.....................

Zoey Z

New member
.....................

איזה פורום עלוב נהיה! פעם, בימים הטובים היו פה אנשים נחמדים שבאמת דיברו...או...אני מתגעגעת והיום- יושבים כאן פוזרים אחד-אחד שלא יודעים מה רוצים מהחיים שלהם, כי, הם בני 10. זייהו.
ות לשירה

Zoey Z

New member
אממ...i have a question...

דארלינגים ודארלינגות <במיוחד שירה ורן> יש לי שאלה, ויש לי שאלה: האם אנוכי, דניאל, הבלתי מעורערת בכל הממלכה, אוכל לפתוח ולחרחר מריבות עם כל מיני "אנשים" שנמצאים בפורום? זאת שאלה רטורית, כמובן. כדי שזה יהיה משכנע, חשבתי הרבה (זה עשה לי כאב ראש, כזה של אוטובוסים-שירה?), והבאתי נימוקים: 4. זה יעשה לי רק טוב על הנשמה. אני אוהבת לצרוח ולהתווכח עם קטינים. הלא כן?
א. זה יבריח את כל האנשים ההגונים, הנחמדים, היפים והפריקים שהתחילו להתנחל בפורום...בתקווה שרק אז יתחיל עידן העבר, ויחזרו לכאן האנשים הטובים עם השיחות המעניינות. 7. *אין צורך להוסיף דבר*. - - יכולתי לעשות את כל התהליך הנ"ל מבלי לשאול או להתחשב באפחד מהאנשים פה, אבל בגלל שאני אוהבת את שירה, רן (?), את הפורום והאנשים שהיו פה, אני רוצה שתינתן לי רשות באישור המצורף - - ____________________________________________________________________ שם החותם/ת: _________________ חתימה: ______________________ תאריך: ______________________ שירה- תחתמי ____________________________________________________________________ בהביי, luv u all דניאל.

ּpine appleּ

New member
emmmmm tough one....

אנחנו לא יכולים לתת לך אישור לדבר כזה כי זה מנוגד לחוקי הפורום.... רן תירשום מה דעתך דניאל אני ידבר איתך באיציק

xero1

New member
טוב, לא הבנתי ממש מה את רוצה

אבל אני אנסה להבין, את רוצה לריב עם כל הילדים כאן עד שהם יעופו? האמת, שבאמת מתחילות להימאס עלי כל הילודות כאן, אלה שאוהבות את כל מה שיש באמ טי וי, בלינק, סיסטים אוף אה דאוון "לינקיןןןןן", אמינם וכל החבורה. אבל לעפמים זה מעורר קצת את הפורום, אבל.. לא יודע, את יכולה להתכווח איתן בדרך נורמאלית, לא סתם לקלל או משהו, אבל.. לא יודע, פשוט להסביר כאן דברים כמו שצריך, כמו אנשים נורמלים ומבינים שיש כאן. טוב, ניראה לי שאני לא מתמקד פה בתשובה שרצית לקבל. אז.. מצידי כאן, תעשי מה שאת רוצה, אבל תיזכרי שאם תקללי יותר מידי או סתם תירשמי שטויות ניצרך למחוק את ההודעות. בקשר לסעיף 7, אותי לא אוהבים פה? (טוב, זה היה מיותר). בהמשך לסיכום שלי (יאללה, אני מוציא הכל עכשיו), באמת מתחיל להיות פה נורא גרוע בזמן האחרון. כל הילדות האלה שעל כל הודעה מוספירות תמונה של בלינק (ואפילו לא משרשרות הודעות שלהן שקשורות אחת לשניה), ואני גם מנסה לומר להן משהו פה, אבל הן בטח לא תרכו לקרוא את זה. שיהיה, לא ממש אכפת לי, בגלל זה צירפתי את שירה :) בעיקרון, אם לא שמתם לב, אני מנסה שהפורום הזה יהיה כמה שיותר על בלינק ה"ישנים" ודברים מעניינים של בלינק (הדיון שהיה פה על הגיטרה בס של מארק למשל) ולא על לשאול 20 פעמים ביום על הbox racer הזה, או מה שזה לא יהיה. כמו שאמרתי, תעשי מה את שרוצה. אך.. כמה טוב היה להוציא הכל. שם החותם/ת:__רן____. חתימה:___xer0__. תאריך:__23/6/02_.

Nikita2002

New member
זאת אומרת ש....

שאתה לא באמת אוהב את לינקין ואת סיסטם....? אתה אומר את זה כדי לא לריב עם אף אחד???? חשבתי שאתה כן אוהב אותם...

eb182

New member
בבקשה בבקשה

תגידי לי שאת צוחקת. את לא רואה שהוא צוחק עליך.

Zoey Z

New member
רן....

ברור שאוהבים אותך...
קראתי את כל מה שכתבת ו...אני נאלצת להסכים איתך בקשר לעובדה ש*כולם* אהבו את הפורום שהיה אז. בעצם- איך בכלל השתנה הפורום?..הופ! נזכרתי שירה, את זוכרת שהיו פה מלאאאא ריבים וכל אחד רב עם אחותו של השכן? אז לדעתי, אם אני אחזור על התהליך הנ"ל (לריב עם אחותו של השכן) אז כל הילדים הקקים האלה יעופו מהפורום, ויהפכו ל.... קקי המנודה! וד"א, אני מרגישה שאני יודעת קצת הרבה מדי על אנשיםspooky ורן- תודה על האישור
תודה לאל *שלא קיים* שכבר אין מורות להראות להן את האישור... בררררר

ּpine appleּ

New member
טוב סבבה

קבלי ממני אישור רק בלי להגזים
אני, שירה מנהלת הפורום, מאשרת לביתי (?) דניאל חברת הפורום לעשות מה בראש שלה רק בלי להגזים חתימה- SD
תאריך- 24.6.02 luv u all (well not all of u but some of u....)

A n t i F l a g

New member
מי זאת

ואם את יכולה למחוק את התגובות שלי לשרשור הזה, אני אשמח כמו שכתבתי קודם תודה?

למעלה