:(

רווית04

New member

בנות יקרות, אף פעם לא באמת מצאתי את עצמי כל כך סובלת מכאבים ויציאות נוראיות כאובות שסוחפות את הכאבי הבטן והאגן שלי. לא להאמין שאני עם משכך כאבים עם מדבקת בוטרנס והוא כבר לא מקל עליי. להשיג תור למרפאת כאב בתל השומר,שוב, אצל ד''ר דולברג זה סרט מהשמיים. ולחכות לראות את ד''ר שיינמן רק ב 4/10. אוף. הרבה זמן לא חשבתי ככה כל כך כאובה,עייפה. חשבתי שאני בפריחה.כולם ציינו את זה סביב. ואולי דווקא הציפיות שדברים נראים טוב סביב השתנו. ודרך אגב, שירן - הפורום הזה לא סתמי. בכל זאת היית כאן מספר פעמים והשארת הודעות וקיבלת מענה ראוי. אם הוא היה כזה סתמי לא היית מוצאת את עצמך חוזרת לכאן. אני כל כך מחזיקה מהבנות כאן. ומבינה את התגובות העצבניות והעוקצניות - סך הכל כולנו באותה סירה. הסירה הזאת לא שוקעת מרוב שהיא חזקה. סליחה אם חפרתי.

זואילי

New member
עצוב ../images/Emo201.gif

תגידי, זו את שניסית את הזריקות של בארגבל? (נפגשנו כמה פעמים במרפאה או כשהייתי מאושפזת? אני תוהה אם את בעלת המדים...
). מה הצפי/תוכנית של שיינמן מהפעם האחרונה שנפגשתם?

רווית04

New member

לא. אינני מכירה אותו. יכול להיות שנפגשנו במרפאה אבל אולי אני מכירה אותך בפנים..כשהייתי עם מדים הייתי עוד בטיפול רק בסורוקה לא בתל השומר. שיש לו שתי בעיות איתי :הוא אמר שהוא איננו יכול לנתח שוב הנגעים שיש לי על העצבים זה בעייתי. וניתוח יגרום לצלקות ברחם. ושהכאב אצלי. פעם אחרונה שהייתי אצלו הוא החליף לי את מדבקת האוורה לטבעת נובהרינג ואמר שאני נראית לו בפריחה והוא מרוצה שגם הורדתי 23 קילו. ושלקחתי ברצינות את כל העסק לשיפור האיכות חיים שלי אם תזונה ואם זה נפשי מבחינת טיפולים פסיכותרפיים. ואחר כך הייתי אצל גם ד''ר דולברג.. והיא אמרה שהיא מתלבטת בין ניתוח להפרדת הנגעים מעצבים.שזה איזשהו ניתוח שמומחה איטלקי עלה עליו ואף אחד עוד לא ניתח בשיטה זו בארץ. והנושא השני זה להזריק ישירות לאגן משכך כאבים עם סטרואידים. זה נורא מתסכל החוסר מודעות.

רווית04

New member
תודה רבה על תגובתך החמימה.

וביחד עם זאת תודה לכל אחת שמגיבה ואכפת לה. באמת ניתן למצוא כאן מקום חמים ותומך והכי חשוב שמבין פשוט.

galim29

New member
מצטערת לשמוע רווית

מה הסיבה לכאבים? הידבקויות שלא הוסרו? גם לי יש הידבקויות במעיים שאל הוסרו אבל עדיין לא סובלת מכאסבים כל הזמן ואם שומרת על תזונה ויציאות סדירות (רק בעזרה של דבש מיוחד שלוקחת כל יום) אז מרגישה די טוב. את בדיכוי רציף? תנסי לבקש את עזרת המרפאת אנדו בהשגת תור מוקדם יותר למרפאת כאב. אולי יוכלו לעזור לך? נשמע שדווקא עשית המון שינויים לטובה בשיפור איכות החיים וחבל לי לשמוע שאת סובלת בצורה כזאת קשה.

רווית04

New member
/:

הוצא לי ציסטה מהשחלה ושלושה גידולים מרצועות האגן. יש לי עוד נגעים בעצבי האגן שלא ניתן להגיע אליהם.. אני בדיכוי רציף כבר 4 שנים. כבר ניסיתי את רוב הגלולות, קיבלתי את זריקות דפו פרוברה וגם את הדקפפטיל ומדבקת אוורה. וכעת אני עם טבעת נובהרינג. באמת הייתה פריחה תקופה מסויימת לטובה ואני אומנם התרגלתי שיש לי את העליות והירידות עם המצב. אבל בימים האחרונים יש לי גם דלקת פרקים, גם כאבי בטן ואגן חזקים. שילשולים,בחילות,עייפות נוראית חולשה כללית. ופשוט מצבי רוח מדכאים כל כך.. אומנם אני משחררת את הכל אצל הפסיכולוגית אבל היא בעצמה גם אמרה לי שאולי הגיע הזמן להתמך כאן בפורום קצת יותר מהרגיל.

galim29

New member
נראה לי הגיע הזמן לחזור לשיבא?

