או משנה צבעה או מתפוצצת, או שאלה מין מיתוסים כאלה? אני מתה שזה יקרה לי...

stoneage

New member
נשמח לארח אותך ביום חמישי

כל אבן יכולה להתחמם, לשנות את צבעה או שתחושי מיד את השפעתה אבל אין אבן ספציפית שעונה לכל דרישותייך. זה אינדוודואלי. האבן שאולי תתחמם לך ביד היא זו שתתאים לך ולכל אחת זו תהיה אבן אחרת - גם אם מאותו הסוג לא אותה האבן. אדם יכול לאחוז אמטיסט למשל והיא תתלהט וכאשר ייקח אמטיסט אחרת לא יקרה כלום. הכל שאלה של התאמה. ואגב, אצל הרבה אנשים האבנים בכלל לא מתחממות. אבן שתתפוצץ לך ? זה עלול לקרות כאשר אבן תסייע לך מאוד במשהו גדול...מקווה שלא תהיי במצב שתזדקקי לזה אבל במידה וכן אני מקווה שהאבן אכן תיקח על עצמה וע"י כך תקל עלייך. הכי חשוב, תזרמי. אל תצפי לכל מיני דברים שיקרו....תבחרי אבן לפי אינטואיציה, אחזי אותה ותיהני ממנה...

אששש

New member
אם את אומרת,

אוקי. קיבלתי. אני אנסה מאוד מאוד להגיע. את יכולה אולי להמליץ לי על אבן שמרגיעה ועושה טוב בנשמה, משהו כזה שמאזן רגשות שליליים, וגם שומר עליך מצרות בכל המישורים? יש דבר כזה או ששוב הגזמתי?

stoneage

New member
האבן הכי חזקה להגנה היא הטורמלין

השחורה. אבל, היא לא ממש מרגיעה. הטורמלין הירוקה/ורודה מאוד מרגיעה ויש מה מעט מן ההגנה.....לרוב אבנים הקשורות להגנה הן שחורות , יש גם פטריפייד ווד ומלכית אף אחת מהן לא קשורה לרוגע... אם את רוצה לשלב הייתי הולכת על האמטיסט אבל שוב, היא לא מתמקדת בהגנה. הסוג´ילייט מעניקה הגנה וגם יכולה להרגיע. אבל, העניין של רוגע הוא אינדוואלי תלוי מה גורם לחוסר ברוגע. יש שתתאים להם רוז, יש שאמטיסט, או אוונטורין או בלו לייס או המון אפשרויות נוספות הכל תלוי בבנאדם ובנסיבות.

stoneage

New member
פטריפייד ווד לא יקרה. תלוי באיזו

צורה. המחיר של חלוקי הנחל הוא כשל שאר החלוקים אבל יש חלוקים גדולים, מדהימים והם יחסית כבדים ולכן נראים יקרים אבל ס"כ לפי ק"ג הם בסטנדרט. הכי זולים הם הענפים הטבעיים. יש פרוסות חצי מלוטשות, יש ענפים עבים מלושטים בקצוות ויש פרוסות. הפרוסות הן היקרות ביותר לפי ק"ג כיוון שעבודת החיתוך מסובכת ויקרה. הענפים הטבעיים הקטנים ממש לא יקרים

למעלה