:(

LullaBelle

New member
תראי, אין ברירה אלא שיסתדר

בטח שמת לב שהעירויים לוקחים הרבה יותר זמן מאשר פיזיו 5 פעמים בשבוע, כן? כך שבאמת כבר עדיף פיזיו. סדר היום שלך באמת נשמע עמוס, אבל עדיין אפשר להסתדר. למשל, אם את עושה פיזיו בשישי וגם שבת, ומפזרת את שלושת הפעמים הנותרות על שאר השבוע - נגיד, שני, שלישי וחמישי - שבהם אין מה לעשות, תלכי לישון שעה מאוחר יותר... הרי איך את עושה עכשיו פיזיו? ואיך עושים אנשים מבוגרים, סטודנטים, או כאלה שכבר אחרי הלימודים ועובדים, ואנשים שגם עובדים וגם הורים לילדים?

הדסי22

New member
כן את צודקת

אני אעשה פיזיו שישי שבת כשאין לי עומס... אבל זה לא תלוי כי זה גם תלוי בפיזיוטרפיסט אני לא יודעת אם הוא יוכל לעשות לי בשישי שבת...

רעות115

New member
היי הדסי,

מה שלומך קודם כל, הבנתי שאת מב"ש, גם אני ואני בת 23 רציתי לספר לך שמדי פעם אנחנו נפגשים עם חבר'ה מב"ש מהסי אף, ממש נחמדים כולם.... ועם ריקי ונשמח אם תצטרפי אלינו לשבת, לשתות קפה וכו'... אם תרצי תוכלי גם לשלוח לי מסרים ואני אשמח לענות לך... בכללי אני מאחלת לך הרבה בריאות ולא להלחץ... אני חושבת שיעזור לך להפגש איתנו ותראי שהשד לא כל כך נורא.... יחד עם זאת אסור להיות אדישים!!!

הדסי22

New member
=]

חחחח תודה רבה... אבל כרגע אני מעדיפה להיות בשיחות פה בפורום אני נורא סגורה וקשה לי להיפתחת ביחוד בקשר למחלה אבל תודה רבה אחשוב על זה ואלי בעתיד זה יהיה רלוונטי =]

LullaBelle

New member
ואללה?

לא ידעתי שיש מפגשים בבאר שבע. אשמח להצטרף, אם אתם מקבלים גם חבר'ה שלא מטופלים בסורוקה =)

איך לא חשבתי על זה קודם

בודאי! ובשמחה! המפגש הבא נקבע ליום ראשון ה- 21.12 בשעה 15:15 בקפה ארומה באוניברסיטה. נשמח ששתיכן תגענה! והדסי, תגלי ח'ברה מאד נחמדים שכיף להכיר.

itamarc8

New member
אהלן חברים!

שבוע טוב לכולם מה שלומכם ואיך המרגש היום אני רואה את השיפור של הדס ואני מאושר אני התחלתי לעשות טיפול ב6 בבוקר קודם אינהלציה ב5 בבוקר ולאחר מכן פייוטרפיה מסים ב7 לערך ולאחר מכן מתחיל לעבוד ב7 וחצי בבוקר עד 6 וחצי בערב ככה שקשה לי לעשות טיפול בערב נרדם בטיפול ואז הוא לא יעיל לי אזבבוקר אני יותר עירני ולא מפריע לי במהלך היום יש מצב שאני נשאר לעבוד עד 7 בערב מחכה למשאיות שיחזרו מהחלוקה וצריך לפרק אותם ולחלק את בסחורה למחלקות שונות וחץ מזה אני במצב טוב מאוד שומר על עצמי מטפל בינתתים 3 פעמים אינהלציה אבל מרגיש "על הגובה" שיהיה לכום אחלה שבוע טוב ורק בריאות אגב סיאפניקית 1 נו מתי מסיימת אישפוז בית? בריאות לכולם איתמר.

למעלה