נראה לי שהיא והמשפחה שלה עברו לגור ולעבוד במייפל... מאיפה הכוח מאיפה???????????? (כולי קנאה)
ה הטיZרית New member 13/5/08 #21 נראה לי שהיא והמשפחה שלה עברו לגור ולעבוד במייפל... מאיפה הכוח מאיפה???????????? (כולי קנאה)
E Elizab3th New member 14/5/08 #22 כולה לילה אחחחחחחחד, הרי, אין אפשרות לקנות NX בקלות, אז ניצלתי את ההזדמנות החד פעמית להיות על X2 EXP כל כך הרבה שעות
כולה לילה אחחחחחחחד, הרי, אין אפשרות לקנות NX בקלות, אז ניצלתי את ההזדמנות החד פעמית להיות על X2 EXP כל כך הרבה שעות
ה הטיZרית New member 14/5/08 #23 לא מצליחה להחזיק את העניים פקוחות ... וזה עוד לרווקה בת 28.................. את.. אמא לילדים... בטוח מחזיקה עבודה... ובית? מאיפה הכוח??? לא מצליחה לאמן את הקשתית המסכנה שלי יותר משעתיים רצוף.. וגם זה בקושי רב....
לא מצליחה להחזיק את העניים פקוחות ... וזה עוד לרווקה בת 28.................. את.. אמא לילדים... בטוח מחזיקה עבודה... ובית? מאיפה הכוח??? לא מצליחה לאמן את הקשתית המסכנה שלי יותר משעתיים רצוף.. וגם זה בקושי רב....
S SimsY New member 14/5/08 #24 אני יותר פוחד על העיניים שלי מאשר שאין לי סבלנות. ... אפשר לאבד ככה חצי מהראייה חופשי אם מסתכלים רצוף כל כך הרבה זמן על מסך מואר וגם מה גם שיש עוד התחייבויות של העולם האמיתי ...
אני יותר פוחד על העיניים שלי מאשר שאין לי סבלנות. ... אפשר לאבד ככה חצי מהראייה חופשי אם מסתכלים רצוף כל כך הרבה זמן על מסך מואר וגם מה גם שיש עוד התחייבויות של העולם האמיתי ...
E Elizab3th New member 14/5/08 #25 אכן כן, כולנו באותה סירה ../images/Emo8.gif לשמחתי, אני די פרילנס, כך שאם אני מרשה לעצמי להיות ערה עד מאוחר, זה אומר שלמחרת אני לא צריכה לעבוד מוקדם.
אכן כן, כולנו באותה סירה ../images/Emo8.gif לשמחתי, אני די פרילנס, כך שאם אני מרשה לעצמי להיות ערה עד מאוחר, זה אומר שלמחרת אני לא צריכה לעבוד מוקדם.
S SimsY New member 14/5/08 #27 מה ובעלך לא אומר לך או המשחק או אני ? כי זכור לי שבן זוגי (לשעבר ולא בגלל המשחק) ציין משהו כזה
S SimsY New member 15/5/08 #29 לפי איך שזה נראה את עולה רמות כאילו אין מחר אז זה נראה כאילו את חורשת על זה
P P o o f i New member 13/5/08 #20 ../images/Emo205.gif רמה 80 ../images/Emo178.gif אני לוקחת הפסקה מאימונים, זה כל כך קשה.