11.4.2002-11.4.2006

Sarika

New member
11.4.2002-11.4.2006 ../images/Emo48.gif

קרידוס אמיגוס, סטאב'אמוס אוקופאדוס אי מוס אולב'ידימוס קי אן דיאה די מארטיס 11.4.2006 פסטימוס קוואטרו אניוס קי אסטי מארביוזו פ'ורו אקזיסטי.

eagl8

New member
אמן ! כן יהי רצון../images/Emo49.gif קון טודוס

סאנוס אי רזיוס. אי קון אלגריה אן לוס קוראסונס פאשארו

tttg1

New member
מזל טוב לחונה לרגע

מסקרן אותי לדעת מי אתם, זכרת שההיינו בקורס ביחד,נו מי אתם ?

מישאל אנטרה אקי ../images/Emo26.gif../images/Emo124.gif

אני ריקי קלדס, תסתכל ברשימת המשתתפים והתמונות ותזכר.

tttg1

New member
,"לחונה לרגע

שמחתי שזהית עצמך יש לי גם את הטלפון שלך נעמוד בקשר בטח שאני זוכר אותך , חג שמח ולהשתמע,

רותי ב.

New member
קואטרו אניוס... מאראב'יאס ../images/Emo48.gif

קומה פאסה אל טיימפו, אל דייה פרימרו מה לו אקודרו קומו קה ארה אוי ..
אאוגורו קה אקזיסטה אסטה פורום פור מונצ'וס אי בואנוס אניוס, אי לאס קוזאס ריקוז'ידאס, קי לוס מלדן מוס אינייטוס אי ביזינייטוס אי מונצ'וס ג'נראסיונס.
אמן

אס תריזאורו

אסתה פורום אי תו רותי אי אסתרלו קה נו מוס מאנקאש נו תנגו פאלאב'ראס אפילו אן אבריאו כזי להלל את המפעל האדיר הזה והמסירות. תודה לכן ולכל מי שהיה ויש חלק בו.

tsiporganeden

New member
לאס פליסידאס פרימרה קוזה אס אה

רותי, קה סי נו איה איה נו סה אבריבה אסטה פורום מאראביוזו, רותי גראסיאס קרידה, פקאדו קה נו אזמוס נוברסאריו קאדה אניו אה אל פורום, ארה ארמוזו נו?

rifka1

New member
נכון..... 4 שנים עברו והיה זה כאילו

רק אתמול. והכל התחיל כשרותי החליטה לפתוח את הפורום הזה המקסים. רןתי רוצה אני להגיד לך תודה, את היא זו שהחזרת אותי אל מקורותי, את שחיזקת ונתת לי כח להמשיך ולקרא את המילים של השפה שכ"כ רציתי לדעת. תודה רותי, בזכותך הפורום מתקיים בנחת, בחם, ביחס אוהד אחד לשני, ביופי של השפה הלאדינו הנהדרת. כשאמרתי לך - כי בזכותך, ענית לי - לא, זה בזכות כל אותם החברים הנפלאים. תמיד הצנעת את עצמך ולא התרברבת. נתת לזרם לזרום, אך שמרת עליו שיגלוש לשביל ולמקום בטוח. תמיד דאגת שהכל יסתדר ושיהיה טוב ושהשפה, שהשפה תמשיך ותחיה. רותי יקרה בזכותך אני קוראת ומבינה ונהנת מכל רגע שאני יכולה להיות בפורום זה. מאחלת לך שתהיי בריאה ותמשיכי לשמור לנו על הפורום המיוחד, המקסים והיקר הזה.

רותי ב.

New member
גראסיאס קרידה, ../images/Emo24.gif

המילים שלך נותנות לי כח להמשיך, ועל כך הרבה
. ושמחה לראות אותך פה שוב.

למעלה