11/9 - ערוץ 2

11/9 - ערוץ 2../images/Emo7.gif

לראשונה,נחשפה לעיניי מלוא עוצמתה,של הזוועה מלפני שנה לא בחלקים,ולא בתשלומים זה נראה-כלאחר פצצת אטום ואני קד קידה של הערכה להתנהגות השלווה יחסית של הניו-יורקים רק שלא יאמרו שאני פסימיסט אבל,יש בי תחושה שזוהי רק המקדמה לאירועים חמורים-פי כמה שהדור הזה יחווה,לצערו.

גל ים..

New member
אחד עשר בספטמבר שלי...........

כולם מציינים את התאריך ההוא.. הנורא מכל לאומה אחת גדולה.. או אולי נקרא לה אמא כי היא אמא שלי ושל כל כך הרבה תושבים מחוף ים ויבשה..... והרי אין יום ואין שעה שבה היא לא מוזכרת שעליה לא חושבים מתגעגעים כמהים בכל רגע ודקה.... אין יום שאותה אנו לא מזכירים שואפים להגיע רוקמים חלום מבקשים משאלה.. עליה אנו מספרים ועינינו נוצצות באור של תקווה.. כן אמא את אמא של כולם.. אמא גדולה של כל ילדי העולם.. וכולם רק על תאריך אחד מדברים .. אחד עשרה בספטמבר אלפיים ושתיים והדמעה זולגת על הפנים.. מביטה בך היום אמא גדולה.. אמא של כל ילדי ים חוף ויבשה... מתכנסת בעצבונך מחפשת מבקשת נחמה.. ואני מביטה בך ועיני יבשה הדמעה.... כן אמא אין לי מילים לנחמך ובאמתחתי אין שום דמעה מיותרת להשאיל או לתת לך אותה במתנה.. כי אין יום ואין שעה אמא שבנייך בנותייך נאבקים על עצמאותם ללכת בקומה זקופה.. אין יום אמא שבו לא מזילה דמעה על עוד פיגוע על עוד אסון על עוד תאונת דרכים מזעזעת ומרה.. אין יום אמא שאנו לא שואלים את עצמנו איך לנו זה קרה.. וגם לא פעם ולא פעמיים גם באתי אלייך וזעקתי את זעקתי המרה.. אמרתי לך ראי עוניי את כאבי את דמעתי שזולגת על הלחי בלי מנוחה... ואת שתקת אמא שתקת הנהנת בראשך וצעדת הלאה ולחשת יהיה בסדר חמודה.. אל תדאגי השד לא נורא.. והמשכת לדאוג לאחי ולאחותי החורגת ואולי גם לדודה השכנה.. ואותי אמא לא פעם שכחת בלי לשים לב או אולי כי הייתי עבורך כאב ראש נורא... כן אמא אין באמתחתי שום דמעה מיותרת להעניק או להשאיל לך במתנה . על כאבך על סבלך ועל מצוקתך הגדולה.. אוכל רק להנהן בראשי ולומר לך רק מילה אחת .. יהיה בסדר אמא אל תדאגי הרימי ראשך היי זקופה המשיכי הלאה.. כי את חזקה .. המשיכי הלאה כי את אמנו היחידה ... ואנו בנייך בנותייך וגם דודייך מביטים בך היום בגאווה אנו יודעים אמא שאת תשרדי גם את זו המהלומה.. את ודאי זוכרת אמא את המשפט שאמרת לי בכל פעם כשכאבתי נורא... יהיה בסדר היי זקופה ילדה.. כי אין ברירה... כן אמא יהיה בסדר שיהיה לך בהצלחה.. שנה טובה לך .. מילדתך אי שם במדינה שיש לך ממנה כאב ראש נורא... גל

לפי הטפשות

של העומד בראשה זה נראה כמו אבא,לא אימא כאשר הטרור השתולל פה ולא אצלה.. היא זנחה את ילדה שותת דם ואפילו אצבע לא נקפה וראו זה פלא-רק הברק פגע בליבה מיד התעשתה-ויצאה להגן על כבודה לא על בנה,אלא על עצמה מוסר כפול,נקרא לזה ולכן,יש מצבים שהאימא זקוקה לתמיכה של ילדה לא להפך..וזו כנראה השעה כי גם כיום-האימא לא ערוכה למכה הבאה..שתיפול על ראשה

zviki8

New member
../images/Emo7.gifהתחושה../images/Emo7.gif

התחושה הנוראה לא רק בליבך נושאת ראשה, חושבתני שהיום אצל כל בר דעת היא שוהה. כל יום שעובר במדינתנו הקטנה, בשקט, ללא פיגוע תופת הוא יום של שימחה ושל ראיית העתיד ביתר שקט באופק. אבל כולנו עמוק בלב יודעים שזהו רק השקט שלפני הסערה, שחווים. ואין לדעת מנין ומתי, תיפתח עלינו הרעה, אללי!! וכשזו תבוא, מי יצילנו באיזה אופן היא תפרוץ, מי יגידנו? שומרים על פרופיל די נמוך ומפללים שהאסון ימנע ולא יהיה "ברוך"!

