.

komandatore

New member
יפה

הרישומים יפים אבל למה הם נראים חיוורים כל כך? (חוץ מאחד)

צ´מעי - השניה והשישית מקסימות!

ממש ממש אהבתי - הרבה יותר מהרישומים של הנשים - הן פשוט היו נפלאות! אגב - לא אהבתי את הרישום של האישה הכורעת - נראה כאילו זה לקוח מצילום.

moti80

New member
ספרי קצת על היצירות - באיזו מסגרת

צויירו? מול מודל חי/תמונה? בכלליות, יש כאן כמה עבודות טובות ביותר, צריך כמובן עוד להתאמן ולהשתפר - אבל בהחלט עבודות טובות :) שמש מוטי

Y A E LY

New member
אוקי

את הציור בצבע עם הקע הירוק אני מכירה- זה מהחוברת הזו של NUDES לדעתי הוא אטום מדי, לא העברת את הרוך של המודל...... וחבל שאין פנים, כשאני ציירתי את הציור הזה, הפנים הביעו שם המון... בכלל הרקע יכול היה להיות יותר אוורירי זה היה יותר טוב..

eranoz

New member
ספרי קצת על התמונה השנייה

היא ממש עושה לי את זה מלאת הבעה שכזאת

p o l i

New member
אז ככה

בגלל שאין לי את היכולת (הכספית) למודלים. הציורים שלי מהספר שיעלי הזכירה או מתמונות שחבר טוב שלי צילם בשבילי- התמונה השניה בינהם ועכשיו קצת פרטים אני לומדת בבתספר צילום ובאחד השיעורים המורה הראה לנו עבודה של צלמת (לא זוכרת את השם שלה- כשאני יזכור אני יכתוב לכם) שנסעה לבומבי וצילמה שם זונות (מגיליים קטנים עד גדולים) והיא צילמה אותם בצבעים מאוד חמים ויפים, בקווים נקיים, ובאור חם. ובעצם מטרת העבודה היה לזעזע, שאנשים יצאו מהתערוכה ויגידו שהם נהנו לראות זונות קטינות שחיות בזבל ומוכרות את עצמן תמורת כסף שילך למשפחה שמכרה אותן. העבודה הזאת מ-א-ו-ד השפיעה אלי והחלטתי לעשות משהו דומה בבתספר שלי אז כמו שכתבתי לכם פעם, מה שאני עושה זה לצייר זונות, נשים ערומות, מגרות ולהשים אותן בתוך קופסאות סגורות עם רקעים חמים וצבעים "ארוטים" ובצד לעשות חור בצורה של מנעול ולתלות את כל הקופסאות על הקיר- ולתת לאנשים להנות הציורים שהראתי לכם הם רישומי הכנה לציורים הנ"ל... ועכשיו ליעלי- לא עשיתי רקע אוורירי כי זה לא הרקע שיתאים לי לעבודה ובקשר לפנים- אני רוצה להסתיר אותן אבל אני עדיין לא יודעת איך אז השארתי אותן ככה דרך אגב זה גם לא הרקע הסופי. ולבסוף לערן- אוי, אתה לא יודע איך שימחת אותי אני מקווה שעניתי לכולם תודה לכולכם על התגובות ואני רוצה עוד.....

p o l i

New member
אני מחכה לתגובות

למשהו לא הצלחי לצייר את היד למעלה (רק עכשיו שמתי
)

p o l i

New member
ניסיתי

לצייר ציורים לא מדוייקים (אנטומית ופרופורציונלית), ולא כל כך הלך לי.... טוב אני מעלה אותן בכל זאת ציירתי את הציורים האלה מתוך ספר שירים אחד שמצאתי בבית ואהבתי את הציורים בו הצילום יצא נורא בהיר אה ומה שכתוב זה: "כך בני אדם אשה ואיש, כשהאהבה ליבם תציף, אז זה את זה הם אוהבים, הם מתמזגים בחם ועדנה ובתענוג נפלא..." לי אישית הם לא נראים כמו זוג אלא כמו אמא ובן עכשיו תשאלו למה! לא, לא בגלל שאני ילדה סוטה ומעוותת בגלל שהתנוחה שהם נמצאים בה הזכירה לי את הפיאטה (נראה לי שכותבים ככה)

למעלה