//

princesa4

New member
//

חזרתי להיות בקשר עם משיהו , אם אפשר לקרוא לזה "קשר" עם משיהו שיצא לי לאבד איתו את הבתולין. בפעם הראשונה לא השתמשנו בקונדון, ויומיים לאחר מכן לקחתי פוסטינור. היייתי מתוחה בשמך שבוע כי היה לי שיבוש במחזור , יענו דימום קל שהוא לא מחזור ואחרי כמה ימים קיבלתי מחזור. עברו חודשיים במהלכם קניתי קונדומים כי חשבתי שנהייה בקשר אך הוא ניתק אותו עד שנפגשנו במקרה שעשיתי קניות. אתמול באתי לדירה החדשה שלו וכבר קניתי קונדומים יקרים של דורקס שהיו אתלי בבית וידעתי שנשעה את זה . עכשיו משום מה הוא נתן לי לשתות אלכוהול עם קולה וכל פעם מזג לי עוד ועוד כמות .משהו כמו 3 כוסות עם אלכוהול הוא אכל בזמן הזה וביקש שאשתה (מעולם לא שנתתי אלכוהול לפני). הוא שאל אם אני מטושטשת עד שבאמת נהייתי, נהייה לי חם בגוף ואז הוא התחיל להפשיט אותי..וזהו כאב לי שוב למרות שלא הייתי בתולה כבר , והוא ניסה לשכנע אותי שלא כואב לי.. הרגשתי קצת כנועה וזה ולא מבינה למה נתן לי אלכוהול , במילא היה ברור לי שנשכב. בסוף כשגמר שלח אותי הביתה במונית.. ושחכתי מהקונדומים בכלל ועשינו את זה בלי ..כל המב והטישטוש וגם לא מבינה מה הקטע שלו לעשות בלי.. עכשעו אני צריכה לקחת פוסטינור שוב או מה..? עד שקלטתי שאנחנו שוכבים כבר הכל נגמר .. מה בן אדם שיכור מרגיש ..לא יודעת אם הייתי שיכורה באופן מלא או חלקי כי אני זוכרת הכל אבל אז הרגשתי חסרת אונים. כשהשתכרתםן מה הרגשתם..? אני למשל הלכתי אחרי זה עקום בנוסף..הגעתי אליו במונית ובחזרה אני זוכרת שהוא אמר לנהג "כך את המוצצת הזאת". בהתחלה לא הבנתי כי זה בשפה אחרת אבל הייתי בהלם ממנו . ככה הוא מדבר ..כשהוא שוכב איתי הוא מדבר יפה ומול הפרצוף אומר דברים מגעילים. הנהג שאל אותו אם אני מבינה מה הוא אמר , והוא ענה לו שאני מבינה ככה ככה . אני כל כך פגועה..אני חודשים מנסה לכבוש אותו, הוא הראשון שלי ואחרי הסקס הוא מיהר לשלוח אותי הביתה.. הרגשתי מנוצלת שוב . איך לגרום לו להיות רציני אלי? אני מתחילה להתייאש. תקופה ארוכה שהוא לא התייחס אלי, מחכתי את הטלפון שלו ואז שווב הוא צץ בחיי. האם כדאי לי להעיר לו על מה שהוא אמר "מוצצת" או שזה חסר טעם? אני נעלבתי מאוד ..אני לא מוצצת ואם עשיתי את זה זה היה משכרות ואני נגעלת ממציצות , פויה..

