.........

.........

ושוב פעם אני פה כותבת מתוך שכרות מטורפת השכרות הזאת שמחזיקה אותי בחיים השכרות שגורמת לי לכתוב הלוואי והייתי יכולה למחוק הכל הלוואי והייתי יכולה למחוק אותך לתמיד מהלב שלי להמשיך מהמקום הפגוע שמצאת אותי בו ולהתמודד עם הכל מהמקום הזה ולא לחוות את אותה האכזבה מהאהבה עוד פעם כנראה שהייתי צריכה לחוות את כל האכזבה הזאת עוד פעם רק בשביל להבהיר לעצמי שאהבה זה סתם מיתוס רק בשביל להבין שאני סתם אוהבת אנשים שלא מגיע להם רק בשביל להבין שאולי הטוטאליות של האהבה שבי מיותרת ושוב פעם אני פה ושוב פעם אני פה כבר חודש מנסה להגיע לצוק שלי בים בשביל לצעוק בשביל לבכות בשביל לבעוט בשביל לפרק כבר חודש שלא מצליחה להגיע לשם כאילו משהו ביקום עוצר אותי מלהגיע לשם כאילו שמשהו ביקום מנסה להראות לי שזה לא יעזור שכל הצעקות שלי וכל הבכי שלי וכל המכות שבעולם לא יעזרו לי להוציא אותך מהלב שלי ואני יודעת שאת לא טובה לי ואני יודעת שאני לא אקבל בחזרה את זאת שפעם הכרתי את זאת שהתאהבתי בה ואני עדיין רוצה אותך פה אותך כמו שאת פגועה וחולה וסובלת לתת לך את הכתף שאת צריכה לתת לך את כל הכוחות שיש בי בשביל שלך יהיה טוב בשביל שהחיוך שלך יחזור ואפילו רק לרגע ואת אומרת שאת פוחדת מהטוטאליות שבי אבל ככה אני אני אוהבת ואני לא מפחדת להראות את זה ואני לא פוחדת להגיד את זה ולא משנה כמה פגעת ואכזבת וניצלת אני עדיין אוהבת להתראות יפה שלי תחיי את החיים שלך תחווי את מה שאת צריכה לחוות הייתי פה מספיק זמן יותר מידי זמן מה שצריך לקרות יקרה אם איי פעם באמת היינו אמורות להיות ביחד אז היקום יחזיר אותנו להיות ביחד עכשיו הכל בידיים שלך בחיים לא שיקרתי לאף אחד את יודעת הכל ותמיד ידעת בחיים לא הסתרתי ממך את מה שאני מרגישה תחליטי מה את רוצה ואת מי את רוצה אני הולכת לים..........

סוג שלי

New member
גם אני פה

כל הזמן, מחפשת אם כתבת משהו כדי לדעת איך את מרגישה היום, מכבדת את השתיקות שלך, מכבדת את הקושי שלך. לפעמים צריך להניח את המלחמה בצד, המלחמה הזאת שבה את מנסה להוציא אותי מליבך, תקבלי אותה, תחיי איתה בשלום, תשמחי על הרגעים הטובים, על החוויה ואיתה בתוכך תמשיכי לך הלאה, אם ניסית הכל וזה לא עבד- תשני את הגישה. אני מפחדת מהטוטאליות שבך, מרגישה שאת יותר מדי בשבילי ובכל זאת עפ"י צו הגורל מה שיקרה יקרה, אז תנוחי, רק תנוחי. יום אחד כמה עננים גדולים יאבדו את צבעם השחור ואז יהייה קל יותר לראות. תלכי לים הגדול שסופח את כל הצרות ומרפא את כל הפצעים, תצעקי ותפרקי את כל הזעם הזה ותסמכי על היקום, המלאכים שומרים עליך ומה שעתיד לך עוד יבוא. מהיפה שלך.

???????

ממה את מפחדת כל כך ? למה את חושבת שהטוטאליות שבי זה משהו לא טוב ? אמרת לי לשאול במקום להחליט שאני מבינה מה את כותבת או אומרת אז אני שואלת שואלת ושואלת ושואלת מהרגע הראשון שלנו ביחד תמיד הייתה בי ההבנה הזאת שהעתיד שלי זה חיים איתך ואת אומרת לי עכשיו שזה לא היה כך מעולם שהעתיד שלי הוא לא את מה שאת אומרת לי פה זה לשכוח אותך ושהזמן יעשה את שלו ובסוף אני אשכח את האהבה הזאת הדבר היחיד שמתפרש לי ממה שכתבת זה שאת לא אהבת, שלך לא קשה לשכוח אותי ושאת רוצה שגם אני אשכח את המלאכים ששמרו עליי שלחתי לשמור עלייך אני אשכח בסוף בדיוק כמו שאת שוכחת אותי "מה יחזיר אותך אליי אם תשכחי אותי" משפט כל כך נכון ואמיתי משפט שמסכם את כל הפחדים שלי. אני מפחדת שתשכחי אותי אבל בעצם כבר שכחת ועכשיו את אומרת לי לעשות את אותו הדבר לשכוח.....

למעלה