11.11

danzk

New member
11.11

שבעס

Gal isr

New member
בוקר טוב!

(אל תתפלאו, אני ער מחמש בבוקר
) אז אחרי רכיבה קצרה ואיכותית שמראה שאני כ"כ לא בכושר: אני בעבודה...

Feehilys Girl

New member
איזה כיף להתעורר במיטה שלי../images/Emo13.gif

אתמול סיימתי טירונות, היה ממש כיף, טירונות שכונה, חבל שנגמר כל כך מהר. הייתה לי מחלקה כל כך סטלנית שהמחלקות האחרות המציאו עלינו את המשפט: "מחלקה 3 כל כך סטלנית עד שהפעם היחידה שרואים מישהו מהם רץ זה בגלל שהוא הפקיר נשק" (ואנחנו הוספנו-או לחדר אוכל). ביום רביעי היה הטקס השבעה, היה מרגש ויפה אבל בלי הורים. אתמול כשחזרתי הדבר הראשון שאמרו לי זה שהשתזפתי (השמש של הדרום) והפנים שלי התעגלו (האוכל של אלכס הטבח). מחר מתחילה את הקורס בגלילות ולצערי נפרדת מכל החבר'ה המאגניבים של האזנות ונשארת עם החננות של חקר, אבל יהיה טוב (אני מקווה). שבוע טוב לכולם!

jenngirl

New member
סהררר!../images/Emo82.gif

לפחות את ממשיכה עם שירן[[: היא אחת האיכותיות ולא חננה בכללP: שיהיה לך סופ"ש נעים,נדבר!

onix 88

New member
מזל טוב על סיום הטירונות!../images/Emo65.gif

בהצלחה בקורס! שאלה- איך הייתה הטירונות? היא הייתה שכונתית או שלפחות בשבועיים האלו הצליחו להעביר לכם טיפה צבא?

Feehilys Girl

New member
אממ..

הצליחו להעביר טיפה צבא, בכל זאת טירונות. אבל רוב הזמן הרגשנו טיול שנתי. הבסיס שהיינו בו הזכיר בית מלון (חדרים מרווחים עם מזגנים, ריצוף שיש במקלחות, פנקייקים, קוראסונים ומלוואחים לארוחת בוקר), המ"כיות של המחלקה שלי היו הכי פחות קשוחות ולא הפסקנו לרדת על הסגל. ככה שבין ההקשבים לשלשות הייתה שכונה רצינית.

mAAyAn 1

New member
סהר!!!../images/Emo24.gif

מזל טוב על סיום הטירונות! בהצלחה בקורס![:

jenngirl

New member
שבת מנוחה בהחלט.../images/Emo82.gif

לא ישנתי ממש טוב,השכנים ממש הפריעו. עוד מעט לסדר קצת את החדר ולהתארגן לקראת השבוע. בערב הופעה של משינה. יום טוב לכולם.

shiran™

New member
שבוע טוב!!

למה הפורום מתתת למה. טוב, שאלה סתומה, אבל עדיין. שבת בבוקר.. קמתי.. ראיתי את 3 פרקי פליסיטי של השבוע שלי ועכשיו כרגיל, מחכה לשבת הבאה! לפרקים הבאים! אוי, צריך לפתוח שרשור חיובי.. טוב שנזכרתי חח הבעיה היא שאנשים לא מגיבים אליו, תגיבו! יאללה שבוע טוב שיהיה לנו ושיעבור.. ושיהיה מוצלח..

onix 88

New member
ערב טוב.

סוף השבוע נגמר מהר מדי וזה קצת מבאס. היום נסעתי לבקר את חבר שלי בבסיס והיה ממש נחמד. בהמשך היום לא עשיתי הרבה, סתם נחתי. שבוע מוצלח לכולם!

K e R e N18

New member
שבוע טוב בובבות!!../images/Emo13.gif

הייתה שבת כייפית לאללה!! היה לי בית ריק..היה שווה
עוד מעט נוסעת עם החבר לקנות נעליים כואלה.. שבוע טוב לכולם!!תהנו

../images/Emo187.gifהייתה שבת נחמדת ../images/Emo13.gif

טיילנו עם אמא ומעיין, ועכשיו יוצאים ליומולדת של אחי
[אבל שששש... הוא חושב שהיומולדת הוא למישהי אחרת
] ערב מהנה! ^_^

yanivtr

New member
ראיתי מקודם צ'ארלי בממלכת השוקולד

היה בטלויזיה! אבל עם דיבוב לעברית. שונא דיבובים אבל הפעם ויתרתי.. סרט ממש חמוד בא לי שוקולד

shiran™

New member
אני גם שונאת דיבובים

והוא סרט ממש ממש נחמד, באנגלית הוא נראה לי הרבה יותר טוב. בהתחלה חשבתי שהוא דפוק, אבל כשראיתי ממש התלהבתי חח לא יודעת למה.. ושוקולד זה

למעלה