:(

or1986

New member

אני משוחרר כבר חודשיים וחצי ומאז השבוע הראשון שהשתחררתי התחלתי לחפש עבודה.קיבלתי תשובות שליליות עד שהתקבלתי למוקד חירום רפואי -שממנו התפטרתי לאחר יום אחד!..כי הרגשתי שזה פשוט לא התאים לי.במהלך החודשיים וחצי האלו רוב הזמן הייתי בבית,שלחתי קו"ח ולא חשבתי ממש על לימודים,כי אני לא יודע מה אני רוצה ללמוד ולא סגור על עצמי בשום תחום כרגע.מאז שהשתחררתי אני דיי בדיכאון ומשתגע בבית!..ואני פשוט לא יודע מה לעשות עם החיים שלי!!!.מאז שאני זוכר את עצמי כל חיי הייתי בבית-כולל בצבא,שיררתי קל"ב וכל השירות הייתי חוזר הבייתה ותמיד אני מול המחשב ומרגיש מתוסכל מעצמי ושאני לא שווה שום דבר ושאין לי שאיפות בחיים.אני מרגיש שבחיים לא אמצא את עצמי בקצב הזה,כי אין לי גם ניסיון תעסוקתי ואני דיי ביישן ויש לי קשיים בראיונות עבודה:(...ויש לי אחד כזה בחמישי הקרוב ואני דיי מפחד מזה.השירות עבר לי הכי טוב שבעולם,וחשבתי לחזור לצבא מרוב המצב הזה...פשוט אני לא מצאתי את עצמי באזרחות,וגם מרגיש שלא אמצא:(,ואני בסה"כ בן 22וחצי! מה יהיה:(?!!!!

kineret5

New member
סבלנות והרבה ../images/Emo9.gif

הצעה שלי-לפני שמחפשים עבודה יש להחליט מה אתה מחפש? איזה סוג של עבודה? אלו תנאים? גם אני השתחררתי לא מזמן והתחלתי לחפש כבר בחפשש (חודש+ חפשש אז היה זמן) הלכתי מראיון לראיון ולא מצאתי את עצמי עד שמצאתי משהו ופתאום אני מגלה שהוא לא מתאים לי... עשיתי עם עצמי חושבים והבנתי שלפני שמתחילים לחפש בכלל צריך להציב מטרה, מה מחפשים? חומד, במקום לשקוע ברחמים עצמאים קח את עצמך ביידים. תשב עם עצמך,עם דף ועט ותכתוב לעצמך מה אתה רוצה! מה המטרות שלך בחיים?! מהם הרצונות שלך?! תציב לעצמך מטרות לטווח הקרוב ולטווח הרחוק! עם הרבה משמעת עצמית ורצון אתה תצליח
נסיון תעסוקתי?! ולאלו שיש איך צברו את הניסיון? העיזו להתנסות, לטעות ולמדו
קשיים בראיונות עבודה? כנס לגולגל תכתוב "ראיון עבודה" אתה תמצא הרבה מאמרים מעניינים ומעולים שיוכלו ללמד אותך איך לעבור את ראיון העבודה... נכון אין קסמים, תצטרך לקרוא ללמוד ולעבוד עם עצמך אז בפעם הראשונה יהיה קצת קשה בפעם השניה פחות וכך אלה... תן לעצמך זמן, רק השתחררת ואל תרים ידיים נכון האזרחות לא פשוטה וזה כל האתגר... עם קצת עבודה עצמית עם עצמך ורצון עז אתה תצליח
נותר לי לומר רק בהצלחה

EmGee

New member
לכולם קשה להשתחרר מהצבא

פשוט תמצא איזה עבודה זמנית בלי התחייבות משהו בסגנון של תחנת דלק, ותוך כדי תנסה לחזוב מה מעניין אותך ומה מושך אותך. הכי גרוע תעשה את זה חצי שנה ואם לא תמצא לך תטייל קצת באיזה מדינת עולם שלישי אולי זה יכניס לך רעיונות לחיים. לשבת בבית זה נחמד כמה שבועות, אם אתה עושה את זה במשך חודשיים וחצי אתה כבר יכול לדפוק לעצמך את הראש.

or1986

New member

כבר מרוב ישיבה בבית אני מרגיש דיכאון טוטאלי,אפילו כשאני יוצא עם חברים אני מרגיש חרא..כי לכל אחד יש תוכנית כבר מה הוא יעשה עם עצמו אחרי הצבא או שכל אחד עובד או יש רישיון או לומד וכ'ו.זה מבאס,מצד שני אני מפרגן והכל אבל זה מבאס אותי טילים..

למעלה