:(

גלושה17

New member
:(

אני שונאת את זה , זה פשוט יום שישי דפוק. אני יודעת שאני חדשה פה , אבל אני פשוט יושבת ובוכה פה כמו מפגרת ואני כ'כ צריכה אותו ורבנו והוא נרדם והוא לא עונה לי ונמאס לי . ואני חיייבת להוציא הכל פשוט הכל . קמתי בבוקר ופשוט קיבלתי הודעה ממנו ב6 בבוקר שהוא חוזר עכשיו מהמסיבה של חבר הכי טוב שלו , ( הם חגגו לו יומולדת ) כמובן שהוא הלך רק אחריי ריבים ארוכים מאוד , כי אני לא יכלתי לבוא איתו ואני לא אוהבת שהוא הולך בלעדיי . אמרתי טוב מה נעשה , הלכתי לשבת אם חברה קצת ובאתי הביתה ישנתי קמתי לקידוש ומשום מה הוא עדיין לא דיבר איתי התקשרתי אליו והתחלנו לריב שהוא לוקח כמובן מאליו ושנמאס לי , השלמנו בערך ותיכננו לצאת היום בערב כי בכל זאת לא ראיתיאותו לא אתמול ולא בבוקר , פתאום הוא אומר לי שאין לו כוח לצאת אמרתי טוב לא נורא מחר אנחנו ביחד , התבאסתי קצת אבל לא לקחתי קשה הלכתי עם חברה לסרט ( שהיה פשוט דפוק ' החתונה היוונית שלי ' ) ופשוט התגעגעתי אליו , דיברתי איתו שיצאנו מהסרט והוא שאל אם בא לי ללכת למסיבה , אמרתי לו שאין לי כוח ושאם הוא רוצה נלך למקום אחר . כי לא בא לי רעש עכשיו הוא התבאס וההלך לישון . מהקניון לבית שלי זה 7 דקות הליכה התחלתי ללכת אם חברה שלי שפתאום שתי מכוניות עצרו ולא נתנו לנו לעבור , מלאות בערבים מפחידים ביותר והוא נרדם ולא ענה לי, במזל ידיד שלי קלט אותנו ועזר לנו , פשוט יום שישי דפוק ואני צריכה אותו והוא לא פה . ונמאס לי מהריבים האלה על השטויות על הדברים הקטנים , אני לא מבינה למה למה הוא לא יכול פעם אחת להקשיב לי בשקט . :(

למעלה