111111

amit190

New member
מישהו מכיר מולטי אפקט טוב?

שיהיה סבבה ולא יקר - אין לי ציוד יקר ושיהיה אפקט של פאזז
 

Caraya

New member
בשביל מולטי ראשון, Korg AX5G

לך ל'מרום' ובדוק אותו. בתור מולטיאפקט ראשון לדעתי הוא ממש אחלה. האיכות לא בשמיים (לציוד זול זה בהחלט מספיק) אבל יש אקספרשן פדאל, מגוון אפקטים (גם פאז), 40 צלילים שמגיעים עם המכשיר ועוד 40 מקומות לצלילים שאתה יוצר.
 

amithasson

New member
500 -600 לא יותר

בדקתי היום את הקורג הזה והוא סבבה לגמרי בדקתי אותו עם מגבר אפיפון 15 ואט שעולה 830 והיה נשמע ממש טוב הצלחתי להוציא מהמוכרת לעשות טרייד על המגבר שלי(סאונד קינג 15 ואט ) להוסיף 1000 ולקחת את האפקט והמגבר זה היה אותו אפקט רק דגם 3 ולא 5 והיא רוצה עליו 400 משתלם?
 

Caraya

New member
אה

על פניו נראה שההבדל היחיד בין ה-3 ל-5 הוא האקספרשן פדאל לדעתי חבל לוותר על זה, הוא שימושי מאוד (במיחד אם אתה אוהב הנדריקס, ומכיוון שפאז חשוב לך אני מנחש שכן) עדיף להוסיף כמה שקלים ולקנות את ה-5.
 

Caraya

New member
Expression Pedal

זה פדאל שהוא לא רק כפתור ON-OFF, אלא פוטנציומטר (כמו ההבדל בין מתג אור שרק מדליק\מכבה או מתג כדורי שיש לו גם יכולת עמעום). השימושים הנפוצים של הפדאל הזה הם: 1) שליטה על הווליום (מאפשר לך לעשות Fade In ו-Fade Out, למשל) 2) הגדרת עוצמה של אפקט מסויים (מהירות החזרות בדיליי, הדרייב של הדיסטורשן...) 3) פדאל וואה-וואה האמת שנראה לי שאתה יודע מה זה אבל פשוט לא הכרת את השם, אז צירפתי תמונה של ה-AX5G.
 

doc monti

New member
רק הערה:

במולטי אפקטים הרבה פעמים זה חיישן אור, ולא פוטנציומטר
אחחח.... הקטנוניות
 

van halen

New member
תחפש מולטים אחרים

תחפש מולטים שעולים 1000 ש"ח חדשים ביד שניה. הקורג שאתה מדבר עליו הוא לא יותר מצעצוע במקרה הטוב. מאוד לא מומלץ.
 

Caraya

New member
שמעת אותו פעם?

כי אם לא, אז לא כדאי לגשת לכל אפקט זול עם דעות קדומות אני חושב שהקורג יותר טוב מה-ZOOM הזולים. יש לו בעייה אחת רצינית והיא שהבייפאס שלו על הפנים, אבל על מגבר טרנזיסטור 15W לא יותר מדי איכותי ועם גיטרה זולה אני לא מאמין שיהיה אפשר להרגיש בהבדל.
 
למעלה