113

LadyLuvJess

New member
113 ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

כן, ראיתי את הפרק רק עכשיו, מפאת חוסר זמן. אבל השרשור עבר עמוד ולא יקפוץ יותר, אז אני "ממשיכה" אותו פה. תרגישו חופשיים לנצל אותו אח"כ לפרק 14. אז ככה. הפרק מצויין. פשוט מצויין. ההכרה שלנו לדמויות חדשות, לסיפורי רקע, הכל. מצוין. מבינים סוף סוף מה קרה בין לוגן וורוניקה. ומה קורה בין לוגן לאהרון (אבא שלו). אגב, בקשר לזה. התפוח לא נפל רחוק מהעץ. וזה נאמר בהקשר למצבי הרוח והתפרצויות הזעם של לוגן. ורוניקה מבריקה. כתמיד. מה שאני אוהבת בסדרה הזאת היא שההברקות של ורוניקה תמיד מקוריות. כאילו, ברווזי אמבטיה? are you serious?! באח חשדתי כבר מההתחלה. זה היה ברור. לא חשבתי שהוא יחבור יחד עם האחות נגד האבא, אבל זה היה ברור שזה הוא. האבא מגניב. הוא מפחיד כזה, הוא מהאנשים שאתה יודע שאתה בטוח אם אתה איתם. :) מה עוד מה עוד? וואלאס! מה הוא עשה לעצמו? he broke the 'fro man! פחות מדי וויביל. הרבה פחות מדי. אני אוהבת כשהוא עוזר לורוניקה. אגב, מישהו פה חוץ ממני רוצה יותר ויותר שוויביל וורוניקה יהיו ביחד?
אמא של לוגן. בהתחלה חשבתי שהיא באמת התאבדה, אבל זה לא באמת חשוב לקידום העלילה. אולי קצת כדי להבין את לוגן, אבל לא יותר. חיה או מתה- היא השתחררה מהחיים שהיא כ"כ שנאה. נראה לי שזה הכל, אז אני אלך לישון עכשיו, תרגישו חופשיים לשרשר דעות נוספות בקשר לפרק. לילה טוב, והמשך צפיה מהנה

geniusblonde

New member
גם אני ממש אהבתי../images/Emo58.gif

אני לא הגבתי לשרשור הקודם כי לא היה לי כל כך כוח, ובדיוק חזרתי מסוף שבוע שואה... (הכנה למשלחת לפולין
) אבל כן, ממש אהבתי את הפרק, אני ממש אוהבת את כל הפלשבאקים, הם נתנו לראות קצת יותר על מערכת היחסים של ורוניקה ולילי וגם את הסיבה לכך שלוגן לא מסמפט כל כך את ורוניקה. עכשיו אני לעומתך יותר ויותר רוצה שורוניקה ולוגן יהיו ביחד... מה אני לא מציאותית? אני מתה על כל הסצינות שלהם ביחד ועכשיו היא בטח עוד יותר תתחבא אליו בגלל שגם אמא שלו נעלמה...

LadyLuvJess

New member
לא לא לא!../images/Emo58.gif

לוגן וורוניקה זה... לא. קודם כל, היא בחיים לא תהיה איתו. הוא החבר לשעבר של חברתה הטובה ביותר, המתה. זה יהיה מוזר מדי. בשביל שניהם. גם הוא לא יהיה איתה, כי זה יזכיר לו את העובדה שהוא בגד בלילי, ושורוניקה סיפרה ללילי על זה. בקשר ליתקרבו יותר- לא חושבת. כאילו, כן, היא בטח תחקור בשבילו ותדבר איתו הרבה, אבל הוא, נראה לי, יבהיר לה כל פעם שזה לא אומר שהדברים חוזרים להיות כמו שהיו, שזה לא אומר שהוא מקבל אותה חזרה, אלא הוא משלם לה וזהו. לעומת זאת, וויבל, וויבל וורוניקה. כן כן כן! הם כ"כ מתאימים! יש לשניהם את החוצפה, ואת היכולת, לעשות מה שהם צריכים. הם שניהם מסוג האנשים שנאמנים לחברים שלהם. הוא תמיד עוזר לה, בלי בעיה, לא משנה מה. הוא מסתכן (ע"ע הפעם שהוא וכנופייתו הרסו חנות בגדים. הם יכולים היו להיעצר על זה..) בשבילה וכו'. נפלא. חוצמזה, הם שנונים ומגניבים, והם פשוט.. הם צריכים להיות ביחד! ואנחנו צריכים לראות אותו יותר! לאן הוא נעלם?!

lola666

New member
פרק טוב אבללל....../images/Emo58.gif

לא הבנתי איך היא הגיכה לחשלק של הברוזים??? אם אני לא טועה מה הסיכוי שהמיים היו מגיעים ישר לפתח הרי יש מערכת ממש מסובכת של ביוב ?? ואני חייבת להודת שחשדתי באח של (זאת שהתחתנה) שהוא חטף אותה מהתחלה חחחחח בלשית קטנה שכמוני חחחחח אפילו שבחיים לא הייתי עולה על הקטע של הביוב בחיים

../images/Emo41.gif פרק 14|ספוילר../images/Emo41.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

