.............

tailka

New member
.............

אנשים זה עם מעצבן תמיד יגדו את הדבר הלא נכון בזמן הלא נכון היום הייתי בברית ויש כזה קטע בברית שהסנדק מברך את האורחים ואולי אני אשמע קצת רעה אבל מהצד זה נראה כמו גבר ששם יד על ראשים ומלמל ... אבל ברומא צריך להתנהג כמו רומאי אז הלכתי והאדיוט הזה איחל לאימשלי רפואה שלמה ... אמרתי לו שהוא לא יכול לאחל לאימשלי רפואה שלמה כי היא מתה אז הוא אמר שהכל בידיים של אלוהים.... כאילו הרגשתי כאילו משהו חופר לי בפצע שהוא אמר את זה זה היה כמו לאחל למשהו קטוע רגל שיחזור ללכת על שתי רגליים זה לא יקרה ! ... והיום עוד מתאמנת שלי אמרה לי שהשמנתי כאילו אני עונה להם שיש תקופות שמרזים ויש תקופות שמשמינים אני מהאנשים שכשרע להם הם אוכלים ורע לי אבל זה כאילו כל העולם מתעקש לראות את נקודות החלשות שלי אני יודעת שבתור מתאמנת אני אמורה להראות מושלמת (או לפחות קרוב לזה) בעיניי המתאמנים שלי , אבל אפעם לא התחברתי למאמנים שנראים מושלם תמיד הרגשתי שהם לא לגמרי מבינים את הראש שלי והחלטתי שבתור מאמנת אני לא אהיה כזאת .. וסתם וכולם מתעקשים על זה .... אני בכלל לא מבינה למה אני מתייחסת לזה ברור לי שזו תקופה סתם א בא לי לעשות כלום ויש מליון דברים לעשות אוף שיגמר הסימסטר כבר ..............................................

נשמע כמו יום בהחלט מעצבן ../images/Emo201.gif

אני מניחה שאותו סנדק לא היה מעודכן, וסה"כ היה עם כוונה טובה. לא נעים אבל תנסי לא לפשפש בזה יותר מידי. קרה המקרה, עבר, ממשיכים הלאה בהתמודדות. לגבי המתאמנת-קצת מעצבן וחסר טקט מה שאמרה, אני בהחלט חושבת שהעיקר שנראים בריאים, לא צריך להיות מקל. אולי במקום לתעל את התסכול וההרגשה שרע לך לאכול, דווקא לספורט-ככה תשמשי להם דוגמא וגם תעזרי לעצמך. וכמו שכתבת ואמרת לה: לפעמים יש תקופות כאלה ולפעמים יש תקופות כאלה. יקירתי, אל תשכחי שאת נמצאת בתקופה לחוצה, רגע לפני כניסה לתקופה לחוצה עוד יותר של בחינות-תנסי להירגע, להינות מהלימודים והעבודה כפי שהם, בלי יותר מידי ניתוחים-קחי את מה שאת לומדת כחומר לימוד ותתרכזי בזה.

