119

Angelus

New member
119 ../images/Emo58.gif

נא לשרשר לכאן במסודר ולא לשכוח לסמן
! צפייה מהנה.

../images/Emo58.gifיש לי השערה

יש לי השערה מדוע מייקל גילה לטווינר. הרי כמו שאמרו- החור לא נצרך יותר לבריחה, כי הבריחה מתבצעת דרך המחלקה הפסיכיאטרית. מה שמייקל צריך עכשיו זה את המפתח למרפאה, ומאחר ששרה חושדת בו, הוא סידר שיחשבו שהוא בורח ממקום אחר לחלוטין וכך יהיה לו יותר קל להשיג את המפתח למרפאה, מפני שעכשיו שרה תגלה שהחשדות שלה לגבי המפתח לא היו מוצדקים... מה דעתכם? הפרט היחידי שלא מסתדר לי בתיאוריה הזאת זה טווינר. מדוע מייקל היה צריך שדוקא טווינר יגלה לבאליק על הבריחה? לדעתי התשובה היא שמייקל רצה לעזור לטווינר ולתת לו מידע שיעזור לבאליק וככה יתנו לו לעבור תא. אבל עדיין לא מסתדר לי מה שמייקל אמר לטווינר שהוא חייב לגלות "נאמנות". כי מה החוכמה לגלות לבאליק?

NatalieMi

New member
למייקל יש צד אכפתי

ולדעתי באמת הוא ידע שהוא הולך להגיד לו את זה (כשהוא דיבר עם סוקרה אז הוא אמר לו כשיגלו שטווינר עשה את זה לאבוקדו הוא הולך לחטוף על זה, אז עכשיו בטח שהוא לא רצה שטווינר יצטרף לקבוצת ה-9 שבורחים (יאא המספר גדל). אז לפחות שיעזור לו בקשר לתא ונתן לו פרטים על זה שהם בורחים כדי שבאליק יוריד ממנו את כל האשמות. עכשיו יש פה באמת קצת קונפליקט, כי באליק גילה את החור, אז לא נראה לי שהם יצאו מזה בכזה קלות איזה עוד תירוץ מייקל יכול עכשיו להביא? לגבי שרה, נראה לי אתה באמת צודק אבל מצד שני כתבו פה תקציר לפרק 20 או 21 שמייקל אומר את זה לשרה שהם מתכננים לברוח והוארוצה שהיא תעזור להם (אבל שוב, נראה לי זה בפרק 21 - אולי לא). יכול להיות שבאליק ישמור את עניין מציאת החור לעצמו והוא ישמור על זה בסודיות - אולי הוא מתכנן לתפוס אותם ותוך כדי לעשות משמר על החדר שבו נמצא החור ואולי אז זה יעלים עין מהמרפאה וכו'... בקיצור זה ממש מוזר, אבל מה שמייקל יעשה אני מקווה שזה יפתיע

4ShiRaN

New member
ספוילר ל18 ו19

מישהו פה אמר שניק עובד בשביל אבא של לינק אבל זה לא נכון כי מי שהוא דיבר איתו בחנות של הטלפונים זה לא אבא שלו תסתכלו על האיש טוב בפרק 18 ותסכלו פרק 19 זה לא אותו אחד ככה שאין קשר לאבא של לינק הוא קושר או לאברוצ'י או לחברה שאירגנה את כל ההפללה של הרצח

למעלה