12/8/2004

IkMfNiY

New member
שלושה שירים של ד"ר קספר -_-

זה מסכם הכל מבחינתי P: חוץ מזה היו גם מלא שירים של איפה הילד, והיו שירים של מוניקה P: ויוני, ויהלי, וירמי ושא"צ ו.. ו.. היה ענק -_- אין לי כוח להעתיק את מה שכתבתי בפורום של יוני -_- יעל

Ne§t£A Gi®L

New member
היה פשוט מעולה.../images/Emo108.gif

התאהבתי באיזבו-חבל שלא נשארו עוד קצת [הרבה קצת]. כל ההופעה בכלל הייתה מדהימה, היה כל שיר שרציתי שיהיה [חוץ מ"בא והולך"-אבל היה ברור שלא יהיה...חבל]-צרחתי ת'חיים שלי...ופשוט היה טוב.

ניצנים. ../images/Emo80.gif

אני אחר כך אגיע להופעה עצמה, אבל אני אתחיל בכשל האוטובוסים הענקי שהיה לניצנים! שנה שעברה כשהסעתי לניצנים לקחתי אוטובוס של מטרופולין מתחנה מרכזית ת"א ובלי בעיה הוא הגיע לניצנים עם התחנות הקבועות שלו בדרך. אתמול החלטתי לעלות את אותו אוטובוס מת"מ ראשון הגעתי בשעה רבע ל6 לתחנה המרכזית, לאחר עשרים דקות עבר אוטובוס אחר ולא פתח אפילו את הדלתות מרוב העומס (כשרוב הנוסעים בו היו לניצנים), אחרי חצי שעה עבר עוד אוטובוס גם הוא לא העלה נוסעים כי לא היה בו ס"מ פנוי, אחרי בא עוד אוטובוס כשזה אמר שעוד מס' דקות יגיע אוטובוס מיוחד רק לניצנים ככה שמי שצריך לניצנים לא יעלה עליו. באמת לאחר כשחמש דקות הגיע האוטובוס שעלו עליו כ"כ הרבה, כולם ישבו על הריצפה ועל המדרגות, הנהג ממש סגר את הדלת על כמה ילדות.. שלא נדבר על זה שהאוטובוס התחיל לנסוע ב7 ועשרה, כלומר לחכות לאוטובוס שעה וחצי!!! (קו 353) בנוסף, נתקענו בדרך בפקק. אבל הגענו לכפר בסביבות 8 וחצי בערך ישבתי , אכלתי אחרי שהייתי כל כך רעבה שלקח לי יותר מ3 שעות להגיע מהבית לניצנים מה שבאוטו לוקח 40 דקות אם לא פחות.. בערך ב9 וחצי נכנסנו למתחם של ההופעות, תפסנו לנו מקום בכסאות לשבת בסבבא, אני כבר לא מתלהבת משורה ראשונה בהופעות (לעיתים רחוקות) והעדפתי לנוח בהתחלה.. איזבו- לא מכירה אותם, לא הכרתי אף שיר שלהם, וזה לא ממש הפריע לי כי ישבתי עם חברים בכסאות ודיברנו. אני הגעתי לניצנים בלי מצברוח, דיי בדיכאון, כשבאותו יום חמישי בשעה 1 בצהריים החלטתי בכלל שאני לא באה אבל ברגע האחרון החלטתי שכל כך חיכיתי לזה אז אני לא אוותר. ועכשיו להופעות, אני באמת חושבת שהאירוע של אתמול היה חד פעמי ומעולה. פשוט מעולה. נדיר. לא יהיו הרבה הזדמנויות כאלה וזה מה שבאמת נקרא "שיתוף פעולה של הרוק הישראלי"! אני הייתי בהמון המון הופעות בחיים שלי,לפעמים נהנית יותר ולפעמים פחות, ואחד החלומות שלי זה שאיפה הילד יתאחדו. כל כך שמחתי שהיו אתמול כל כך הרבה שירים של איפה הילד: קודם כל פתחו על הביאו את הסתיו וכל כך התרגשתי, אח"כ היה גם מה שעובר (שזה דיי רגיל בהופעות של חמי כמובן) וכמו כן גם מישהו שומע אותי, חוץ מזה היה את מסיבת התה של עליסה והופתעתי הייתי בשוק כשחמי אמר שעכשיו אסף שריג ישיר שיר שלו ובסוף גם לבן בחלום שחור. איפה הילד הם אחת הלהקות היותר טובות שהיו ברוק הישראלי בארץ לדעתי ובאמת היה טוב!! שי להב, ענק! אין מה להגיד, לשמוע את שירי הקספרים ככה על החוף זה באמת כייף. גם שיתוף הפעולה בין כל השאר היה טוב לדעתי (חוץ מדנה ברגר שזה היה מזעזע כשהיא שרה את "מודדת" וגם כשערן צור שר "אני אשתנה"). דבר אחד שהפריע לי היה ההנתגדות לקורין אלאל בקהל, אני הזדעזעתי. איך שהיא עלתה ,וזה קרה מספר פעמים, כולם מסביבי התיישבו על החול. והתגובות של כמה (ושמעתי את זה יותר מפעם אחת) היו "גם כן הלסבית הזקנה הזאת". לדעתי קורין היא אחת הפרפומריות היותר טובות בישראל, יש לה כל כך הרבה אנרגיות בהופעות והיא מעבירה את זה גם לקהל וזה מה שאני אוהבת בה. היא באמת טובה! לסיום, ההופעות היו טובות, וטוב שהיו (אולי אם הייתי באה שמחה יותר הייתי יותר נהנית, אבל אלו החיים). אחרי ההופעה ראיתי את יפית ורעות. ואני רוצה לציין שגם בחזרה האוטובוסים היו זין אחד גדול, חצי שעה עד שהוא יצא ושוב למה שיהיה אוטובוס ישיר לת"א כמו שנה שעברה?!?! הוא יעצור באשקלון, באשדוד, בנס ציונה, בראשון פעמיים! (טוב ירדתי בראשון בסוף) נרדמתי תוך שנייה באוטובוס התעוררתי מייד ראיתי תחנה מרכזית כל כך שמחתי הייתי בטוחה שאני בת"א וזה היה רק רחובות.. כשלון גדול היו הנסיעות לניצנים השנה!! בכל אופן, תמשיכו לשמוע מוזיקה טובה, אני אישית חושבת שכל מי שהיה אתמול הרוויח את אחת ההופעות היותר טובות שהיו! רעות.