מהלכים

מהלכים,על גחלים לוחשות מנסים לדלג-בין הטיפות אך כשזה מגיע,אללי אללי ועדות חקירה,שוב לא עשינו די כי מגלות באנו ואל גלות נשוב עם אזלת יד ורגל שכזו אין לי אימון שהיצירה הזו תשדוד יצירת מופת,שמתעקשים להרוס נימים עוותים של גלות בת אלפיים מושרשים בתוכנו,למרות שהחלפנו מצעים ואנחנו כאילו במיטה חדשה ישנים..

חן (*_*)

New member
מצטערת יקירי על.........

כאב העם האמריקני, אך אני פליאה וצער גם על הכינוי שבחרתם לארה"ב....- .... "אמא" ???
אמא עבורי, מסמלת את מסירות הנפש אהבה ודאגה לצאצאיה ולו במחיר חייה ארה"ב לא האמא שלי מעולם לא הייתה ולעולם לא תהייה אלא אם הכוונה לאם חורגת ואנחנו משולים לסינדרלה

גל ים..

New member
חני את צודקת מעולם לא ראיתי בה אמא

גם לא אבא ..ראיתי בה סמל לכח לעוצמה..ראיתי את הערגה העצומה של רבים מהצעירים הנוהים אליה..למצוא את עגל הזהב שם...למצוא את הכסף מתגלגל ברחובותיה..וראיתי איך הצעירים רואים בה סמל חיקוי לפופ רוק ללבוש לאוכל...אבל היא חשקה להיות האמא של כל העולם..אולי היו ימים שאכן היתה כזו שרצה דאגה גוננה על מדינות מפני אויבים...אך היום אני רואה בה עוד מדינה כמו כל מדינה אחרת בפלנטה הגדולה..ולא הייתי רוצה שילדיי יחקו את תושבייה..לא ילמדו את התרבות שלה...כי היא מזמן איבדה את הערכים.. היא מזמן שכחה שלהיות המעצמה מספר אחת בעולם זה גם להראות דוגמא ...ולא רק לנפנף באיזה דגל או שרביט ולספר על איך שהיה..אכן היו לה שנים יפות אך לדעתי היא איבדה מזמן את יופייה...ולא רק בגלל מגדלי התאומים שהיו סמלה.. דרך אגב השיר שופץ ובשמחה אגיש לכם אותו שתראו עד כמה האכזבה בי הולמת ומכה.. גל

גל ים..

New member
השיר משופץ....

כולם מציינים את התאריך ההוא.. הנורא מכל לאומה אחת גדולה.. או אולי נקרא לה אמא כי היא אמא שלי ושל הרבה תושבים מחוף ים ויבשה..... והרי אין יום ואין שעה שעליה אנו לא חושבים מתגעגעים כמהים חפצים להגיע לרקום איתה חלום להגשים איתה את כל המאווים...... וכולם רק על תאריך אחד מדברים .. אחד עשר בספטמבר אלפיים ושתיים והדמעה זולגת על הפנים.. מביטה בך היום אמא גדולה.. אמא של כל ילדי ים חוף ויבשה רחוקה...... מתכנסת בעצבונך מחפשת מבקשת נחמה.. ובעיניי יבשה הדמעה... כן אמא אין לי מילים לנחמך ובאמתחתי אין שום דמעה מיותרת להשאיל או לתת לך אותה במתנה.. כי אין יום ואין שעה שבנייך בנותייך נאבקים על עצמאותם ללכת בקומה זקופה.. אין יום אמא שבו לא מזילה אני דמעה על עוד פיגוע על עוד אסון על עוד תאונת דרכים מזעזעת ומרה.. אין יום שאנו לא שואלים את עצמנו איך לנו זה קרה.. וגם לא פעם ולא פעמיים גם באתי אלייך וזעקתי את זעקתי המרה.. אמרתי לך ראי עוניי את כאבי את דמעתי שזולגת על הלחי בלי מנוחה... ואת שתקת אמא שתקת הנהנת בראשך וצעדת הלאה ולחשת יהיה בסדר חמודה.. אל תדאגי השד לא נורא.. והמשכת לדאוג לאחי ולאחותי החורגת ואולי גם לדודה השכנה.. ואותי אמא לא פעם שכחת בלי לשים לב או אולי כי הייתי עבורך כאב ראש נורא... כן אמא אין באמתחתי שום דמעה מיותרת להעניק או להשאיל לך במתנה על כאבך על סבלך ועל מצוקתך הגדולה.. אוכל רק להנהן בראשי ולומר לך רק משפט אחד שאותו היית אומרת לי בכל שעה קשה... היי זקופה ילדה יהיה בסדר והרי השד לא כל כך נורא... המשיכי הלאה.. כי את חזקה .. ואנו בנייך בנותייך וגם דודייך מביטים בך היום בגאווה אנו יודעים שאת תשרדי גם את זו המהלומה.. לכן היום אמא שנה חדשה התחילה בשעה טובה.. שנה חדשה פקחה את עינה על העולם בתרועת שופר אדירה.. והיום אמא בדיוק שנה מאותו יום מר שבו הבנת שהעולם שלנו הוא לא כל כך נפלא.. מאחלת לך ילדתך מאי שם מהמדינה הקטנה.. שתמיד אמרת עליה שהיא גורמת לך כאב ראש נורא... שנה טובה ואל תדאגי יהיה בסדר אמא והרי את חזקה.... גל

למעלה