11.9.05?!?!

bombina1

New member
11.9.05?!?!

היי, רציתי לדעת אם יש פה מישהו שמתגייס בתאריך הזה? והאם הוא יודע לאן? בעיקרון אני בכלל צהל"י אבל עברתי סיווג בטחוני לפני חודשיים <התפקיד הראשון שדרגתי היה מפעילת מערכת מחשב> , ואם אני לא טועה קלטתי את המתחקרת מקלידה "חיל תקשוב"... אגב ראיתי פה הודעה בפורום שחבר'ה מתגייסים יום אחרי למודיעין..האם זה קשור לתאריך שלי? אשמח אם תענו לי..

זה גם התאריך שלייייי ../images/Emo6.gif

לי בעקרון עוד אין תפקיד... אני מתגייסת כלל צהלי אבל יש לי חברה בתאריך הזה שהיא לקצונה ייעודית זה מה שאני יודעת בעקרון איזה לשכת גיוס את?

bombina1

New member
לשכת גיוס

באר שבע... אני יודעת גם על חברה שלי שמתגייסת ביום הזה למדסית

קצונה יעודית

יש לך מושג לאיזו קצונה יעודית היא מתגייסת? באיזה חייל? אולי התקשוב? כי אם כן אז יש מצב מאוד מאוד גדול שאת כן ממויינת למפעילת רשת מחשוב בחיל התקשוב

אמממ תקשיבו..

זאת לא אני לקצונה יעודית, זאת חברה שלי... היא פשוט ביום שלי ואני כלל צהלי והיא לא יודעת לאיזה חייל... אתם חושבים שיש מצב שאני גם אהיה בתפקיד שלה?? לא הגיוני נכון?

bombina1

New member
תשובה..

את זוכרת מה התפפקיד הראשון שדרגת בתפקידים שאינם דורשים מיון? כי אם כן, אז רוב הסיכויים שלזה את מיועדת

אני מתגייסת איתך../images/Emo70.gif

בתור קמ"תית - מדריכת תקשוב..
לא נראה לי שיום אחרי קשורים אלינו.. אבל אני זוכרת שיש אחת שכתבה פה שהיא מיועדת להיות מדס"ית [זה בחיל מודיעין, לא?
], והיא איתנו בגיוס.. ככה שיש מצב שאת במודיעין.. אבל יש מצב שאת גם בתפקיד שלי, כי זה חיל תקשוב וגם לזה צריך סיווג בטחוני, ככה שרק אצל קצין המיון תהיה לך תשובה..
באיזה לשכת גיוס את?

bombina1

New member
מד"סית זה

מדריכת ספורט... זה לא קשור למודיעין... אני כמעט בטוחה שאני מיועדת לחיל תקשוב.. ואני בלשכת גיוס ב"ש..איפה את?

למעלה