secret smile0
New member
אז ככה, חבר שלי כבר כמעט שנה בצבא, משרת בפלס"ר גבעתי.. הוא בן אדם כזה שלא אוהב להתחבר לכל אחד, ולשחק עצמו מגניב כזה ולהיות במרכז.. כאילו הוא רוכש חברים באיטיות - אבל חברים טובים. אז בד"כ הוא לא מת על הצוות שלו ביחידה. לפעמים הוא נורא נלהב ולפעמים ממש לא. היו לו המון רגעים שהוא נשבר, ובכה לי ושנא את המקום, והאנשים וכל דבר אחר.. זה נורא טבעי לחייל קרבי, אבל הרגשתי שאצלו זה קצת יותר מזה. כאילו, הוא לא מצליח להתחבר ולהבין שצריך לעשות. הוא התגייס גם נורא מורעל, לא רואה בעניים, ואחרי הגיוס הוא התאכזב וזה, ולא היה לו את המוטיבציה כמו פעם. בכל מקרה, הוא כבר שלושה שבועות לא עם הצוות, סתם עושה עבודה של טירונים (מטבח, שמירות וזה). ומצד אחד אומר לי שהוא מת לחזור להיות לוחם, שם איתם ביחידה, ומצד שני אומר שהוא היה מת לעשות משהו אחר (נגיד שהוא שומע על תפקידים קלים מחברים וכאלה..). ואני לא מבינה מה הוא רוצה כל כך \: אני כמובן מעודדת ותומכת ומה שיהיה אני איתו. בכל מקרה, הודיעו לו שבוע שעבר שהוא מודח מהצוות, ויש לו בימים הקרובים שיחה עם המג"ד שיגיד לו את התפקיד, ואולי אפילו ישאל מה הוא רוצה ומעדיף. אני לא יודעת מה לעשות, כי הוא מאוכזב מעצמו ברמות קשות, אבל אני בתוכי יודעת שזה לטובה וזה יעשה לו טוב כי הוא סבל ממש, אבל אני יכולה גם להבין את האכזבה מעצמו שיש לו.. הוא גם הכי לא בן אדם של לשבת במשרד, ניירות וזה.. והוא בן אדם שמשקיע ונותן מעצמו בלי סוף.. מצד שני אני יודעת שמי שמתקבל לפלס"ר זה הכי איכותיים ואני מפחדת שאם הוא ירצה לרדת לגדודים הרגילים הוא יתאכזב כי יראה שהאנשים לא משהו כאילו (לא יודעת \