1109 - More Crap

AmitNHB

New member
1109 - More Crap ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

וואו, ואני חשבתי ששבוע שעבר היה גרוע... הגיע הזמן לסיים את הסדרה הזאת.

כרמל 1

New member
חח

באמת היה לא משהו מבחינת מצחיק, אבל אני תמיד נהנה לראות את התוכנית.

Doronko1

New member
...

הפרק היה ממש ממש סטדנרטי מינוס. היו כמה קטעים שאתה צריך להבין אותם טוב ( כמו שהם דחפו את הפסל של האמי שהם זכו לחרא של רנדי שהוא זכה בו כשהיה בצריך . ) שם ופה היו כמה צחוקוקים. ולעמית .שבוע שעבר היה פרק ממש טוב רק שתדע ולא לא צריך לסיים את סדרה ואני בטוח שב 4 העונות הבאות יהיו לנו עוד הרבה פרקים טובים .

positive energy

New member
פרק גרוע

חוץ מהקטע שהמזכירה דיברה עם מישהו שחשב שהוא שבר את השיא ואז רנדי התקשר אח"כ, והקטע בסוף שהוא לקח את האמי שהופיע על המסך, לא חייכתי בכלל אבל את הפרק הקודם אהבתי, ולא צריך לחשוב בכלל על לסיים את הסדרה הזאת

o pie

New member
פרק גדול

הזוי ומעוות, כמו שרק טריי ומאט יודעים. Don't you get it? Bono isn't the record Holder.. he is the record We're sorry mr marsh, if you can't crap out the crap, it's not really a crap

zekit

New member
פרק מעולה ../images/Emo58.gif

במיוחד למי שראה את הסרט The King of Kong (סרט דוקמנטרי מומלץ מאוד [דיי מצחיק לא משהו כבד]) הפרק התייחס אליו דיי הרבה והיו אבל הקטע שהכי קרה אותי זה הסוף שהוא דוחף את האמי לחרא,חחחחחח זה היה גדול !

g a g a

New member
פרק הזוי ../images/Emo6.gif

הסוף היה ענק. והפרק הזה משקף את דעותיי על בונו
Bono is the record!!!

NYMets Man

New member
אולי אחד הפרקים הכי טובים בהסטוריה ../images/Emo58.gif

שבסוף אמרו שבונו הוא החרא והוא בעצם NUMBER TWO אני נשפכתי על הרצפה כמו שלא נשפכתי הרבה זמן... כל הפרק היה פשוט מלא ביציאות ענקיות והזויות. אדיר

with or without

New member
הם צחקו על עצמם...

זה לא היה ברור? כבר מתחילת הפרק היה רשום "זוהי תוכנית שזכתה באמי" מאט וטריי תמיד אמרו שהם לא מגיעים לאמי בגלל שהתוכנית המצויירת נמצאת בערב המעומדויות שבוע לפני האמי עצמו של הפריים טיים כדבריהם הם לא מגיעים כי "its all about crap night" הם אמרו את זה בכמה ראיונות זה פשוט היה הומור עצמי, זה הכל...

with or without

New member
אהה כן

והם צחקו על כל האמי עצמו שאת פרס לסרט המצוייר מקבלים ב "all about crap night" (כדבריהם) שבוע לפני האמי המקורי

NYMets Man

New member
נראה שהם יותר צחקו על האמי

שאחת הסדרות הזוכות בתחרות האמי היא סדרה שמדברת על חרא במשך 20 דקות הקטע עם האמי היה תמיד בקטעים הכי הזוים והכי מגעילים... ככה שזה הומור עצמי אבל גם סאטירה על האמי

למעלה