@$%^^)&*%^&%^$%^&%@#%@$!!!

@$%^^)&*%^&%^$%^&%@#%@$!!!

וולדר פריי ה#$^& מזמן לא התעצבנתי ככה מספר!!!

כן גם אני שונא אותו

אבל הוא לא היה עושה את "החתונה האדומה" ללא הבטחת עזרה מטיווין... נ.ב:באיזה ספר מהסידרה את?

רמץ

New member
כן... תוציא את זה... זה בריא... יופי...

אני בעצמי הצטרפתי לפורום בהודעה דומה רק כדי לפרוק את התסכול... קישור להודעה כאן. האמת שכתוצאה מהחתונה האדומה הפך וולדר פריי לאחת מהדמויות האהובות עלי. לא יודע מה יהה בסופו אבל אני מקווה שזה יהיה מחריד באותה מידה.

קאטיקט

New member
לא..

הוא נורא! הוא אכזרי, והפה שלו מסריח ויש לו שיניים רקובות :S אבל הוא דיי קוץ בתחת, והוא שתלטן. דודה עיזה

hnv1

New member
אל דאגה הFREY בדרך למטה

קודם כל walder היקר הוליד הרבה צאצאים ושהוא ימות יהיה קרב רציני על הירושה (בין black walder לאח שלו שברח לי שמו) מלחמת אזרחים בתאומים מתקרבת והם הולכים לשלם על הred wedding ...מרטין בפרק של בראן שהוא נמצא באחד מטירות החומה הריקות סיפר את הסיפור של הטבח שפגע בזכות אורחיו ואיך אין דבר שהאלים שונאים יותר מזה...לא סתם הוא כתב את זה...הfreys הולכים לשלם:p

hnv1

New member
לא עניין שהוא מאמין

זה בא להראות שפגיעה באורחים לא יכולה לעבור ללא עונש... מרטין תמיד משאיר רמזים קטנים כאלה לכל אורך הסדרה

אני בספק אם מישהו יפגע בו

הוא עובד עם לאינסטר והצפון מושבת. צריך עוד כמה וכמה ספרים עד שמשו יקרה (אלא אם אזור המתנה יישוב בידי פראים שיפלשו לדרום... הגיוניני, האמת.).

lol1000

New member
עד כמה שאני יודע שכולם יסקלו אותי

אני חייב להודות שהחתונה האדומה זה אחד הקטעים האהובים עלי בכל הסידרה אני יודע שזה ממש מרושא והכל אבל זה הפעם הראשונה שראיתי אי פעם בספרים דבר כזה 3 ספרים מדברים על הדמויות וברור לכולם שהם יחיו באושר ואושר ואז שוחטים אותם בפשטות מטורפת אחד הדברים שאני הכי אוהב במרטין ויש לו הרבה קטעים כאלה... המוות של נד ושל לומי גם היו דומים

אבל...

למה את רוב?! ולמה דווקא הפריים?!
שירצחו את סאנסאה מבחינתי, אני לא סובלת אותה בכל מקרה... ואהבתי את וואלדר, לפני החתונה האדומה
והמוות של נד היה מתבקש. הוא פשוט לא יכל להישאר בחיים, ובטח לא להיות עם ג'ון על החומה... ומותר לי להעתיק את החתימה שלך?

Moon Light10

New member
אוה זכרונות...

אני את החתונה האדומה קראתי באמצע הלילה, אחרי שעתיים שבהם שכבתי במיטה בלי יכולת להרדם, וידעתי שהפרק הבא שלי בספר הוא של קייטלין, חוסר חיבתי הטבעי לקייטלין הוביל אותי לחשוב שאני אקרא קצת, הקשקושים של ישעממו אותי ואני ארדם. ואז נפלתי על החתונה האדומה :| בואו רק נגיד שגמעתי את פרקי החתונה האדומה, והמחשבה על לישון לא חלפה במוחי. מוזר ככל שיהיה, לא הצלחתי להביא את עצמי לשנוא את וולדר פריי, שהוא דמות משעשעת ביותר בעיניי, ובמשך הפרק רק חשבתי על כמה שקייטלין מטומטמת. מצד שני, הגישה שלי לספרים מוזרה, התפוצצתי מצחוק באמצע השיעור [שבו קראתי את הספר כמובן] כשקראתי ששפכו שמן רותח על לוראס.

גם אני

לא סובלת את קייטלין. היא כזאת אימהית!!! דווקא שמחתי שהרגוו אותה... אבל אז היא חזרה לחיים >< למה לא הפוך? שישאירו את רוב ויהרגו אותה. ><

למעלה