...

...

אבל ככה נהוג בעולם הדתי והעיקר החרדי... לא משנה הלכה או לא הלכה זה הכל צביעות. בכל מקרה הולכים "לרב" "הקדוש" ומקבלים היתר גם למין אורלי "לחיזוק הקשר הזוגי" בין בני זוג, או 3 שנים להיות בלי ילדים בגלל "מצב כלכלי קשה" וגם תקבל היתר לבלוע זרע...ועוד יטהרו לך תשרץ גם... ככה זה הולך אבל לא ידברו על זה ברחוב או פה בכלל לחוזרים בתשובה נוהגים לשקר ולייפות תמציאות טבכלל מושכים אותם בצורה של נבלים במיוחד הדתיות שמקרבות בנות "כדאי לך החיים ככה הרבה יותר מוצלחים ומלאים אצלנו בחברה הדתית "חיין המין משגשגים" במיוחד עם הכנה בליל הטבילה לאור נרות "מצווה גדולה" והכל לשם שמים:)" ממש סטיות ולאו שום לשם שמים רק צדיקים רציניים אולי... וחשבתם למה מביאים ילד כל שנה? כן כן כדי שיהיה אפשר לקיים יחסים חופשי שהר יפה ליליד ויפה לוולד כן בטח... רק על זה חושבים תוך כדי כל היראי שמים אצלינו בטח... רק לטהר תשרץ רוצים מצטער לנפץ את בועת הלשם שמים הזאת שלכם... גם ייבום אסרו בדור הזה למט מקרים נדירים שמא זה לא יהיה לשם שמים ואני אומר וקל וחמור עונה וכל ההיתרים הנרשעים מסביב פשוט בהמות בעע!!! בכלל כי הכל בשושו ובצביעות בחברה הזאת "היראת שמים" מלאה שקר למה אתה חושב המשיח עדיין לא בא לא בגלל החילונים בעיקר בגלל הנבלים ברשות התורה האלו. ואני מצטער שהבאתי תיאורים גסים ודוחים אבל זאת האמת ומי שרוצה שיבדוק בעצמו. ויכנס גם ככה בשביל "האוף תרקורד" לכל המאות אלפים (ואינ לא מגזים ניתן לראוות בשביל הקטע לדעת את השקר את כמו הצפיות שם זה לא נרמלי... של חרדים ודתיים שמבלים בפורומי סקס וכל המרעין בישין בהייד פארק בפורומים סגורים כמובן:) כי כמובן הכל צריך להיות בשושו "ובחרדת קודש" פחחח הכל מבוסס גם בחברה הדתית על חילופי נוזלים במסווה של מצוות שזה בעצם תאוות בדור של נבלים ברשות התורה, וצאו וראו את קברות התאווה שה' בעצם נתן בהיתר ועדיין קבר אותם... את אלו שלא חסו על עצמם מתאווה בהיתר גם ואכלו בגרגרנות מבחילה... גם חרדים חמודים יש גם תאווה בהיתר ... אבל אתם מוזמנים לעצום עיניים ולחשוב שהחברה החרדית והדתית עשר... והחילונים האלו רשעים ובגללם המשיח לא בא, ואני סתם איש דוחה... ולהמשיך להטיף לי אחרי זה על כמה שה' שונא זימה וגאווה ובלה בלה בלה החברה החרדית מזמן הפכה לבדיחה שמנוהלת ע"י עסקנים ורבנים של שקר שפוסקים וחורצים גורלות ככל העולה על רוחם בצורה שקרית ומטונפת בעע ואתם תמשיכו לתת להם כוח ושליטה לאנשים שאת עצמם לא מסוגלים להנהיג בכלל והכל דיבורים מהפה לחוץ, ואין תוכם כברם, וברור לכל היכן מקומם בעצם... לא בעולם השם באמת לא פלא שתנאים לא רצו לחיות בדור הזה... ואגב אני דתי חרדי, ושחרזתי בתשובה הכל נראה תמים וסבבה מה לעשות גם אני בלעתי תלוקשים של המרצים... עד שגילתי תשקר והכל התפוצץ לי בפנים בצורה הכי מבחילה שיכלתי לעלות על דעתי ומאז אני מיואש מהחיים בצורה טוטאלית בזכות האמת שברבנים למיניהם!! ורק ה, והתורה מעניינים אותי ולא שום רב שמחפש כסף וכבוד ותאוות ושליטה בידת ולא שום קבוצה מרובעת של חרדים או דתים שצבע הגרבים משנה להם ולפי זה אתה רשע או גוי... חושבים זה מעניין לבורא בכלל העניין הזה. ואני עומד מאחורי כל מילה שכתבתי פה כולל התיאורים הגסים שהייתי מעדיף להימנע מהם לולא עוצמת השקר שטומנה בהם ובעל שכל יבין מכאן הכל... כדי שלפחות ידעו מה הולך שם ולא יהיו תמימים כמוני ויאמינו לעולם היפה שהמרצים בכל הסימנרים מוכרים לכם תתעוררו מהשק הזה כבר!!. יום טוב שה' ירחם על עמו ועלי גם אני גם זבל כמובן, וכל טוב.