ולסוריאנו, לא? קשה להמשיך במצב שאת מתארת. האמת שאת מה שאת מתארת כאן: שילשולים,בחילות,עייפות נוראית חולשה כללית. ופשוט מצבי רוח מדכאים כל כך.. , גם אני חווה בחודש האחרון אבל זה כתוצאה מגמילה מכדור שלקחתי, ונראה לי גם וירוס קיבה שהשתחל. בכל מקרה, זה נורא להרגיש ככה ומזדהה איתך. הלוואי ויכולתי לעזור או להציע משהו. יכולה להמליץ לך לבחילות: תה קמומיל, דבש, לימון וג'ינג'ר טרי חתוך. מאוד עוזר לבחילות. אבל הכי חשוב שיעבור. פנית לפיזיותרפיה של רצפת האגן לגבי הכאבים באגן? יגול אולי לעזור. יש תרגילים שעושים וביו פידבק שמקל על הכאבים. אני עשיתי תקופה מסוימת ועזר. דלקת פרקים, לפנות לראומטולוג אולי?

רווית04

New member
יש לי תורים..

ב 4/10 תור במרפאת אנדו. אצל רמאטולוג כבר הייתי. ואני מקבלת טיפול כדורי קוליכצין.. אבל אין שיפור. וחוות דעת נוספת אצל ראמטולוג פרטי יש לי תור ביום ראשון. פיזותרפיה לרצפת אגן התחלתי.והיא אמרה לי שמרגישים ששרירי הרצפת אגן מאוד חלשים. אבל זה לא לוקח מהיום למחר.עוד ציינה שיקח יותר זמן אצלי. והיא גם הוסיפה שזה לא משפר אצל כל אחת את הכאבים. אני אנסה את מה שהצעת לי לגבי הבחילות. מקווה שתרגישי טוב. ותודה לך.

galim29

New member
מאחלת לך רפואה שלמה../images/Emo57.gif

יודעת כמה מתסכל להילחם בכל החזיתות. ורצפת האגן אכן לוקח זמן וצריך להתמיד (מה שלא עשיתי
). העיקר שאת לא מזניחה ומטפלת בהכול ולאט לאט תרגישי הקלה בתחום אחד ואז באחרים. עדכני מה איתך. אנחנו פה

לי זה נשמע כמו תופעות לוואי ל...

כמה משימות לי אלייך.... 1. תנסי לחשוב/לזכור כאשר קיבלת כל אחד מהמדכאים איך הרגשת .... 2. תשבי עם עצמך ותנסי לחשוב איך את מרגישה (לא פיזית) ביחס לכל סיפור האנדו שלך והאם את לבד בסיפור הסה..... מחכה לתשובות שלך אפילו במסר .... כשאת אומרת גידולים אני מבינה שאת מדברת על מוקדים נכון?

רווית04

New member
יכול להיות..

1.אם אני נזכרת במדכאים אני יודעת שפסק לי המחזור אבל כאבים ותופעות לוואי תמיד היו ישנם עד שהדימומים היו מתחילים חזרה. 2.קשה לי באופן אישית לספוג את זה. לא ידעתי איך לעכל זאת לבד. הייתי בדיכאון קל. קיבלתי עזרה סביב. אבל אפילו חברת ילדות אמרה לי אני לא מבינה למה את לא מתאבדת זה מזמן מה שהייתי עושה.. אין לי סביבה תומכת של חברים. יש לי את הרופאים ואת ההורים ואחותי. שהיא תחגוג שבוע הבא 18 ואבחנו אותה גם כאנדואית.. לפחות יש לי תמיכה של קל''ב איכשהו. אני מתכוונת לגידולים שהיו בגודל של פינג פונג.שפירים. מעבר לכך, הייתה לי ציסטה בשחלה השמאלית וישנם עוד מוקדים שיושבים על עצבי האגן.. במשפחתי יש בעיות מבחינת גינקולוגיה. לסבתא שלי ז''ל הייתה סרקומה של הרחם. לאמא שלי היו שרירנים,מיומות,ציסטות. ואני ואחותי כעת.

פיצ 50

New member
יקירה../images/Emo23.gif

סליחה שלא הגבתי , לא נכנסתי כמה ימים. עכשיו קראתי את מה שאת עוברת ואני איתך, מצטערת לשמוע, כואבת את כאבך..... גם עלי עברה תקופה קשה ואכזרית ואני רושמת בלשון עבר כי קיבלתי לוקרין ואני רוצה להאמין שהכאבים הוקפאו ל3 חודשים כדי שלי יהיה זמן לשאוב כוחות להמשך..... חזרי לרופא, ראיתי שיש לך תור. עדכני אותנו... ועד אז תרגישי טוב!! המון

רווית04

New member
תודה רבה,

אני שמחה לקרוא שמצבך יותר טוב.וכולי תקווה שהדיכוי יחזיק ותצליחי להתרומם. איזה כייף שיש את ההבנה הזאת כאן.

למעלה