יום קשה זה היה .
איפה הייתם בזמן הרצח ? חייל לקראת השנה השלישית בצה"ל ,מתקן אדם , בואכה הדרך לכיסופים , עצרנו באזור קסטינה , בדיוק דיברו איתי החברה מה עושים אחרי חצות ואיך בדיוק מציינים לי יום הולדת , ( רבין נרצח יום אחד לפני ), בתחילה דיברו על פיגוע ירי בתל אביב ואחרי דקה בערך כבר הבנו שמדובר במשהו אחר לגמרי . כל המקרה הזה עדיין מעורר בכם משהו ? הייתי נגד רבין , נגד דרכו ונגד כל מה שיצג בדבריו , וזה לדעתי נבע מזה שאת כל ההשלכות למעשיו חטפנו אנחנו כחיילים שכל יעודנו היה לפעול בתשתיות הרצועה ,התקופה הייתה קשה מאוד , אחרי שכמעט בכל יום פיצץ מי שהיה ידוע בשם "המהנדס" עיר או צומת בישראל . רק מכמות העבודה והתבערה באזח"ע ובגוש קטיף, ומכמויות המחאה וההסתה ,ההשוואה שלו למנהיג נאצי , הבנתי שאיבדנו כאן פרופורציות לגמרי . זה לדעתי גרם לי עד היום להתנער מכל שיוך או עמדה פוליטית ,לא מאמין לאף אחד ולא בוחר באף אחד ,וזה לאחר שפתאום קם איש ימין ,ובשם אנשי הימין ובשם תורת ישראל כך לפחות חשב ,הוא עושה טובה לפלג זה בכך שישבית את איום אוסלו . אם היה מקרה בודד אפשר היה להגיע למסקנות אחרות ,אבל מאז המקרה שלו עדיין ישנה התעוררות ומוטיבציה של אנשי ימין לנסיונות של לקיחת את החוק לידיים ,מתוך ידיעה אדיוטית שהם כנראה יהודים מכל אחד אחר . את מחיר אוסלו אנחנו משלמים עד היום , רבין גם בחייו אם עדיין היה ,לא היה מסוגל לעצור את התוצאות לחתימת ההסכמים. לזכותו נרשמו הישגים כמצביא אבל לא כמנהיג , ולקבר שנחפר באוסלו כולנו עדיין נופלים עד היום. כמנהיג שגה ,אבל עדיין לא היה צריך להרצח ,אלא למות כאחד האדם בשיבה טובה . הנבל שלקח את החוק לידיו ,היה צריך להשאר מת בו במקום שעשה את מה שעשה, ומי שהיו ממונים על זה בזמנו ,מכים על חטא עד היום . נראה לכם שיהיה פה רצח נוסף בקרוב ? חד משמעית כן , הדבר הזה הוכיח בעצם ,שאין שום דבר שיעצור מטורף לפעול בשם אלוהיו או בשם הילכתו ורבניו ,ע"מ לישם דין תורה הלכה למעשה כלפי השלטון בישראל. זה לדעתי פתח דלת דמים מסוכנת של חבורת תימהונים, שמרשה לעצמה עד היום להתנגד בכוח ובאיומים נגד ממשל מסודר שנבחר בהליך דמוקרטי, מה שלפני זה לא היה . כיום ישנן מחתרות שלא יהססו ולא לרגע אחד לפגוע גם מחפים מפשע כולל ישראלים ע"מ להביע מחאה , והם עשו זאת בעבר .