טוב, לא הבנתי ממש מה את רוצה
אבל אני אנסה להבין, את רוצה לריב עם כל הילדים כאן עד שהם יעופו? האמת, שבאמת מתחילות להימאס עלי כל הילודות כאן, אלה שאוהבות את כל מה שיש באמ טי וי, בלינק, סיסטים אוף אה דאוון "לינקיןןןןן", אמינם וכל החבורה. אבל לעפמים זה מעורר קצת את הפורום, אבל.. לא יודע, את יכולה להתכווח איתן בדרך נורמאלית, לא סתם לקלל או משהו, אבל.. לא יודע, פשוט להסביר כאן דברים כמו שצריך, כמו אנשים נורמלים ומבינים שיש כאן. טוב, ניראה לי שאני לא מתמקד פה בתשובה שרצית לקבל. אז.. מצידי כאן, תעשי מה שאת רוצה, אבל תיזכרי שאם תקללי יותר מידי או סתם תירשמי שטויות ניצרך למחוק את ההודעות. בקשר לסעיף 7, אותי לא אוהבים פה? (טוב, זה היה מיותר). בהמשך לסיכום שלי (יאללה, אני מוציא הכל עכשיו), באמת מתחיל להיות פה נורא גרוע בזמן האחרון. כל הילדות האלה שעל כל הודעה מוספירות תמונה של בלינק (ואפילו לא משרשרות הודעות שלהן שקשורות אחת לשניה), ואני גם מנסה לומר להן משהו פה, אבל הן בטח לא תרכו לקרוא את זה. שיהיה, לא ממש אכפת לי, בגלל זה צירפתי את שירה

בעיקרון, אם לא שמתם לב, אני מנסה שהפורום הזה יהיה כמה שיותר על בלינק ה"ישנים" ודברים מעניינים של בלינק (הדיון שהיה פה על הגיטרה בס של מארק למשל) ולא על לשאול 20 פעמים ביום על הbox racer הזה, או מה שזה לא יהיה. כמו שאמרתי, תעשי מה את שרוצה. אך.. כמה טוב היה להוציא הכל. שם החותם/ת:__רן____. חתימה:___xer0__. תאריך:__23/6/02_.