...

ּpine appleּ

New member
...

אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על להקות/שירי הארדקור-פאנק טובות/טובים? סתם כדי לשמוע מה מי מו... תודה מראש

pikitup

New member
אני יכול לנסות

Sick Of It All, 59 Times The pain, H2O, DPA, Propogandhi אמ.. טוב נו מספיק בינתיים Haifa-Maccabin connection in the mother fucking house

xero1

New member
hadsome devil הארדקור?

לא ניראה לי. יש את H2O, ניראה לי שאמרו אותם כבר, בקיצור, אחלה להקת הארדקור, בעצם ניו-יורק הארדקור. יש את Blood For Blood ואת Anti-Heroes, הם דווקא אחלה.

ּpine appleּ

New member
תודה

DPA הם הארדקור? אוקי יש לי דיסק שלהם אז הבנתי כללי מה זה ואם בא לכם לתת עוד המלצות bring it on

OPERATi0N_iVY

New member
/////////////

ANTI-HEROS הם לא הארדקור... להקות נחמדות : NEGATIVE APPROACH, MINOR THREAT, DISCHARGE, AGNOSTIC FRONT, (THE OLD) 7SECONDS, CIRCLE JERKS, FEAR, NEGATIVE FX, POISON IDEA ועוד.. מהלהקות היראליות כדאי לבדוק את נכי נאצה (טוב, אותם בעצם חובה לבדוק), USF, DPA ועוד... אה כן - תשמעו גם את השירים הראשונים של הBEASTIE BOYS כשהם היו עוד מנגנים מן הארדקור-פאנק כזה...

xero1

New member
ביסטי בויס..

באמת בתחילת דרכם הם היו נחמדים. שינו את הצליל שלהם מהר מאוד. אז מה בדיוק נאטי-הירוס?

ANTiADi

New member
ביסטי בויז (סוף סוף מישהו מזכיר!)

אמנם הם התחילו בתור להקת פאנק אי שם בשנת 83 אם אני לא טועה, הם עדיין המשיכו לעשות פאנק עד האלבום הלפני אחרון שלהם Ill Communication יש שם שיר פאנק מעולה - Tough Guy וגם Heart Attack Man אם אתם מדברים על התקופה היותר ישנה שלהם, יצא אוסף של השירים המוקדמים שלהם שיש שם שירי הארדקור בכלל לא רעים ואפילו קטע אחד שהם עובדים בטלפון על מישהו :) יצא להם גם Ep שכל כולו פאנק - Aglio E Olio שיש שם קטעים ממש מצויינים. בכלל, ביסטי בויז הלהקה הכי אהובה עליי :)

Sham 69

New member
אנטי הירוס זה אוי+פאנק רוק

והנה עוד כמה להקות GOOD CLEAN FUN CHARGED G.B.H. CAPITLIST CASUALTIES DEAD KENNEDYS THE DWARVES - אני לא בטוח.. חלק מהחומר שלהם נשמע לי כמו הארדקור

OPERATi0N_iVY

New member
ביסטי בויז...

ביסטי בויז התחילו לנגן ב-81´ ולא ב-83´, ובאמת יצא להם ב-82 אלבום פאנק... ב-84 פשוט איזה מפיק שכנע אותם להתחיל לעשות היפ הופ וזה מה שהם עשו...

ANTiADi

New member
אבל...

זה די טוב שהם עשו היפ הופ. מה שיפה בביסטי בויז זה שהם לא תקועים על סגנון אחד, אלא על הרבה סגנונות - היפ הופ, פאנק, ג´אז וכו´

Warzone

New member
here ya go....

sick of it all-old ones are heavier and more NY but the latest are more HC punk Reach The Sky-nice amd emotional Kid Dynamite-מהיר ועצבני agnostic from-first NY Rise Against-מומלץ! warzone-old school NY

למעלה