....

MCRulz Liron

New member
קלוז אפ

חחחחחחח לא נראה לי.. אני מומחית בלסובב את הראש בשנייה האחרונה

KING OF POP

New member
זאת את מהלשכת גיוס בתל השומר?

קצינת תנאי שירות? ת.ש פרט ענארף ניראה לי שדיברתי איתך או שזאת הייתה מישהי אחרת

eranmc

New member
חחח מגלים גילויים

א. לירון את מקיסימה וגם בלונדינית עם עינים ירקוות. ולמה המחשב הזה? ב. ד, נראה לי היא מנהלת איזה משהו עם מחשבים בצבא.

MCRulz Liron

New member
חחחחח עיניים ירוקות אולי בחלומות

אבל בפעם האחרונה שבדקתי - חומות. כמו שאמרתי לך פעם יש לי עדשות כחולות אבל לא הייתי איתן בתמונה... והמחשב? חחחחח אתה רואה מה סובלים בצבא?!?!??!?!?!?!?!?!? אני אצרף עוד תמונה שתראו את הבלאגן שחוגג לי במשרד..... וד"א לא אני לא קצינה (גם אם היו מתחננים עוד 10 פעמים לא הייתי חותמת 9 חודשים), אני מש"קית מחשב / מש"קית גיוס במקרפ"ר בתה"ש.

eranmc

New member
מחר אני אצלם את החדר שלי תחליטי

וזה נראה כמו מראיה קארי חדר ולא חדר צבא. :) ובקשר לעינים הכחולות אני יודע אבל ציפתי שתגידי "כן יו קנו הלויווד"...

"למשק"ית" מחשב

את לא חייבת להתהדר בתואר "משקי"ית" את ממש לא "מפקדת שאינה קצינה"(שזה המשמעות של ראשי התיבות)!את בסה"כע פקידה בבסיס העלוב.אגב,מה אם יניב סרנגה -הוא עדיין מש"ק שמירות וטוחן את כל הבנים בשמירות????מה אם הרס"ר השמן המניאק......אני גם הייתי פקידה בתה"ש,אפילו הכרתי את הרס"ר שהיה לפני יוסי שקראו לו הנץ השחור. אגב,מפקד המחנה,סלח הוא אחלה

MCRulz Liron

New member
אני לא יודעת מי את ות´אמת לא ממש

אכפת לי, אבל אם היית יודעת משהו ממה שאת עושה/עשית היית יודעת שמש"ק זה יותר שם של תפקיד מאשר תואר... אם הייתי צריכה להתהדר פשוט הייתי אומרת שאני על תקן של קצינת ניתוב, נשמע יותר טוב לא? יאללה.. לכי תחפשי חברים! ד"א עם רושמים עם האות ע.. אם ב א היא מילת תנאי.

KING OF POP

New member
את משקית מקרי פרט לא?

זאת את בקומה 0 שיושבת ליד הדלת? ויש שם כל מיני גזירות מהעיתון מלפני 50 שנה. ולמה אתם לא מחליפים את המחשבים שלכם מ1986 יקמצנים .

MCRulz Liron

New member
לא... כבר אמרתי לך שזאת לא אני

אני אפילו לא יודעת מה זה מקרי פרט.. אין לנו קומות בכלל, אני לא במחנה א של מקרפ"ר, אלא במחנה ב´.

למעלה