119

4ShiRaN

New member
ספוילר

שמעו זה לא הגיוני שיהרגו את לינק כי הרי בעונה השנייה הם צריכים לברוח מהחוק ולהוכיח את חפותו נראה לי ששרה תמות ווסטרלנד ימות כי הוא אמר שהוא לא ממשיך לעונה השנייה ומשום מה נראה לי שיהרגו את סוקרה כי אנחנו לא נצפה לזה כי הוא היה חלק מהתוכנית מהתחלה אוףףףףףףףףף למה יהרגו חמישה אנשים איזה רעים הם שיצא כבר פרק 21

ממש לא- היא צוחקת ../images/Emo13.gif

אני מאמינה שמשהו בין אברוצ'י לטי באג...איזו סגירת חשבונות קטנה.

SHNI23

New member
מתי ../images/Emo58.gif

חתכו לו ב-18 או 19???? יכול להיות שאני כבר מבולבלת?

ספוילר - קשההה ליי

על מילוותר יותר מהר??? על הפדופיל החינני או המאפיונר שגילה את גי'זס??? עם כל הסמפטיה לפיטר גם לרוברט לא חסר.... הלוואי שזה יהייה לינק הוא כ"כ בעעעע לדעתי בסדרה. לא עושה שום דבר מעניין והדמות שלו כ"כ יבשה. הוא היה חיוני רק לכניסה והיציאה מפוקס ריבר וזהו. אגב, אפשר להוכיח את חפותו גם אם הוא ימות. אז מבחינתי ביי ביי לינק ( סורי דום, זה לא אישי... ).

השתגעת? לינק? הוא כזה מדהים

אני אחרים את הסדרה בלעדיו. גם תחשבי על הדמות שלו- הוא היה ילד שאיבד את שני הוריו וגידל לבד את אחיו הקטן ודאג לכל מחסורו. כשרצה שאחיו ילך ללמוד בקולג' ולא היה לו כסף לכך- הוא הלווה סכום גדול (בטח מהשוק האפור/ שחור...) והסתבך בגדול. מעבר לכך שבכלל מתברר שכל הבלגן בא לו דווקא בגלל אבא שלו. הוא מקסים ורגוע ונשמה טובה. לא מעניין? רק לראות אותו עושה לי טוב וזה מספיק.

לא התחברתי אליו- בנתיים הדמות

שלו דיי משעממת. הוא רק על תקן "פריטי פייס" מסכן וזהו. אין בו שום ספייסיות כמו בדמויות האחרות.

SHNI23

New member
לדעתי - אם לא היה את מייקל בסדרה

LOL
חס וחלילה!!!
אז לינקולן הוא היפה הבא אחריו

נכון שהוא לא סוטה ולא פסיכופט

ונכון מאוד שהוא לגמרי פריטי פייס & בודי
אבל אני מוצאת בו המון עוצמה!!!

SHNI23

New member
../images/Emo58.gif למה לא התכוונו אליו?

הלא 19 משודר יום שני הקרוב נראה לי שהתכוונו אליו לא?

בגדול- מייקל לא טועה!

הכל אצלו מחושב. סביר להניח שיש איזו מטרה באמת, אולי ככה יכניסו את כולם לצינוק ומשם כולם יכנסו לאגף המשוגעים ומשם יש להם איזה פתח חדש?? סתם מחשבה. הרי ברור שיהיה לזה מחיר כבד שבאליק עלה על זה.

NatalieMi

New member
בתמונה שפירסמו פה

מפרק 21 נראה לי, אז הראו את מייקל ולינוקלין בתא מסתכלים למעלה איפשהו (לא למצלמה!! חח) אז נראה לי כאילו הם מצאו דרך להימלט או משהו. אבל שוב לא יודעת

למעלה