אז ככה
בגלל שאין לי את היכולת (הכספית) למודלים. הציורים שלי מהספר שיעלי הזכירה או מתמונות שחבר טוב שלי צילם בשבילי- התמונה השניה בינהם ועכשיו קצת פרטים אני לומדת בבתספר צילום ובאחד השיעורים המורה הראה לנו עבודה של צלמת (לא זוכרת את השם שלה- כשאני יזכור אני יכתוב לכם) שנסעה לבומבי וצילמה שם זונות (מגיליים קטנים עד גדולים) והיא צילמה אותם בצבעים מאוד חמים ויפים, בקווים נקיים, ובאור חם. ובעצם מטרת העבודה היה לזעזע, שאנשים יצאו מהתערוכה ויגידו שהם נהנו לראות זונות קטינות שחיות בזבל ומוכרות את עצמן תמורת כסף שילך למשפחה שמכרה אותן. העבודה הזאת מ-א-ו-ד השפיעה אלי והחלטתי לעשות משהו דומה בבתספר שלי אז כמו שכתבתי לכם פעם, מה שאני עושה זה לצייר זונות, נשים ערומות, מגרות ולהשים אותן בתוך קופסאות סגורות עם רקעים חמים וצבעים "ארוטים" ובצד לעשות חור בצורה של מנעול ולתלות את כל הקופסאות על הקיר- ולתת לאנשים להנות הציורים שהראתי לכם הם רישומי הכנה לציורים הנ"ל... ועכשיו ליעלי- לא עשיתי רקע אוורירי כי זה לא הרקע שיתאים לי לעבודה ובקשר לפנים- אני רוצה להסתיר אותן אבל אני עדיין לא יודעת איך אז השארתי אותן ככה דרך אגב זה גם לא הרקע הסופי. ולבסוף לערן- אוי, אתה לא יודע איך שימחת אותי אני מקווה שעניתי לכולם תודה לכולכם על התגובות ואני רוצה עוד.....