וואו,וואו,וואו ועוד וואו! איזה פרק
אומייגד,קודם כל מהסוף להתחלה-זאת הסצינה הכי מותחת,חזקה,מפחידה,מעניינת שראיתי ! וואו איך היא אמרה לו "אני לא רוצה לדעת כלום אני רוצה שאתה תדע מה שאני יודעת" זה היה ענק! ידעתי שהוא לא רצח את לילי! בקשר ללוגן-אני עד עכשיו מבולבל,בסרט חשבתי שבאמת היא קפצה ואז ורוניקה באה שניה אחר כך ואומרת שעשו שימוש בכרטיס האשראי של אמא שלו,כנראה היא לא מתה באמת והלוואי שכך! הקטע עם המורה-בהתחלה הייתי עם ורוניקה אבל איך שהוא הזמין אותה לאכול פיצה רק באותו שנייה ידעתי! המניאק עשה את זה לקרי כמובן שהופתעתי לגלות שהוא עשה זאת לאחותה ! זה היה הפרק הכי מעניין ומותח עד עכשיו ! והמחלה של דנקן לא ממש משמ הבנתי אז אם מישהו הבין יותר ממני להסביר יפה יותר בבקשה ! ואהבתי את הקטע שהיא מחפשת על עצמה בגוגל חחחחח !! ענק! ואממ מה עוד מה עוד ... הקטע עם הכספת - האם איי פעם כבר ציינתי שורוניקה היא יותר מדי חכמה??? היא יותר מדי חכמה בקיצרו פרק סוף הדרך-אני מת כבר לראות את הפרק הבא! איזה מתח !!!

dalida1988

New member
../images/Emo58.gifשאלונת..../images/Emo27.gif

נכון בסוף היא הולכת לאסיר הזה.. מה היא מראה לו שם???
והוא מה זה מפחיד אותיי בעעעע
פרק מדהיםםםםםםםםםםםםםם
מותח בטירוף!!!!
סורי שאני כמעט לא פה...רק בסופי שבוע יש לי זמן.. אם בכללל...

אני חשבתי שהוא דווקא חרא פרק.ספוילר

"אמא של לוגן חייהה..." הקטעים עם ההורים מתים/לא מתים בורוניקה מארס כבר די יצאו לי מהתחת. זה היה נחמד עם ליאן מארס. זה היה חמוד עם הילד הזה בפרק 3. אבל עכשיו זה כבר יצא לי לגמרי מהתחת. די, כמה אפשר למרוח את החרא הזה? חלאס, תפסיקו כבר. תמצאו תסריט מקורי שלא עוסק בהורים וילדים, אוקיי? די. פשוט די.

בבקשההההההההההההההההה

תרשמו את התקציר של הפרקקקקקקקקקקקקק פליז פליז פליזזזזזזזזזזז גם של הפרק הזה וגם של הפרק שאחריווווווווווווו

../images/Emo58.gif פרק זוועה.

הפרק התעסק בכל סדרות הילדות שאני מכיר. כן, כולל "בחדר של חני". אבא של לוגן עזב את העבודה שלו.. אוווו... זה חתיכת פרק עלוב שבאמת ובתמים מתאים לילדים קטנים ואינפנטילים. וזה ממש חבל, אחרי פרק 12 המעולה.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

אתה מדבר שטויות היה פרק מעולה עכשיו והסדרהנ משתפרת מפרק לפרק מביוחד בפרקים האחרונים. ומה הקשר בחדר של חני למה שהיה בפרק? אם אתה כל כך סובל אל תראה. השילוב של כל הסיפורים והתמשכות העלילה העונתית היה טוב. ובאמת מעניין אם האמא של לוגן מתה או לא וגם איך יסבירו את הקפיצה ובפרק הבא ספוילר לפרק הבא
אליסון האניגן תבוא...

מה לעשות שההורים המתים-חיים יצאו לי

מהתחת. הזכירו לפחות אלף פעמים בסדרה הזאת את הקטע של: "אמא/אבא שלי מתה.. אופס הוא/היא לא!!". כמו הילד שחשב שאבא שלו מת, והסתבר לו שהוא בעצם קוקסינל בפרק 3. כמו האמא של ורוניקה. והיו עוד דוגמאות, אבל עד שמביאים מוות טוב ומצמרר כמו אמא של לוגן שקופצת מהגשר, פתאום אומרים לנו: "אההההההה! סתם צחקנו, היא לא מתה!". ומה לעשות שזה יצא לי לגמרי מהתחת כמו החמין של יום שישי, טוב?

בוביץ

New member
תשובה לא יודע אם זה ספוילר

אלב אך אחד לא אמרא שאמא של ורוניקה מתה אמרו שהיא ברחה מהעיר XXXX!! בפרק הזה שחשב שאבא מת זה לא שהוא חשב שהוא מת כזכור לי הוא חשב שהיא ברחה מהבית והוא חיפש אותה. ככה אני זוכר וזה בכלל שונה כי הפעם עשו את זה ממש טוב עם הקטע של הנפילה שרואים שמישהי נו-פלת אבל מצד שני יש שימוש בכרטיס אשראי. אנחנו לא יודעים אם היא מתה או לא ואנחנו לא יודעים מה זה שקפץ מן הגשר.

lola666

New member
אוף די כבר

קלטנו אותך תפסיק לזיין את השכל אם זה כמה אפשרררררר????????? אז הורים חוזרים לחיים ביג דיל אוףףףף

Zombit4Ever

New member
../images/Emo58.gif פרק טוב

ראיתי כשיצא ובכבר ראיתי עוד הרבה דברים מאז אז אני לא זוכר כ,כ מה היה חוץ מהעובדה שנהנתי מזה פעם הבאה אני אנסה לזכור ולרשום את הערותיי על הפרק :D

למעלה