דרך אגב...
כשמייקל היה בארץ כמה ימים (2-3בערך..) אמא שלו החליטה להצטרף ולראות את ארץ הקודש (חחחחחחח) אני ועוד כמה חברים (מעריצים לשעבר...) הינו בכניסה למלון... ובאיזה שהוא שלב..(היו הרבה כאלה..) כולם רצו לכיוון השער הצדדי של המלון ולי כבר לא היה כוח (התייאשתי כי זה היה כל 10 דקות בערך..) אז כשעמדתי לי בכניסה למלון תוהה וחושב על מייקל.. אני מרים את הראש (הסתכלתי לפני כן לכיוון הריצפה) ואני קולט את אמא ג´קסון (קתרין - אמא של מייקל) עומדת במרחק של ח-צ-י צ-ע-ד מ-מ-נ-י!!!! פערתי את הפה ועמדתי נוקשה במשך חצי דקה... וחשבתי לעצמי: "איזה חוצפנית!!! מי היא חושבת שהיא?!? ואיזו חוצפה לעבור ככה בלי שומרים (רק איזה אחד שבא אחריה - רחוק) "את אמא של מייקל ג´קסון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" איך את מעזה ללכת ככה כאילו לא קרה כלום (בלי 30 שומרים) אמא של מייקל!!!!!!!!!!!!!!!!! כשקלטתי כבר היה מאוחר מכדי לגשת אליה ולתלוש חצי ממנה או להחתים אותה מהר על מסמך אימוץ ולהיות הבן שלה (מה שאומר לעלות איתה ולפגוש את מלך המוסיקה!!! - שהוא גם יהיה אח שלי... - אם היא תחתום) אז ככה... התמונה של מייקל עם החיילם זאת תמונה מהיום האחרון (או לפני אחרון בארץ) וזה היה היום הגדול של "אמא ג´קסון" שמצאה לה מקום מאוד מטופח שנקרא שירותי(שירותים) צה"ל כדי להתרוקן בו! קתרין נכנסה התרוקנה... וכשבאה לצאת... הדלת לא נפתחת... עוברת דקה... שתיים.. שלוש... וכשנענו לקריאותיה נענו החיילים וחילצו אותה! חחחחחחחחחחחחחחחחחח מסכנה!!!!! (טוב הם לא בדיוק חילצו אותה אלה פתחו את הדלת - באגרסיביות) MJ ISRAEL FAN CLUB