עץ שתול

New member
שלום לחוזר בתשובה האנוס

אולי תפתח עוד פורום לחוזרים בתשובה אנוסים
קראתי את רוב ההודעה שלך (לא את כולה כי היא ארוכה מאוד), ובלי לפגוע, התרשמותי הכללית היא שזה דומה מאוד לפוסט ארוטי לכל דבר וענין... אני ממש לא הבנתי מדוע חזרת בתשובה? האם בגלל שגילית את האמת או בגלל שהבטיחו לך שבעים בתולות חרדיות? והאם בגלל שגלית את השקר הגדול והצביעות המקוממת של הרבנים לכן כל התזה שבנית כשחזרת בתשובה התמוטטה? להוי ידוע לך, שרובנו כאן בפורום הגענו לאן שהגענו מסיבות אידיאולוגיות גרידה, ולא משום סיבה אחרת. אמנם גלוי וידוע לנו כל המסחרה והבולשיט שמתגלגלים בהיררכיה החרדית, אבל לא זה מה שערער וטילטל אותנו עד שהגענו למצב של כפירה. ואולי דוקא אנחנו, בגלל שאנחנו לא מאמינים מחד, ומאידך אנחנו חשופים לכל הרוע והשקר שיש ברחוב החרדי, דוקא לכן אנחנו הרבה יותר מתחלחלים ומואסים בהם!!!

סוג ב

New member
אני לא חושבת שהוא יודע

שאנחנו לא מאמינים... הוא חושב שזה פורום של חרדים.

סוג ב

New member
כמה שאתה טעון

אבל אנחנו איתך.. הרבה ממה שכתבת, רובנו מסכימים... (חבל שלא קראת 'אודות הפורום', היית מאבד פחות אנרגיה..)

לפי דעתכם.

מה יותר בושה:לחזור בשאלה או לחזור בתשובה ואז בשאלה? לא דיברתי על הקשיים מסביב כמו מישפחה לימודים וכאלה אלא על הפדיחה להגיד אני נכון חזרתי בתשובה אבל היתחרטתי. (ד`א ישלי חברה שהחזירה את כול המישפחה בתשובה וחזרה שוב לחילוניות)

עץ שתול

New member
תשאלי את אלה שיצאו בשאלה ולבסוף חזרו בתשובה

כמובן שהחזרה בתשובה היתה להם הרבה יותר קלה, הם התקבלו הרבה יותר בחום באהבה לאחר שעשו להם כבוד מלכים. אבל במבחן המחיר והתוצאה זה הפוך, החרדים שיצאו ואחרי זה חזרו, לעולם הם כבר לא יוכלו להשתלב כמו כולם, הם יצרו לעצמם סטיגמה, והם לתמיד נחשבים לסוג ב'. ואם הם היו נשואים לפני זה אז הם בכלל שילמו על כך מחיר משפחתי כבד שלעולם כבר לא יחזור להיות כמו שהיה.

חושף השקר נכנס בתמימות לפורום כאן

מעלה הודעה מקירות לבו, ובאיזה קבלת פנים מתנשאת מקבלים אותו (לפחות חלק מהמגיבים) - כך מתייחסים מעונים למצוקים?

למעלה