?

Balancedflow

New member
אני חושבת שכמו בכל תחום, תלוי באמונה,

לנו כמטפלים זה נראה מאוד ברור ואף טריוויאלי. לי אין ספק שהילינג עוזר, עם הסתייגות אחת כמובן - אם המטופל מוכן לאפשר לעצמו את תהליך הריפוי. נתקלתי לא מעט פעמים באנשים שיש בהם התנגדות כל כך עזה לכל הקונספט, שבנתה מסביבם חומה אנרגטית בצורה היטב, ולומר את האמת, ברוב המקרים אני לא מנסה להלחם בזה. אני מניחה שכמו שלי הרפואה המערבית נותרת בבחינת מוצא אחרון במצבי קצה, יש אנשים שההילינג, (ובד"כ גם תחומים אחרים של הרפואה המשלימה) הוא מוצא אחרון. זה בסדר, לגיטימי. איש באמונתו יחיה לא? מה העלה בך את השאלה הזו?

night mistress

New member
תלויי מי המטפל../images/Emo6.gif

כמו בכל תחום אחר גם כאן יש שרלטנים שימכרו לך אוויר תמורת כסף, אבל לשמחתי היום זה פחות נפוץ כי הרוב מגיעים מפה לאוזן. אני אישית טוענת שאם לא הרגשת כלום בפגישה הראשונה אז כנראה שזה לא זה ואולי את צריכה מישהו אחר..(לא בהכרח אומר שהוא רמאי אלא פשוט שאנרגתית הוא לא מתאים לך). הילינג עובד, אין לי ספק בכך, גם על אנשים שמתנגדים.

night mistress

New member
../images/Emo45.gif מה שנכון נכון!

כאן אמת אי אפשר לרמות כי בעל חיים לא צריך לחשוב יותר מדי אם זה עובד או לא.. על ריטה שלי ז"ל ראיתי איך ההילינג עזר, הייתה לה דלקת פרקים נוראית והיא הגיעה למצב שהיא בקושי יכלה ללכת, אבל תמיד אחרי טיפול היא הייתה כמו חדשה, מרגישה יותר טוב.. אני הייתי היחידה שהיא נתנה לה לגעת בה.. נסיכה מדהימה.. צמר שלי ז"ל לעומת זאת לא היה בקע, כל פעם שהתחלתי הוא היה בורח
הם מרגישים מתי אתה מזמן אנרגיה, זה מדהים..חלק אוהבים את ה וחלק לא..

זאב לבן1

New member
לבשמת זה מאד עזר עם ההיפ'

ולשאר הכלבים שלי בכל מיני כאבים מקומיים אם היו או כשהיו חולים. בשמת מאד אוהבת הילינג, אבל ברגע שמספיק לה (לפעמים אחרי 2 דקות
) היא קמה והולכת. לבשמת כבר שנים אני עושה הילינג, ויש לציין שאני מאד אוהבת לעשות הילינג לחיות ואוהבת לראות את המבט המתפנק שלהן תוך כדי. למיקי, הפינצ'ר, לא הייתה סבלנות לשבת בשקט ולקבל הילינג.

זאב לבן1

New member
וזה גם שומר עליה רגועה ומתוקה ../images/Emo99.gif

ניסית על שני השדונים הקטנים שלך? אולי זה גם ירגיע אותם?

night mistress

New member
השדונים שלי צריכים ריטאלין../images/Emo6.gif

או יותר נכון את האילוף של שחר..עזר להם מאד
יש לי שני שדונים קטנים ומתוקים שמתנהגים רוב הזמן יפה, אני ממש מרוצה.. אגב, גוני אוהב הילינג אבל נתי שונא..הוא ישר בורח.

Nia11

New member
אני רואה שמאד עוזר

בלי קשר לאמונה או שיתוף פעולה. האנרגיה מביאה את עצמה (לפחות בחוויה שלי כשאני מטפלת). מה שמשתנה זה הדיווח החווייתי של כל אחד, אבל אני רואה שהטיפול משפיע גם על מי שטוען שלא חווה כלום, וגם על מי שיוצא מהטיפול מלא התפעלות.

avivitko

New member
עוזר גם עוזר

עשיתי פריצת דרך עצומה.ענקית ממליצה בחום מה שעשיתי אצל הומיאופטית ,ססיכולוגית ,מאמנת אישית וכו...בכמה שנים עשיתי בהילינג במס' חודשים מצאתי מטפלת מופלאה רגישה מקסימה קוראים לה דלית ונדר יהושע .לכל מי שבאמת מרגיש שהגיע הזמן לשינוי 052-3358367 בהצלחה,אביבית

למעלה