12 18 או 20 זו השאלה......

12 18 או 20 זו השאלה......../images/Emo13.gif

יום שישי בבוקר....ערב חג.....טלפון, מה יש כבר אי אפשר לישון כאן? מה כבר קרה? * הפרשת? - בוקר טוב,חג שמח,את עירה אולי? אני מפריע במשו? * אין לי זמן אני בדרך לנתבג - אתמול רק חזרת משם *כן,והיום אני שוב שם.....הפרשת? - כן * שיו......לא מאמין מה קרה לך? -כלום * אז איך זה שהפרשת בלי שאני אגיד - שאלתי אותו כן או לא - הוא אמר לי כן * מי זה אותו? -אל תשאל.......הפרשתי וזהו! * כמה? - 20 * השתגעת לגמרי? - לא- הוא סתם התקמצן לי אמר לי 12 עשיתי דווקא! * מי זה ההוא ההזה......תקבעי לי פגישה איתו - כן בטח! מייד! * 20 זה מצויין תוכיחי לי שאת מסוגלת - עכשיו? * כן - לא יודעת לעשות שיחות ועידה * אני יודע....חכי רגע אל תנתקי - אבל אתה שותק.......רק מקשיב * אני אשתדל לשתוק....איתך זה לא מצליח לי = הלו - בוקר טוב איש....חג שמח! = וואוו חג שמח! - הכל טוב? =חוץ ממה שלא - תשמע....ישבנו עליך אתמול
הפרשנו 20 ! = ..................................... - אתה שם? = 20 ????????????? - כן = מי זה אנחנו? - אני והוא = ההוא הזה......אני יכול לדבר איתו? - לא! = ואיתך אין על מה לדבר אני מבין - תמיד אמרתי שאתה מבין אותי = תשמעי.......רק בגללל
אני חותם לך על 20 אבללללל..... - שששששש .......בלי אבל היום......ערב חג! = טוב טוב בלי אבל....אמרת 20 אז 20 זה משתלם לי? - כן! = יש לך 20! - יום א אחרי החג....תגיע....נחתום.....ואל תשכח את הפנקס! = חג שמח ....אני לא מאמין 20 ! חחחחחחחח - חג שמח ! * הלו......ההוא עם ה 12 אני חייב לפגוש אותו! - גם אני!!!!!!!!!
* הלך לך קל .....נראה אותך עם ההוא.....חג שמח! הגעתי! - נסיעה טובה .....אל תשכח לחזור... זהווווווו עכשיו אני יכולה ללכת ל "התבזבז" שששששש.....להתבזבז זה ל ב ז ב ז!!!! חג שמח תהיו טובים,תזהרו בדרכים,תשמרו על הילדים, ואם לא הבנתם כלום לא נורא
גם לי לפעמים כלום לא ברור כאן שוקולדה לא מרירה

למעלה