זה למה לוקחים רכבת../images/Emo9.gif

נראה לי שקוקה קולה כל כך השקיעו ברכבות שהם שכחו לטפל גם באוטובוסים....

אני באמת באמת כעסתי על זה זה לא בסד

בסדר היה:/ ורכבת לא לקחתי כי היה לי הרבה יותר נוח להגיע לאוטובוס ושנה שעברה נסעתי באוטובוסים בלי בעיה!! וגם ראיתי שהרכבות יוצאות נורא מוקדם, ב3 ומשהו ולא היה לי נוח לצאת בשעה כ"כ מוקדם.. אבל עבר כבר
האא וגם ראיתי פה מהפורום את שמשון שיר ואיריס שאין לי עדיין מושג מה הניק שלה חח ואת איל המנהל

bimbush

New member
ניצנים

ההופעה ביום חמישי היתה האחרונה מבית ה3 שבאתי אליה. אני לא ממש יודעת מה להגיד על ההופעה.. באתי כל כך כל כך עייפה אחרי 14 שעות של סוג של לימודים... לא הצלחתי להכנס לתוך האווירה של העניין.. הייתי בהתחלה עם כל הקהל, מהר מאוד עברתי לשבת בחוץ. הקהל של ניצנים זה הקהל הכי גרוע שיכול להיות אני חושבת. ביום חמישי לא הייתי בפנים אז זה היה פחות מורגש אבל בשתי ההופעות האחרות שהייתי זה הורגש מאוד ועצבן מאוד מאוד. אנשים מגיעים להופעה של אמן שהם מעריכים ואוהבים ופשוט לא מסוגלים לסתום את הפה ולתת כבוד לאחרים שבאו להופיע ולקהל שבא לשמוע אותם, אותי זה מעצבן, וזה בעיקר מה שאני לא אוהבת בניצנים. כשאתה בא להופעה אתה רוצה קהל שאוהב את האמן כמוך, שיכיר את החומרים באופן בסיסי או שלפחות ייתן את הכבוד המינימלי וייסתום את הפה, ואת זה בדרך כלל לא היה בניצנים. אני מניחה שבהופעה כזו, עם כל כך הרבה אמנים, כשלכל אחד היה את המספר אמנים שהוא בא לראות, זה בלט על אחת כמה וכמה.. אז אחרי שסיימתי עם הקהל הגיע הזמן לעבור להופעה עצמה.. לצערי הפסדתי את איזבו שבשבילם באתי יותר מאשר בשביל כל אחד אחר.. רוב האמנים בערב היו אמנים שאני מעריכה ואוהבת, מי פחות ומי יותר. אבל כולם ביחד זה פשוט היה יותר מדי. העליה והירידה הבלתי פוסקת מהבמה היתה מסרבלת ומציקה. שמעו בחלקים מסוימים שניגנו הרכבים שלא רגילים לנגן אחד עם השני, היתה חסרה האנרגיה והתקשורת וההבנה של נגנים שרגילים אחד לשני. השירים היו להיטיים כמתבקש בהופעה כזו.. הדבר שהכי הכי הציק לי היו הזיופים. האמנים פשוט עלו אחד אחרי השני וכל אחד במופע זיופים נוראי שהאזניים שלי פשוט רצו לצרוח על מישהו. אתם זמרים, למען השם, אתם לא יכולים לעשות את המאמץ המינימלי של לקלוע לתו שאתם שרים?!?! ושלא נדבר על מה שקרה כשהם ניסו לשיר בשני קולות. הסאונד הנוראי, העיבודים המשעממים-רגילים-לא אמיצים בכלל, המחסור בזמן נגינה ביחד, הכל פשוט היה נשמע בלתי מלוטש ולא מספיק טוב.. לא טוב כמו שציפיתי מצמרת הרוק הישראלי בארץ. אז מי שהיה בפנים נהנה מהאווירה, נהנה מלהשתולל לצעוק ולשיר את השירים שהוא אוהב. מבחינה מוסיקלית לא היה פה משהו טוב ואפילו לא מיוחד או יוצא דופן. חלק מהשירים הושרו ע"י זמרים שלא התאימו לתפקיד, לפעמים היו חסרים חלקים כל כך משמעותיים בשירים ולמעשה היתה שם הופעת להיטים סטנדרטית לחלוטין עם עיבודים סטנדרטים לחלוטין שכל מה שמבדיל בינם לבין הדיסקים הוא שלא היתה את הסטריליות של האולפן שתכפה על כל הלכלוכים שהיו בהופעה. היה נחמד, לא הרבה מעבר לזה.. יצוינו לרעה- העובדה שאיבדתי את הקול שלי מסיבה לא ברורה והוא עדיין מסרב לשוב אליי שחר אבן צור שעלה במן אקט של "השירים שלי גרועים אז אולי אם אני אתפשט ישימו לב אליי". לא.. ממש ממש לא. הוא מתופף בינוני ומוסיקאי לא חדשני ולא מעניין בכלל אבל אם זה אני יכולה להתמודד. עם פרובוקציות מעצבנות אני לא. אתה בא לעשות מוסיקה.. את הבגדים שלך תשאיר עלייך, תודה.

