אני עובדת עם מישהי שתופסת מעצמה הרבה. היא בחורה נאה ויש לה גם חבר. אני עובדת עימה כמה חודשים ובמהלכם היא הציחה לערער לי את הביטחון הקטן שהיה לי והביטחון שבניתי לעצמי מהמחמאות שקיבלתי מאנשים על כך שאני יפה . כבר לא פעם ולא פעמיים שאני מרגישה צורך עז בכך שהיא תפוטר ולא פעם ולא פעמיים מביאה את העצבים שלי בבית. בפעם האחרונה היא פשוט עקצה אותי במשהו ונותרתי בלי מילים. קיצר איכשהו הגעתי למצב שבו התלהבתי מאיזה לקוח שיתכן שמרוויח הרבה . היא ישר תקפה אותי על מישהו שהייתי דלוקה עליו , שהוא מכוער והוא גם לא היה נוגע בי במקל אז למה שאחד עשיר כמוהה ירצה לצאת איתי. באמת שהופתעתי ממנה . היא אמרה את זה בביטחון מלא כאילו אני איזה מכוערת שאף אחד לא רוצה לצאת איתה. איכשהו היא צודקת כי עדיין לא היה לי חבר ואני לבד. רציתי לתקוף אותה אבל אין לי איך. כבר הרבה זמן שהיא אומרת לי שאני דומה לערבייה , שאני מגיעה עם איפור לעבודה היא אומרת שאני נראית כמו דודה ומציקה לי גם בלי קשר לנקות את המקום . איך אפשר לתקוף אותה בחזרה? אמא שלי טוענת שאני צריכה לבקש ממנה להפסיק עם ההערות האלה אבל מנסיון כבר ניסיתי. היא אונם הפסיקה לומר לכל לכל לקוח לא להתייחס אלי עם הסימן בראש שאני קוקו אבל עדיין היא מחפשת אותי בדברים אחרים. דיברתי עם המנהל פעם אחד לאחר שאמרתי לה להפסיק להציק לי והיא ישר רצה למנהל שאני לא מקשיבה לה (היא אחראית משמרת אבל נדחפת לכל דבר בסוף אני יעשה טעות בגללה). הוא לא רוצה שנריב . היא עושה את סידור העבודה השבועי וכל הזמן אני נמאת במצב לא נעים שחא תשים אותי מעט מדי ומרגישה תלותית. לפעמים היא נחמדה וכייף לי איתה אבלך ברגעים דשהיא מעצבנת, העצבים עוברים גם לבית.. בבית אני מרגישה צורך עז לפרוק את הכס שאני שומרת בפנים. למה אני תמיד בשוק כשמעירים לי , שמעליבים אותי במקום לרדת על אנשים בחזרה?! אוףף ואגב עדיין אני לא יודעת איך לרדת עלייה (היא רוסיה) היום היא שוב העירה משהו לא במקום. בא צלם לצלם את מקום לצורך הפירסום והיא ישר קראה לי שיש צלם שרוצה לצלם אותי ואמרתי לה שבכייף אבל אני לא בתקופה הטובה (השמנתי קצת ). מבחינתי וממה שאומרים עליי מלבדה אני נראית טוב . אז היא ישר צחקה למה מהנראה לי , שפילים של המצלמה ישרפו. העמדתי פנים שאני לא מבינה אותה ולמה שהפילים ישרפו (ראש קטן) . היא בכל זאת הצליחה להעביר לי את המסר ע"י לעג . אני למשל לא אוכל למצוא משהו כמו מה שהיא עשתה ולצחוק עלייה כי בסוף אני אוכל אותה אני חושבת כי היא מבחינתה כוסית על , מלכה של המקום . לאחרונה אני באמת מאמינה שאולי היא מקנאה במראה שליי (כמו שאני מקנאה בסמכותיות שלה). מה לעשות איתה?בא לי לפגוע בה גם אבל בחוכמה אבל הקטע שהיא יפה בולם אותי כל פעם מחדש. מלבד הקטע הזה היא הרי אחראית לסידור העבודה השבועי היא שמה אותי רק 3 פעמים באישור של המנהל ואצלי כל יום בבית זה תיסכול(היא מודעת לכך). איךניתן להעביר 4 ימים בבית בלי להתחרפן(בימים שבבית אני נזגכרת בכל הדברים הרעים שהיא עושה ולא נותנת מנוחה לבית כי אני מרגישה ריקנות עמוקה , צורך עז להיות מאושרת וכשאין לך חברים אתה אבוד.