11.4, 10.7, 10.9, 8.3, 6.1

כמו שאומרים בירושלמית -

אנחנו כפיתים (כלומר בתיקו). גם אני מוריד בפניך את הכובע. הפחד הגדול שלי הוא שאחרי שנה, שנתיים - אפסיק עם הבריאות, אחזור להזנחה, לעצלנות ולאכילה הבלתי מבוקרת, והכל יחמיר וייהרס. בינתיים זה הולך טוב, אבל מה זה כמה חודשים לעומת חיי נצח. בינתיים, הזמן שאני עם הסוכרת יותר קצר ממה שהיתה הטירונות שלי לפני עשרים וחמש שנה. אנשים כמוך, שכבר בסיפור הזה הרבה שנים ועוד סוחבים את כל האופטימיות, וחיים נכון - אתם ההשראה האמיתית. לא גיבורים לרגע כמוני. ועכשיו אחרי כל הדביקיות כמו שאמרת, אפשר ללכת לישון בנחת. ליל מנוחה!

רוז22בר

New member
../images/Emo24.gifלקום בבקר ולקרוא אתכם, זה

עושה חשק לחיות, בשבוע הבא אני צריכה לעשות בדיקות כלליות, אני יודעת שמצבי לא טוב כרגע, גם עם האינסולין שאני מזריקה, אבל התחלתי לצעוד כל יום כמעט שעה, ואני מקווה שאמצא רופא ודיאטנית פה באיזור שאני גרה בו, כדי להיות מטופלת באופן קבוע ונכון! שיהיה לנו יום שמח ומאוזן!

הדשא של השכן תמיד ירוק יותר.

את קוראת מה שאני כותב ואומרת וואו. אני בעצמי לא מרגיש ככה - מלא פחדים, גם על ההווה וגם על העתיד. והפחד הוא דבר טוב, כי הוא שומר עלינו בחיים. בשבת הקרובה אני מצטרף לקבוצה של עוורים עם כלבי נחיה שהולכים את צעדת בן גוריון. איפה אני ואיפה הם - למי יש מגבלה יותר גדולה? הכל בראש, תאמיני לי. ואם תאמיני לעצמך, אין שום מגבלה. ואני יודע, זה שוב נשמע כמו תשדיר שירות לא אמין. בואי לצעדה ותראי בעיניים. וקחי משפט מפתח לחיים טובים יותר: אם הוא יכול, גם אני יכולה.

רוז22בר ../images/Emo45.gif

ההחלטה, הכוונה, הנכונות, ההתגייסות והנחישות הן 80% מההצלחה. הטיפול ה"טכני" הוא החלק הקל יותר. התחלת פעילות גופנית, את מתכננת להתחיל טיפול קבוע ונכון (אל תדחי - תרימי טלפון לקופ"ח כבר היום ותקבעי תור בהקדם
) - נראה שאת עולה על הדרך הנכונה
מחכים לראות ממך הודעת A1C בירידה בעוד 3 חודשים
בהצלחה! אנחנו איתך

כל הכבוד לך על המהפך - מרשים מאוד!

תוסיף את המחמאה שלי לאוסף
מאחלת לך שתצליח לשמור על סגנון החיים החדש והבריא עוד המון המון ... שנים

למעלה