אממ מסכימה עם חלק מהדברים שאמרת

על הקהל... במיוחד בגלל שזו היתה הופעה עם כל כך הרבה אומנים שונים, כל אחד בא כדי לראות מישהו אחר! וזה חבל... ובקשר לזיופים- לדעתי השיא של הזיופים היה ב"לבן בחלום שחור"!!!! זה היה פשוט נוראי לאוזניים!!!! והיה קטע מתישהו שיוני בלוך היה על הבמה, והיו איזה 4 גיטרות על הבמה וזה היה נשמע נורא ואיום!!!

lonely TearDrop

New member
אהה אני באתי בשביל לראות את כולם

חוץ משרון מולדאבי שפחות הכרתי ובכלל בלבלתי אותו עם שרון הולצמן וזיופים? מה??... אוי אוי הקיטורים הייתה הופעה מעולה וזהו!

bimbush

New member
לא קיטורים

פשוט יש לי אוזן קצת רגישה ואני ביקורתית בכל מה שנוגע למוסיקה, גם כשזה אמנים שאני אוהבת.. להיפך, כשזה אמנים שאני מעריכה אני מצפה מהם ליותר. לא קיטרתי על בחירת השירים, לא קיטרתי על המסחור, לא קיטרתי על הרבה דברים שאפשר היה לקטר עליהם, כי אני לא חושבת שיש מקום לזה.. כשבאים להופעה כזו צריך לדעת למה לצפות.. אבל אני מצפה למינימום- שיעשו מוסיקה, ושיעשו אותה טוב. ואת זה לא ראיתי ביום חמישי. מה שכן ראיתי, יותר נכון שמעתי, לצערי הרב, זה המון המון המון זיופים.

היה חמדמד ביותר!../images/Emo19.gif

את האמת, תסקלו אותי, אבל אני יותר אהבתי את ההופעה של מרסדס בנד. בהופעה המרכזית לא כ"כ התרכזתי, זה היה בשבילי מין רוק עצמאות לא מוצלח במיוחד. חצי מההופעה סתם הסתובבתי בכפר כי היה לי יותר חשוב לראות כמה אנשים ובחלקים שכן הייתי בהופעה אז לא כ"כ אהבתי. כל אומן בא והלך כל שנייה וזה היה מעצבן. נכנסתי בחזרה לקהל והשתגעתי בבשמלה אדומה והשירים שהיו אח"כ. מרסדס בנדג נתנו הופעה ממש טובה, הייתי ממש מתחת לאף של הסולן. היה מצחיק וכיף. פגשתי באותו יום אנשים שלא ראיתי הרבה זמן, הכרתי אנשים חדשים והיה פנאן.

למעלה