שו קו ל דה
New member
12 18 או 20 זו השאלה......../images/Emo13.gif
יום שישי בבוקר....ערב חג.....טלפון, מה יש כבר אי אפשר לישון כאן? מה כבר קרה? * הפרשת? - בוקר טוב,חג שמח,את עירה אולי? אני מפריע במשו? * אין לי זמן אני בדרך לנתבג - אתמול רק חזרת משם *כן,והיום אני שוב שם.....הפרשת? - כן * שיו......לא מאמין מה קרה לך? -כלום * אז איך זה שהפרשת בלי שאני אגיד - שאלתי אותו כן או לא - הוא אמר לי כן * מי זה אותו? -אל תשאל.......הפרשתי וזהו! * כמה? - 20 * השתגעת לגמרי? - לא- הוא סתם התקמצן לי אמר לי 12 עשיתי דווקא! * מי זה ההוא ההזה......תקבעי לי פגישה איתו - כן בטח! מייד! * 20 זה מצויין תוכיחי לי שאת מסוגלת - עכשיו? * כן - לא יודעת לעשות שיחות ועידה * אני יודע....חכי רגע אל תנתקי - אבל אתה שותק.......רק מקשיב * אני אשתדל לשתוק....איתך זה לא מצליח לי = הלו - בוקר טוב איש....חג שמח! = וואוו חג שמח! - הכל טוב? =חוץ ממה שלא - תשמע....ישבנו עליך אתמול
הפרשנו 20 ! = ..................................... - אתה שם? = 20 ????????????? - כן = מי זה אנחנו? - אני והוא = ההוא הזה......אני יכול לדבר איתו? - לא! = ואיתך אין על מה לדבר אני מבין - תמיד אמרתי שאתה מבין אותי = תשמעי.......רק בגללל
אני חותם לך על 20 אבללללל..... - שששששש .......בלי אבל היום......ערב חג! = טוב טוב בלי אבל....אמרת 20 אז 20 זה משתלם לי? - כן! = יש לך 20! - יום א אחרי החג....תגיע....נחתום.....ואל תשכח את הפנקס! = חג שמח ....אני לא מאמין 20 ! חחחחחחחח - חג שמח ! * הלו......ההוא עם ה 12 אני חייב לפגוש אותו! - גם אני!!!!!!!!!
* הלך לך קל .....נראה אותך עם ההוא.....חג שמח! הגעתי! - נסיעה טובה .....אל תשכח לחזור... זהווווווו עכשיו אני יכולה ללכת ל "התבזבז" שששששש.....להתבזבז זה ל ב ז ב ז!!!! חג שמח תהיו טובים,תזהרו בדרכים,תשמרו על הילדים, ואם לא הבנתם כלום לא נורא
גם לי לפעמים כלום לא ברור כאן שוקולדה לא מרירה
יום שישי בבוקר....ערב חג.....טלפון, מה יש כבר אי אפשר לישון כאן? מה כבר קרה? * הפרשת? - בוקר טוב,חג שמח,את עירה אולי? אני מפריע במשו? * אין לי זמן אני בדרך לנתבג - אתמול רק חזרת משם *כן,והיום אני שוב שם.....הפרשת? - כן * שיו......לא מאמין מה קרה לך? -כלום * אז איך זה שהפרשת בלי שאני אגיד - שאלתי אותו כן או לא - הוא אמר לי כן * מי זה אותו? -אל תשאל.......הפרשתי וזהו! * כמה? - 20 * השתגעת לגמרי? - לא- הוא סתם התקמצן לי אמר לי 12 עשיתי דווקא! * מי זה ההוא ההזה......תקבעי לי פגישה איתו - כן בטח! מייד! * 20 זה מצויין תוכיחי לי שאת מסוגלת - עכשיו? * כן - לא יודעת לעשות שיחות ועידה * אני יודע....חכי רגע אל תנתקי - אבל אתה שותק.......רק מקשיב * אני אשתדל לשתוק....איתך זה לא מצליח לי = הלו - בוקר טוב איש....חג שמח! = וואוו חג שמח! - הכל טוב? =חוץ ממה שלא - תשמע....ישבנו עליך אתמול