princesa4

New member
המשך

בגלל שלא ידעתי םם לקנות פוסטינור בפעם השנייה ,שחלילה לא יפגע בפוריות שלי חשבתי לשאול אותו אם הוא גמר בחוץ אני יודעת.. פחדתי לקנות ורציתי לידע אותו.שלחתי לו הודעה בצהריים והוא לא הגיב . אחרי זה התקשרתי ככה בערב לקראת 7 . הוא ענה רגיל , אמר שהוא בנסיעה ואז שאלתי לגבי הודעה.. הוא ענה לי שאין לי מה לדאוג בכלל , שהוא אפילו לא גמר!!! אני קיבלתי הלם מווחלט באותו הרגע ..השתתקתי..אני שכולי בתסביכים, הוא אפילו לא גמר בחוץ .. הסביר לי שאיך אני אהיה בהריון אם אין גמירה , כשאני זוכרת במזמן הסקס הוא גילגל עיניים כאילו כל רגע נתון הוא יגמור .. ואז אמר שכבר נדבר ..אז לרגע עצרתי אותו , רגע לפני שניתק ..שאלתי בקול חסר ביטחון .."איך לא גמרת? אז הוא ענה לי :" כי צעקת! אני לא מבין למה צעקת . עניתי שכאב לי , אז הוא המשיך.. "את לא יודעת לעשות כלום בסקס בגלל זה לא גמרתי". מאוד נלחצתי שהוא לא נמשך אלי אפילו לסקס , ונכון הייתי כמו גופה במיטה ,וגם פחדתי ליישם מה שקראתי בעיתונים על סקס מחשש שיחשוב שהייתי אחריו עם עוד מישהו ולמדתי ממנו סקס. את האמת תמיד רציתי שהוא יקדם עניינים , יענו משחק מקדים אבל הוא תמיד הולך לסקס (ואיך אפשר לעצור בן אדם שלוהט לגמור?) אז הבנתי שאין טעם לקנות גלולה . הוא היה בטוח בעצמו והרגשתי מגוחכת.. רק שאז הייתי חייבת לרשום לו מה אני חושבת לגבי זה שהוא לא גמר.. רשמתי לו משהו בסגנון :" נכון שאני לא יודעת לעשות סקס , אבל אתה יכול ללמד אותי . אני סקרנית לדעת. ביאסת אותי שלא גמרת . מה אתה לא נמשך אלי?" זה באמת ביאס אותי שלא גמר בכלל. זה מראה לי שהוא לא מתגרה ממני בכלל , ושהוא זייף אורגזמה לאורך האקט :( אני רוצה שיגמור..לבנים קל יותר לגמור מאישה וזה מעליב שלא גמר .. חשבתי אם כן ירצה שנשכב יום אחד, להשתחרר מהמחסום שלי. ללבוש משהו סקסי, להרזות קצת. אני כן מאמינה שאוכל לגעת בליבו , לגרום לו להשתוקק אלי(זאת הפנטזיה שלי) ואולי להיות אקטיבית יותר וליישם מידע שלמדתי מהעיתון בכל מקרה יש עדיין קצת פחד שאוכל הוא פלט זרע בלי להיות מודע וכבר עברו 3 ימים.. לא יודעת מה לעשות..אולי ארד מהגלולה הזאת..כי במילא לא גמר . בעצמו אמר לי.

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
מערכת יחסים או ניצול?

יקירה, נשמע שאת במערכת יחסים מאוד לא בריאה. הבחור רוצה לשכר אותך בשביל לשכב איתך? זו לא התחלה טובה למערכת יחסים. את לא בעלת ניסיון וזה בסדר. אבל מגיע לך להתנסות עם מישהו שיכבד אותך ולא עם מישהו שמקטין אותך, מזלזל ומעליב. האם מתאים לך להיות עם הבחור הזה? זה מה שאת מחפשת? ולגבי זהירות ואמצעי מניעה - לא הייתי סומכת עליו. אנא התייעצי בקישור שנתנו לך, או עם רופא נשים. זו את שתהיי בבעיה אם הוא לא אמר אמת.

bridges

New member
המלצה שלי

היי פרינססה, קצת עיינתי באתר "דלת פתוחה" ואני מצטרף ליעל בהמלצה להכנס לאותו אתר. בנוסף רציתי לומר משהו כאדם ולא כמאמן (משום שאני חושב שההתייעצות שלך לא קשורה לאימון). לי זה נשמע שלחבר הזה שלך יש מה שנקרא Issues או בעיות בבטחון העצמי שלו, לפחות בתחום המיני. ואת צודקת שאת שואלת למה הוא היה צריך לטשטש אותך למרות שהוא ידע שתשכבי איתו? האם זה רק בגלל הקונדום? אני לא חושב. למה נחוץ לו להשפיל אותך? אני חושב שהוא לא יכול ללמד אותך שום דבר בסקס משום שלו אין שום מושג בזה. רונן

אוי פרינססה

פרינססה יקרה אני מסכימה עם כל מילה של רונן ולכן אני מציעה כצעד ראשון פשוט לא ליצור עימו קשר או לחפש את קירבתו זוהי אינה מערכת יחסית תקינה ונורמאלית בצורה חד משמעית ! ולגבי הפעם האחרונה שקיימתם יחסים שוחחי על כך עם רופא הנשים שלך הוא ידע הכי טוב מה עליך לעשות ע"מ להימנע מהריון לא רצוי. אני מאמינה שהתמימות שלך גרמה לך להאמין בו שוב אך המלצה שלי עבדי על הביטחון שלך היי פרינססה כמו שאת באמת! שולחת לך חיזוק

למעלה