chenby

New member
צ'מעי קטע

אני בת 31, מסיימת את הלימודים שלי באוגוסט, ורק אז (אמן ולפני) אוכל להתחיל לעבוד במקצוע, כרגע בשביל לממן את כל זה, מצאתי את עצמי עובדת בבית קפה כברמנית - עבודה שעשיתי בגיל 22. ויותר מזה, הקפה כל כך מרכזי, שחצי מהעיר עוברת שם פעם בשבוע, כולל כמה שהיו איתי בשכבה בבית ספר- אחד שמשרד עורכי הדין שלו - נמצא ליד הקפה, אחת שגרה מעל הקפה- ועוברת כל יום עם עגלת התינוק שלה , ועוד כל מיני כאלה. המראה - מדהימה. אני רווקה ברמנית בבית קפה, והם בגילי עם משפחות וקריירה. מה אני יכולה לעשות? זה מול העיניים שלי, הפחד הזה - אני נכשלתי הם הצליחו (למרות שזה לא נכון - כי מי יכול למדוד אושר ) יש לציין שעובדות איתי מלצריות יוצאות צבא עד גילאי 25 - מעבר לגיל הזה- הם כבר אחראי משמרת (גם מאשרים לי מתי לצאת לסיגריה - ילדונת בת 24, או 26) בקיצור, בוקר אחד, הגיעה אותה בחורה מהכיתה שלי עם הבן שלה בעגלה והזמינה קפה וקשקשנו קצת, לידי ישבה אחת המלצריות - בת 25 בדיוק מתחתנת.. ואמרתי לה (למלצרית) זו היתה איתי בכיתה. והיא זרקה- נו,ואיפה היא ואיפה את. לשנייה נאדמתי, ואז נזכרתי - היא מבטאה בדיוק את הפחד שלי - זה אומר עליי משהו? לא, זה אומר- שהיא חסרת טאקט, אין לזה קשר אליי. באותה שניה הסתובבתי חזרה לאותה אחת מהכיתה והשכנו לקשקש כאילו היציאה הזו מעולם לא נאמרה. פשוט לא נתתי לה משמעות ושום דבר- כי היא מבטאה את הפחדים שלה- שבמקרה הם המראה שלי. אבל אין לה באמת מושג מי אני ומה האמונות שלי והגישה שלי ואילו הצלחות יש לי והאם טוב לי בחיים. מכיוון שטוב לי בחיים אני יכולה בקלות למצוא את המתנות, המתנה באותו מקרה היתה מבחינתי לגלות שאיזה מזל שאני בן אדם אוהב שלעולם לא ירצה להגיד דברים מסוג זה שעלולים לפגוע בבן אדם. האין זה מתנה? ועוד מתנה- שגיליתי שאני זו שנותנת משמעות לדברים. אנשים יכולים להגיד הכל. כי הם אומרים, אני לא יכולה לשלוט בזה.. כשאחותי היתה בהריון הציקו לה בעבודה שהיא אוכלת הרבה.. אנשים אומרים - כל אדם מעונין להביע את דעתו, זה מה יש. הדבר היחיד שאני יכולה לשלוט בו -זה המשמעות שאני נותנת לדברים שלהם. את יכולה לסובב את הראש ולהראות להם שזה שלהם - וזה לא מזיז לך, ואת יכולה לענות ולהעלב. כמו שאמרת את לא מבינה למה את מתייחסת לזה- זה לא קשור לתקופה - זה קשור לתגובה- הצורך לגונן על עצמך, להסביר, ועדיין - יש לך יכולת בחירה לשים לב שזה רק מראה וזה רק תגובות חיצוניות ולשים לב איזה תגובה את בוחרת להגיב- כי בסופו של דבר אחרי התגובות שלך - את נשארת עם מצב הרוח בכל מקרה, אני מאחלת לך שנה מדהימה עם פריצות דרך, ושמחה והנאה בכל מקום שאת נמצאת בו.

לנושנוש

New member
חחח, מהכיתה שלי יצאו שני שחקנים מוכרים.......

שני זמרים מפורסמים. חצי מהבנות אם לא יותר כבר ילדו............... ואותי שגרה בדירת חדר בפלורנטין עם שישה חתולים. אני בבעסה
היום.

chenby

New member
תתנחמי

שיש לך את מי ללטף :) אני מתה לשכור דירה אבל המצב הכלכלי שלי עדיין לא מאפשר את זה (תודה לאל עוד 12 יום תשלום אחרון ללימודים יורד לו) אז אני גרה אצל דודה - מאוד מאוד פולניה וסדר הערב שלי בדרך כלל הוא - חן, המגבת, חן השערות שלך, חן הכוס, חן המדיח... לשמחתי למדתי להתמודד עם זה ולמדתי לפתח סבלנות של פיל.. זו המציאות, זה מה יש, עם מה אני יכולה להתווכח? בחיי שלמדתי לאהוב את מה שיש - ומה שאני לא אוהבת ועדיין לא יכולה לשנות (כמו הבנק הפדרלי בארה"ב) אני יכולה להפיץ לכמה שיותר אנשים שידעו ואולי ניצור מהפכה אזרחית. (בקיצור תכתבי zeitgeist addendum בוידאו גוגל) לגבי הסיפור שלך - מה שטוב זה שלפחות הבאסה היא רק היום. מחר זה סיפור אחר לגמרי. ומנסיון, הדשא של השכן - לא באמת ירוק יותר. רק נראה ככה...

הסנדק אמור לברך אותך

למה הוא הזכיר את אמך הברכה בדרך כלל רחל בת שרה סתם דוגמה , הברכה היא לרחל לא אמא שלה אבל פעם לא היו שמוןת משפחה אז ברכו פלוני בן פלונית

למעלה